Page 1

Cisco •650-987 Cisco Data Center Unified Computing Sales Specialist

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/650-987.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 Which server would be a better fit for a customer who wants to increase both performance and the capacity for demanding virtualization and large data-set workloads? A. Cisco UCS C460 B. Cisco UCS C250 C. Cisco UCS C200 D. Cisco UCS C210

Answer: A

Question: 2 Which operational effect does the Cisco UCS "stateless server" deployment model bring to the customer? A. The server administrator can combine the resources of multiple servers. B. It enables easier and faster repurposing of servers. C. Server deployment can be optimized from a power perspective. D. It requires more administrative work on first server deployment.

Answer: B

Question: 3 You work at a large university and are trying to decrease the number of people deploying software in multiple areas for specific classroom needs and requests so that you can focus on modernizing the learning environment. What can you do to help achieve this? A. implement a custom solution that meets the immediate needs of the client B. work with an ecosystem storage partner to promote a Cisco MDS-based solution that can meet the new storage capacity requirements that will be required C. Implement a Cisco Unified Computing system with an optimized VMware installation to manage virtual desktops D. work with a channel partner to supply multiple classroom-based PCs together with a Cisco networking solution to deliver high-speed communications

Answer: C

http://www.examcertify.com/650-987.html

Page 2


Question: 4 What are the three steps to follow to engage a potential Cisco Unified Computing System customer with a qualified Cisco solution? (Choose three.) A. Review the needs of the client. B. Create a client profile. C. Confirm the strategy. D. Deliver a solution. E. Define and plan. F. Engage an extended sales team to develop a preliminary solution. G. Confirm the sale.

Answer: C, E, F

Question: 5 What are the three steps to follow to engage a potential Cisco Unified Computing System customer with a qualified Cisco solution? (Choose three.) A. Review the needs of the client. B. Create a client profile. C. Confirm the strategy. D. Deliver a solution. E. Define and plan. F. Engage an extended sales team to develop a preliminary solution. G. Confirm the sale. H. Conduct market research.

Answer: C, E, F

http://www.examcertify.com/650-987.html

Page 3


Question: 6 Which three are network layers of the Cisco architectural design? (Choose three.) A. access B. consolidation C. switch D. distribution (aggregation) E. core F. server

Answer: A, D, E

Question: 7 What is one of the most important business needs with regards to today's data centers? A. complex technology B. reliable and available services C. fast connectivity between servers D. monolithic environment

Answer: B

Question: 8 What if the first phase of the Cisco Application Networking Assessment Service? A. application networking workshop B. data collection questionnaire for customers C. presentation of the assessment service D. data center analysis

Answer: B

http://www.examcertify.com/650-987.html

Page 4


Question: 9 Which three specifications are considered to be architectural and mechanical specifications of a data center? (Choose three.) A. unauthorized access B. available space C. load capacity D. fire suppression E. resilience F. cooling capacity

Answer: B, C, F

Question: 10 Which statement represents a key differentiator of the Cisco Data Center Business Advantage architecture? A. Cisco maintains a distinct identity by distancing Cisco technologies from all other vendors. B. Cisco retains customer lock-in by promoting proprietary standards. C. Cisco maximizes architectural fiexibility by ensuring that options are not limited by preconfigured solutions. D. Cisco uses a unifying architecture with policy-based management and provisioning across the layers.

Answer: D

http://www.examcertify.com/650-987.html

Page 5


Cisco •650-987 Cisco Data Center Unified Computing Sales Specialist

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/650-987.html

Cisco latest tests 650-669 646-206 650-665 642-995 650-256 642-991 650-303 642-992 650-473 642-993

642-732 640-722 650-663 650-179 642-994 640-893 650-149 650-304 650-159 650-302

http://www.examcertify.com/650-987.html

Page 6

Cisco Data Center Unified Computing Sales Specialist  

Questions & Answers: 10 Cisco Data Center Unified Computing Sales Specialist http://www.examcertify.com/650-987.html Click the link belo...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you