Issuu on Google+

TCP EXAM TB0-119 TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks 5

http://www.certificationtutorials.com/tibco/TB0-119-exam.htm

For interactive and self-paced preparation of exam TB0-119, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

1


Question: 1.

Which TIBCO product must be installed before ActiveMatrix BusinessWorks? A. TIBCO EMS B. TIBCO ActiveMatrix Adapter for Database C. TIBCO Runtime Agent D. TIBCO FTL

Answer: C

Question: 2.

A TIBCO Administrator domain is needed to meet the following requirements: A BusinessWorks process must be deployed that receives input from an EMS topic and publishes data to an EMS queue. The topic and queue names must contain a token used for migrating between testing and production environments. The system administrator must be able to purge the topic and queue from within the TIBCO Administrator. Which two actions should be taken to meet these requirements? (Choose two.) A. use the Designer to change the BusinessWorks domain when migrating between environmentsbr/> B. create queues and topics as failsafe C. use the Domain Utility to add the EMS server to the domain D. configure the topic and queue as global E. use a BusinessWorks global variable for migrating between environments

Answer: CE

Question: 3. What are two requirements for deleting a domain? (Choose two.) A. stop any LDAP server used by the domain B. undeploy all deployed applications C. delete all administrators associated with the domain D. use TIBCO Domain Utility to delete all secondary servers

Answer: BD

For interactive and self-paced preparation of exam TB0-119, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

2


Question: 4.

Which two actions must be taken when the transport parameters for a TIBCO Administrator domain are changed? (Choose two.) A. restart Domain Hawk Agents on each machine in the domain B. rebuild the EAR file with the new transport parameters C. redeploy all applications deployed in the domain D. restart the Administrator Server and any secondary servers

Answer: AD

Question: 5.

In which two filesystem locations is domain information stored? (Choose two.) A. $TIBCO_HOME\repository B. $TIBCO_HOME\administrator\domain C. $TIBCO_HOME\tra\domain D. $TIBCO_HOME\domain

Answer: BC

Question: 6.

What should you use to add a third-party database driver to TIBCO Runtime Agent? A. TIBCO Configuration Tool B. traDBConfig C. Domain Utility D. TIBCO Administrator GUI

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam TB0-119, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

3


Question: 7.

What is the default HTTP server implementation in ActiveMatrix BusinessWorks? A. JBOSS B. IIS C. TOMCAT D. Pramati

Answer: C

Question: 8.

Which two actions should be performed if the JVM crashes when the installer starts? (Choose two.) A. verify network access to sun.java.com B. verify that the javahome directory contains bin/java.exe or bin/java C. run the installer with parameter -update JVM D. run the installer using another JVM version

Answer: BD

Question: 9.

Which two TIBCO products must be installed to manage ActiveMatrix BusinessWorks resources? (Choose two.) A. TIBCO Runtime Agent B. TIBCO Repository Adapter C. TIBCO Administrator D. TIBCO Enterprise Message Service

Answer: AC

For interactive and self-paced preparation of exam TB0-119, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

4


Question: 10.

Which two files represent the installation registry? (Choose two.) A. install.xmi B. TIBCOInstallationHistory.xml<systemName> C. vpd.properties.tibco.<systemName> D. machine.xmi E. vpd.properties F. TIBCOInstallationProperties.xml

Answer: CE

Question: 11.

Which three options are available when starting TIBCO Designer? (Choose three.) A. Test Current Project B. New Empty Project C. Deploy Project D. Delete Project E. New Project From Template

Answer: BDE

Question: 12.

In TIBCO Designer, which menu is used to add an activity to an ActiveMatrix BusinessWorks process? A. Edit menu B. Tools menu C. Resources menu D. Project menu

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam TB0-119, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

5


Question: 13.

In which format does TIBCO Designer store project trusted certificates? A. PKCS12 B. PKCS7 C. KeyStore D. PEM

Answer: D

Question: 14.

Click on the Exhibit button. During execution of the Process Definition shown in the exhibit, if an error occurs at the ProcessOrder activity, the execution will transfer to which activity? A. SendEmailConfirm B. RespondNotAvailable C. CatchAllOthers D. End E. CatchInventory

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam TB0-119, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

6


Thank You For Trying Our Demo

TCP EXAM TB0-119 TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks 5

http://www.certificationtutorials.com/tibco/TB0-119-exam.htm

If you have any questions or difficulties regarding this product, feel free to contact Us.

For interactive and self-paced preparation of exam TB0-119, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features!

For interactive and self-paced preparation of exam TB0-119, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

7


TIBCO TCP TB0-119