Issuu on Google+

Cisco •650-379 ABNASEE Advanced Borderless Network Architecture System Engineer Exam

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/650-379.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 Which solution can defend the network by gathering global threat information from a vast sensor network and updating the product portfolio to deliver current protection? Select exactly 1 answer (s) from the following: A. Cisco Security Intelligence Operations B. Cisco Data Loss Prevention C. Cisco Virtual Office D. Cisco Integrated Services Router

Answer: A

Question: 2 Which of the following can you use to avoid discontinuous VLANs or subnets, routing black holes, and active/active HSRP or GLBP situations? Select exactly 1 answer(s) from the following: A. Layer 3 point-to-point routed link B. Cisco StackWise technology in the Cisco Catalyst 3750 family of switches C. QoS policies D. ARP and CAM

Answer: D

Question: 3 Which layer in the hierarchical model is known as the backbone that glues together all the elements of the campus architecture? Select exactly 1 answer(s) from the following: A. core B. architecture C. access D. distribution

Answer: C

http://www.examcertify.com/650-379.html

Page 2


Question: 4 Which two of the following are high-availability design considerations? (Choose two.) Select exactly 2 answer(s) from the following: A. Only use HSRP and GLBP if you must. B. Avoid asymmetric routing and unicast flooding. C. Layer 2 and Layer 3 distribution with HSRP or GLBP is the only distribution option. D. Use daisy-chaining stackable switches whenever possible. E. Keep redundancy simple.

Answer: B, D

Question: 5 You want a security solution that enforces access and policies in the borderless network by providing information such as identity, time and date, posture, location, device type, and type. Which Cisco solution provide you with this information? Select exactly 1 answer(s) from the following: A. Cisco Adaptive Security Appliances B. Cisco TrustSec C. Cisco AnyConnect D. Cisco IronPort Web Security Appliances

Answer: D

Question: 6 What differentiates Cisco Medianet from other products? Select exactly 1 answer(s) from the following: A. It can focus only on the network. B. It can integrate Cisco rich-media applications with intelligent network services. C. It can focus only on the application. D. It supports infrastructure service silos.

Answer: D

http://www.examcertify.com/650-379.html

Page 3


Question: 7 A video installation takes 60 minutes without autoconfiguration. Approximately how much time does an installation take with the Cisco Medianet autoconfiguration? Select exactly 1 answer(s) from the following A. 25 minutes B. 15 minutes C. 30 minutes D. 20 minutes

Answer: A

Question: 8 What will Cisco CleanAir technology do if interference causes a jam on your Wi-Fi channel? Select exactly 1 answer (s) from the following: A. restart your service B. shut down your network C. change channels within 30 seconds to avoid the interference D. automatically reconnect you on the same channel

Answer: D

Question: 9 Which Cisco EnergyWise component provides configuration, management, data aggregation, and console services for the solution? Select exactly 1 answer(s) from the following: A. the Cisco EnergyWise Orchestrator Sustainability Dashboard B. the Cisco EnergyWise Orchestrator server C. the Cisco EnergyWise Orchestrator console D. the Cisco EnergyWise Orchestrator PC Client

Answer: D

http://www.examcertify.com/650-379.html

Page 4


Question: 10 Which Cisco AnyConnect component provides a firewall and secure mobility for the headend? Select exactly 1 answer(s) from the following: A. Cisco Integrated Services Router B. Cisco ScanSafe C. Cisco IronPort Web Security Appliances D. Cisco Adaptive Security Appliances

Answer: D

http://www.examcertify.com/650-379.html

Page 5


Cisco •650-379 ABNASEE Advanced Borderless Network Architecture System Engineer Exam

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/650-379.html

Cisco latest tests 650-669 646-206 650-665 642-995 650-256 642-991 650-303 642-992 650-473 642-993

642-732 640-722 650-663 650-179 642-994 640-893 650-149 650-304 650-159 650-302

http://www.examcertify.com/650-379.html

Page 6


ABNASEE Advanced Borderless Network Architecture System Engineer Exam