__MAIN_TEXT__

Page 1


Qui som? Ubicats a la Vall del riu Corb, Cerveseria Matoll de Belianes elaborem cerveses artesanes, de qualitat i genuïnes, incorporant p  roductes de la zona com la flor de saüc. Treballem de forma cooperativa, i col•laborem donant feina a persones amb d  iscapacitat, integrant-les dins al procés d’elaboració. Us presentem la nostra selecció de productes elaborats per petits productors i entitats socials, tots del territori, per aconseguir uns lots únics i de proximitat. Els aliments són la cinquena essència d’un paisatge, d’un món  tradicional de vegades amenaçat, que gràcies a l’autenticitat gustativa ajuda a preservar-lo, de la mateixa manera que c  ontribueix a recuperar els sabors perduts, d’un temps sense presses, d’una civilització pausada. Aquí teniu doncs, uns detalls del nostre humil paisatge, que esperem que en gaudiu. Si esteu interessats en un altre lot, en diferents productes o en demanar un pressupost, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Les nostres cerveses, en format de 0.33 cl i 0.75 cl: Blat - europea wheat Rossa - pale ale Saüc - flower ale Torrada - brown ale Roja - red ale La Terrasseta - indian pale ale Fart the cops - doble Black ipa Marinada - Half Ipa Mollerussa - Amperican Pale ale Estraperlo - Grape Ale. Elaborada amb Chardonnay No Surrender - Lager Vi blanc de Saüc - Macabeu Els tastets de la terra: Formatge suau de la Segarra de Sant Gil d’Albió Oli Umami de Camins de verdor de Belianes Arrugats amb xocolata del Gat del Rosal de Tàrrega Melmelada de Cal senzill de Bellpuig Vinagre de Vermut del Castell de Gardeny de Mollerussa Vinagre de l’Agredolç de Mel Mel d’entre flors de Rocallaura Xocolata artesana d’oli i sal, d’Aynousé de Puigverd d’Agramunt Xocolata artesana d’oli, cúrcuma i pebre de Puigverd d’Agramunt Xocolata artesana de gingebre de Puigverd d’Agramunt Vi blanc amb flor de saüc del Celler Matallonga de Fulleda & Cerveseria Matoll Olives arbequines i olivada ecològic de Cal Valls de Vilanova de Bellpuig Fuet de la carnisseria Vallverdú Aloy de Verdú Torró i ametlles xocolatades de l’Alemany d’Ós de Balaguer L’embalatge: Packs de cartó de Matoll de 4,6 i 7 ampolles de 0,33, i de 2 ampolles 0,75 Capses de cartó de 3 i 4 ampolles Caixes de fusta de 3 i 4 ampolles de 0,75l de Shalom de Lleida Altres segons necessitats. “Tots els lots van acompanyats d’una petita explicació dels diferents elaboradors”


Lot 1

Lot 2

Lot 3

4 ampolles de 0.33 cl Pack cartró 4 ampolles

2 ampolles de 0.75 cl Pack cartró 2

6 ampolles de 0.33 cl Pack cartró 6

Lot 4 7 ampolles de 0.33 cl Pack cartró 7 ampolles

Lot 5

Lot 6

Cervesa Vi blanc

Cervesa a escollir de 0.75 cl Fuet Melmelada Xocolata Torro Caixa cartró 2 ampolles * Escull entre la cervesa Blat, Saüc o Torrada i et maridem els complements.

10,55 €

14,00 €

15,05 €

18,95 €

18,00 €

26,90 €


Lot 7

Lot 8

Lot 9

Lot 10

Cervesa 0.75 cl Torro Xocolata Olives Mel Ametlles xocolatades Caixa cartró 2 ampolles

2 cerveses de 0.75 cl Fuet Arrugats Olivada Torrro Caixa cartró

Cervesa a escollir de 0.75 cl Arrugats Ametlles Olives Fuet Mel Olivada Vinagre Torro Caixa cartró

Cervesa 0.75 cl Vi de saüc Arrugats Umami Vinagre Formatge Olives Torro Melmelada saüc Caixa cartró

27,75 €

33,00 €

41,00 €

59,50 €


Profile for Cerveseria Matoll

Catàleg de lots de Nadal-Matoll 2019  

Els aliments són la cinquena essència d’un paisatge, d’un món tradicional de vegades amenaçat, que gràcies a l’autenticitat gustativa ajuda...

Catàleg de lots de Nadal-Matoll 2019  

Els aliments són la cinquena essència d’un paisatge, d’un món tradicional de vegades amenaçat, que gràcies a l’autenticitat gustativa ajuda...

Advertisement