Issuu on Google+

Alcatel Lucent

•4A0-104

Alcatel-Lucent Services Architecture

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/4A0-104.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 Which of the following best describes a VPWS? A. Layer 3 direct Internet access service. B. Layer 2 point-to-point service. C. Layer 2 multipoint-to-multipoint service. D. Layer 3 IP multipoint-to-multipoint VPN service

Answer: B

Question: 2 Which of the following best describes a VPRN? A. Layer 3 direct Internet access service. B. Layer 2 point-to-point service. C. Layer 2 multipoint-to-multipoint service. D. Layer 3 IP multipoint-to-multipoint VPN service

Answer: D

Question: 3 Which of the following describes a service on the Alcatel-Lucent 7750 SR? A. Logical entity that provides a uniform, end-to-end configuration, management and billing model for provisioning either Internet or VPN connectivity. B. Provides connectivity between customer access points. C. A service can be either local or distributed. D. All of the above.

Answer: D

http://www.examcertify.com/4A0-104.html

Page 2


Question: 4 VPWS allows carriers to offer services such as point-to-point frame-relay, ATM and ethernet on a single platform without the need for multiple overlay networks. A. TRUE B. FALSE

Answer: A

Question: 5 An SDP traverses which type of interface? A. Access port. B. Network port. C. Private port. D. Public port.

Answer: B

Question: 6 A service can be either local or distributed. A. TRUE B. FALSE

Answer: A

http://www.examcertify.com/4A0-104.html

Page 3


Question: 7 Which of the following are characteristics of a SDP? (Choose 2) A. Acts as a logical way to direct traffic from one router to another B. Acts as a logical way to direct traffic between services. C. SDP IDs are locally unique. D. SDP IDs must be unique across the network. E. SDPs are specific to one service type. F. SDPs must use MPLS for their encapsulation.

Answer: A, C

Question: 8 The terms "customer" and "service" are used synonymously when describing a service implementation on the Alcatel-Lucent 7750 SR. A. TRUE B. FALSE

Answer: B

Question: 9 When configuring distributed services across a network it is considered best practice to configure which of the following parameters as globally significant? (Choose 2) A. SDP ID B. Service ID C. Customer ID D. SAP ID

Answer: B, C

http://www.examcertify.com/4A0-104.html

Page 4


Question: 10 Which of the following must be configured when configuring an Epipe service? (Choose 4) A. Configure an Epipe service with a customer ID. B. Define a SAP or SAPs. C. Bind to an SDP if it is a distributed service. D. Enable the service using the no shutdown command. E. Create and assign an IP filter to the SAP. F. Configure QoS parameters.

Answer: A, B, C, D

http://www.examcertify.com/4A0-104.html

Page 5


Alcatel Lucent

•4A0-104

Alcatel-Lucent Services Architecture

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/4A0-104.html

Alcatel Lucent latest tests 4A0-M01 4A0-109 4A0-106 4A0-103 4A0-100 4A0-M02 4A0-108 4A0-105 4A0-102 4A0-110

4A0-107 4A0-104 4A0-101 000-023 000-028 000-031 000-035 000-038 000-042 000-046

http://www.examcertify.com/4A0-104.html

Page 6


Alcatel-Lucent Services Architecture