Page 1

MBS EXAM MB3-861 Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration

http://www.certificationtutorials.com/microsoft/MB3-861-exam.htm

For interactive and self-paced preparation of exam MB3-861, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

1


Question: 1

Which of following prerequisites can be installed automatically from the Component Installation window when installing Microsoft Dynamics GP? Choose the 2 that apply. A. Microsoft .Net Framework 3.5 B. Microsoft Dynamics GP Add-In for Microsoft Word C. Microsoft SQL Server Native Client 10.0 D. Microsoft SQL Server 2008

Answer: AC

Question: 2

What do you need to use gain remote access to Microsoft Dynamics GP? Choose the 2 that apply. A. Local Area Network (LAN) B. Named Pipes C. Peer to Peer D. Wide Area Network (WAN)

Answer: AD

Question: 3

What should you install to edit Microsoft Word Templates? Choose the 2 that apply. A. Microsoft Dynamics GP Add-in for Microsoft Word B. Microsoft Dynamics GP Report Writer C. Microsoft Word 2007 or later D. SQL Reporting Service

Answer: AC

For interactive and self-paced preparation of exam MB3-861, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

2


Question: 4

The installation prerequisites for GP2010 include: Choose the 2 that apply. A. Internet Explorer. B. Microsoft .Net Framework. C. Microsoft Dexterity Shared Component. D. SQL Integration Services.

Answer: BC

Question: 5

What conditions should exist to send predefined or customize Microsoft Word forms from Microsoft Dynamics GP? Choose the 2 that apply. A. Macros must be enabled in Microsoft Word B. User sending the documents must belong to the POWERUSERS role C. The documents must be supported by Microsoft Word templates D. The documents must be sent from a MAPI compliant email service

Answer: CD

Question: 6

When installing Microsoft SQL Server what setting should you configure to be compatible with Microsoft Dynamics GP? A. Definition B. Region Code C. Service Account Setup D. Sort Order

Answer: D

For interactive and self-paced preparation of exam MB3-861, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

3


Question: 7

When configuring service for SQL Server for Microsoft Dynamics GP, it is recommended that you: Choose the 2 that apply. A. set all services to start automatically. B. set all services to start manually. C. use a different account for each SQL Server service. D. use the same user account for all SQL Server services.

Answer: AD

Question: 8

When installing Microsoft SQL 2008 for use with Microsoft Dynamics GP, you should select: A. Business Intelligence Development Studio. B. Client tools Connectivity. C. Integration Services. D. SQL server Book Online.

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam MB3-861, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

4


Thank You For Trying Our Demo

MBS EXAM MB3-861 Microsoft Dynamics GP 2010 Installation & Configuration

http://www.certificationtutorials.com/microsoft/MB3-861-exam.htm

If you have any questions or difficulties regarding this product, feel free to contact Us.

For interactive and self-paced preparation of exam MB3-861, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features!

For interactive and self-paced preparation of exam MB3-861, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

5

MICROSOFT MBS MB3-861  

MBS MB3-861 exams questions demo, these are the actual questions possible in MBS MB3-861 exam. All Certification Tutorials products are pro...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you