Issuu on Google+

Cisco •640-863 Designing for Cisco Internetwork Solutions Exam

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/640-863.html

Questions & Answers: 10


Question: 1. Which two of these are functions of an access point in a Split MAC Network Architecture? (Choose two.) Select 2 response(s). A. EAP Authentication B. MAC layer encryption or decryption C. 802.1Q encapsulation D. Process probe response E. 802.11 association and reassociation

Answer: BD

Question: 2. Which two of these represent a best practice implementation of a Split MAC LWAPP deployment in a Cisco Unified Wireless Network? (Choose two.) Select 2 response(s). A. Each wireless client authentication type maps to a shared SSID which in turn maps to a common shared VLAN. B. Each wireless client authentication type maps to a unique SSID which in turn maps to a unique VLAN. C. Each wireless client authentication type maps to a unique SSID which in turn maps to a common shared VLAN. D. 802.1Q trunking extends from the wired infrastructure to the access point for translation into SSID(s). E. 802.1Q trunking extends from the wired infrastructure to a wireless LAN controller for translation into SSID(s). F. 802.1Q trunking extends from the wired infrastructure to a wireless LAN controller. Then the 802.1Q packet is encapsulated in LWAPP and sent to the access point for transmission over the SSID(s).

Answer: BE

http://www.examcertify.com/640-863.html

Page 2


Question: 3. Which three of these are layers in the Cisco SONA Architecture? (Choose three.) Select 3 response(s). A. Application B. Physical C. Presentation D. Integrated Transport E. Interactive Services F. Networked Infrastructure

Answer: AEF

Question: 4 Which Cisco SONA architecture layer is being described? Select the best response. A. Application B. Physical C. Integrated Transport D. Interactive Services E. Networked Infrastructure

Answer: E

http://www.examcertify.com/640-863.html

Page 3


Question: 5. According to Cisco, which four improvements are the main benefits of the PPDIOO lifecycle approach to network design? (Choose four.) Select 4 response(s). A. faster ROI B. improved business agility C. increased network availability D. faster access to applications and services E. lower total cost of network ownership F. better implementation team engagement

Answer: BCDE

Question: 6. You are performing an audit of a customer's existing network and need to obtain the following router information: Interfaces running processes IOS image being executed Which command should you use? Select the best response. A. show version B. show tech-support C. show startup-config D. show running-config E. show processes memory

Answer: B

http://www.examcertify.com/640-863.html

Page 4


Question: 7. Which statement identifies a benefit obtained when using a top-down network design plan? Select the best response. A. allows quick responses to design requests B. facilitates design based on previous experience C. incorporates customer organizational requirements D. is less time-consuming than using a bottom-up approach E. provides a more detailed picture of the desired network

Answer: C

Question: 8. Which of these is the next step after the design phase in the PPDIOO process? Select the best response. A. Order the equipment. B. Develop a high-level migration plan. C. Create a pilot or a prototype network. D. Develop the implementation plan in as much detail as possible. E. Identify which network management protocol will be used for which function.

Answer: D

http://www.examcertify.com/640-863.html

Page 5


Question: 9. Which network management protocol allows a network device to have vendor-specific objects for management? Select the best response. A. SNMP v1 B. SNMP v2 C. SNMP v3 D. MIB E. RMON1 F. RMON2

Answer: D

Question: 10. Which two of the following statements represent a preferred wireless LWAPP implementation? (Choose two.) Select 2 response(s). A. verify open ports for: Layer 2 LWAPP on ethertype OxABAB Layer 3 LWAPP on TCP 12222 and TCP 12223 B. verify open ports for: Layer 2 LWAPP on ethertype OxBBBB Layer 3 LWAPP on UDP 12222 and UDP 12223 C. verify open ports for: Layer 2 LWAPP on ethertype OxBABA Layer 3 LWAPP on UDP 12222 and TCP 12223 D. use of Layer 3 LWAPP is preferred over Layer 2 LWAPP E. use of Layer 2 LWAPP is preferred over Layer 3 LWAPP

Answer: BD

http://www.examcertify.com/640-863.html

Page 6


Cisco •640-863 Designing for Cisco Internetwork Solutions Exam

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/640-863.html

Cisco latest tests 650-669 646-206 650-665 642-995 650-256 642-991 650-303 642-992 650-473 642-993

642-732 640-722 650-663 650-179 642-994 640-893 650-149 650-304 650-159 650-302

http://www.examcertify.com/640-863.html

Page 7


Designing for Cisco Internetwork Solutions Exam