Page 1

Check point

• 156-215.71

Check Point Certified Security Administrator R71

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/156-215.71.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 A Web server behind the Security Gateway is Automatic NAT Cli ent side NAT is enabled in the Global Properties. A client on the Internet initiates a session to the Web Server. On the initiating packet, NAT occurs on which inspection point? A. O B. o C. I

Answer: B

Question: 2 Which of the following is NOT supported with office mode? A. Transparent mode B. L2TP C. Secure Client D. SSL Network Extender

Answer: A

Question: 3 You have blocked an IP address via the Block Intruder feature of Smart View Tracker How can you view the blocked addresses’? A. Run f wm blockedview B. In Smart View Monitor, Select the Blocked Intruder option from the query tree view C. In Smart View Monitor, select Suspicious Activity Rules from the Tools menu and select the relevant Security Gateway from the List D. In Smart View Tracker, click the Active tab. and the actively blocked connections displays

Answer: C

http://www.examcertify.com/156-215.71.html

Page 2


Question: 4 You are creating an output file with the following command: Fw monitor –e”accept(arc=10. 20. 30. 40 or dst=10, 20, 30,-40) :” –o~/output Which tools do you use to analyze this file? A. You can analyze it with Wireshark or Ethereal B. You can analyze the output file with any ASCI editor. C.The output file format is CSV. so you can use MS Excel to analyze it D. You cannot analyze it with any tool as the syntax should be: fw monitor –e accept ([12,b] = 10.20.30.40 or [16,b] = 10.20.30.40);-0~/output

Answer: A

Question: 5 You find a suspicious FTP connection trying to connect to one of your internal hosts. How do you block it m real time and verify it is successfully blocked? A. Highlight the suspicious connection in Smart View Tracker>Active mode. Block it using Tools>Block Intruder menu. observe in the Active mode that the suspicious connection is listed in this Smart View Tracker view as “dropped” B. Highlight the suspicious connection in Smart View Tracker>Active mode. Block it using Tools>Block Intruder menu. observe in the Active mode that the suspicious connection does not appear again in this Smart View Tracker view. C. Highlight the suspicious connection in Smart View Tracker>Log mode. Block it using Tools>Block Intruder menu. observe in the Log mode that the suspicious connection does not appear again in this Smart View Tracker view. D. Highlight the suspicious connection in Smart View Tracker>Log mode. Block it using Tools>Block Intruder menu. observe in the Log mode that the suspicious connection is listed in this Smart View Tracker view as “dropped”.

Answer: B

http://www.examcertify.com/156-215.71.html

Page 3


Question: 6 What is a Consolidation Policy? A. The collective name of the Security Policy,Address Translation, and IPS Policies. B. The specific Policy written in Smart Dashboard to configure which log data is stored in the Smart Reporter database. C. The collective name of the logs generated by Smart Reporter, D. A global Policy used to share a common enforcement policy for multiple Security Gateways.

Answer: B

Question: 7 A Security Policy installed by another Security Administrator has blocked all Smart Dashboard connections to the stand-alone installation of R71. Afer running the fw unloadlocal command, you are able to reconnect with Smart Dashboard and view all changes. Which of the following change is the most likely cause of the block? A. A Stealth Rule has been configured for the R71 Gateway. B. The Allow control connections setting in Policy > Global Properties has been unchecked. C. The Security Policy Installed to the Gateway had no rules in it D. The Gateway Object representing your Gateway was configured as an Externally Managed VPN Gateway.

Answer: B

http://www.examcertify.com/156-215.71.html

Page 4


Question: 8 Your Rule Base includes a Client Authentication rule, using partial authentication and standard signon for HTTP, Telnet, and FTP services. The rule was working, until this moring. Now users are not ptompted for authentication, and they see error “page cannot be displayed� in the browser. In Smart View Tracker, you discover the HTTP connection is dropped when the Gateway is the destination. What cased Client Authentication to fail? A. You added a rule below the Client Authentication rule, blocking HTTP from the Internal network. B. You added the Stealth Rule before the Client Authentication rule. C. You disabled R71 Control Connections in Global Properties. D. You enabled Static NAT on the problematic machines.

Answer: B

Question: 9 When configuring the network interfaces of a checkpoint Gateway, the direction canbe defined as Internal or external. What is meaning of interface leading to DMZ?

http://www.examcertify.com/156-215.71.html

Page 5


A. It defines the DMZ Interface since this information is necessary for Content Control. B. Using restricted Gateways, this option automatically turns off the counting of IP Addresses originating from this interface C. When selecting this option. Ann-Spoofing is configured automatically to this net. D. Activating this option automatically turns this interface to External

Answer: A

Question: 10 Study the diaram and answer the question below. What rule would allow access your local net work using FTP service with User Authen tication as a method of authentication?

A. 5 B. 1 C. 3 D. 2 E. 4

Answer: D

http://www.examcertify.com/156-215.71.html

Page 6


Check point

• 156-215.71

Check Point Certified Security Administrator R71

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/156-215.71.html

Check point latest tests HIT-001 SG0-001 SY0-301 JK0-U11 JK0-018 JK0-013 CAS-001 220-701 FC0-GR1 LX0-102

JK0-019 N10-005 JK0-U31 JK0-702 JK0-017 ISS-001 FC0-201 220-702 FC0-U41 FC0-TS1

http://www.examcertify.com/156-215.71.html

Page 7


Check Point Certified Security Administrator R71  

Questions & Answers: 10 Check Point Certified Security Administrator R71 http://www.examcertify.com/156-215.71.html Click the link below...

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you