Page 1

Cisco •642-978 Cisco Data Center Unified Computing Design Specialist Qualifier

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/642-978.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 Which statement is correct about the Cisco Catalyst 4948 Switch ? A. Is nonblocking B. Perform only layer 2 switching C. Has up to 48-Gbps wire-speed performance D. Balances lower cost with lower-performance access layer switching

Answer: A

Question: 2 Which Cisco product is deployed for content routing purposes ? A. Cisco ACE GSS B. Cisco ACE appliance C. Cisco content Engine 500 D. Cisco ACE module

Answer: A

Question: 3 Which are two characteristics of the Cisco MDS Series fan modules ? (Choose two.) A. Supervisor modules shut down the fan modules when the air temperature is below a presetthreshold. B. If the Fan Status LED turns red, a fan has failed and the module must be replaced. C. Fan modules monitor air temperature and shut down if the temperature exceeds a preset threshold. D. Fan modules do not require the switch to be powered off in order to be replaced.

Answer: B, D

http://www.examcertify.com/642-978.html

Page 2


Question: 4 A customer would like to add Cisco MDS switches to an existing Brocade environment with minimal disruption. The Brocade switches are using PID-0 mode. Which two features will enable the creation of a Cisco-Brocade heterogeneous fabric without restricting the feature set of either switch ? (Choose two.) A. interop mode 1 B. interop mode 2 C. interop mode 3 D. IVR E. Port Channels F. CWDM

Answer: B, D

Question: 5 Used in combination with DHCP snooping, which feature helps prevent spoofing attacks in the data center access layer? A. RPF B. Port security C. RFC 3704 Filtering D. Dynamic ARP Inspection

Answer: D

Question: 6 Which Cisco Catalyst 6500 Series FWSM mode of operation results in the least impact to IP addressing scheme? A. Routed B. Bridged C. Transparent D. pass-through

Answer: C http://www.examcertify.com/642-978.html

Page 3


Question: 7 How many Cisco catalyst 6500 series PWSM modules can be supported in a single Cisco 6500 chassis? A. 1 B. 2 C. 4 D. 8

Answer: C

Question: 8

Refer to the exhibit What port type should be used between two stitches to maximize performance ?

http://www.examcertify.com/642-978.html

Page 4


A. B B. E C. F D. NL E. TE

Answer: B

Question: 9

Refer to the exhibit. Each Cisco Nexus switch has two VDCs which two statements describe Layer 2/Layer 3 path selection in this environment ? A. MEC provides Later 2 load balancing. B. VDCs reduce the size of Layer 2 failure domains. C. The VSL aids in Layer 2 load balancing during failures. D. Advanced STP features detect lops and provide Layer 2 load balancing.

Answer: B, D

http://www.examcertify.com/642-978.html

Page 5


Question: 10 Which factor is most strongly influencing adoption of 10 Gigabit Ethernet at the server lever ? A. blade server use B. storage requirements C. mainframe IP connectivity D. smaller Layer 2 fault domain needs

Answer: B

http://www.examcertify.com/642-978.html

Page 6


Cisco •642-978 Cisco Data Center Unified Computing Design Specialist Qualifier

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/642-978.html

Cisco latest tests 650-669 646-206 650-665 642-995 650-256 642-991 650-303 642-992 650-473 642-993

642-732 640-722 650-663 650-179 642-994 640-893 650-149 650-304 650-159 650-302

http://www.examcertify.com/642-978.html

Page 7

Cisco Data Center Unified Computing Design Specialist Qualifier  

Questions & Answers: 10 Cisco Data Center Unified Computing Design Specialist Qualifier http://www.examcertify.com/642-978.html Click th...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you