Issuu on Google+

HP APC EXAM HP0-D12 Planning and Designing HP Infrastructure Software Solutions

http://www.certificationtutorials.com/hp/HP0-D12-exam.htm

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-D12, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

1


Question: 1

What can be accomplished using HP logical server functionality? (Select two.) A. An unlimited number of virtual logical servers can be sent concurrently to hypervisors for provisioning. B. An unlimited number of physical logical servers can be sent concurrently to hypervisors for provisioning. C. Logical servers can be managed through the easy-to-use Virtual Connect interface. D. Logical servers can be easily applied to a physical server blade or to virtual machines. E. Deactivated logical servers can be stored in templates until they are needed again.

Answer: D,E

Question: 2

The latest version of Insight Dynamics includes which enhancements to the capacity planning functionality? A. agentless UNIX data collection B. enhanced Create Capacity wizard C. clock-speed processor scaling D. quick automatic power calibration

Answer: D

Question: 3

What is the main enhancement to Insight Dynamics – VSE for Integrity over the previous VSE suite? A. new virtualization management tools B. the ability to provision the infrastructure C. workload management through the global Workload Manager D. soft partitioning support through HP Integrity Virtual Machines

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-D12, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

2


Question: 4

Click the Task button. Match the Insight Orchestration console tab with its function.

A.

Answer: A

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-D12, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

3


Question: 5

Industry analysts report that businesses are scaling back the research and development efforts that lead to innovation. What are two reasons cited as the cause of this trend? (Select two.) A. aversion to risks while marketing new technology B. cost of lost time, effort, and opportunity C. lack of trained personnel D. unpredictable business cycles E. limited access to capital investors

Answer: B,D Question: 6

Which Insight Dynamics feature enables a customer to maximize the efficiency of the workloads in their test and development environment? A. Capacity Advisor B. Consolidation Candidate Report C. ROI calculator D. Five-star ratings

Answer: D

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-D12, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

4


Question: 7

Click the Exhibit button .

The component technologies of which aspect of the HP Converged Infrastructure are illustrated in the exhibit? A. Infrastructure Operating Environment B. FlexFabric C. Data Center Smart Grid D. virtual resource pools

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-D12, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

5


Question: 8

Click the Exhibit button.

What is the minimum headroom available for the single workload allocated to the system in bay 5 shown in the exhibit? A. 25% B. 50% C. 75% D. 90%

Answer: C Question: 9

Which HP technology enables you to measure, cap, and regulate power within a server infrastructure? A. Virtual Connect B. Energy Efficiency C. Smart Solver D. Thermal Logic

Answer: D

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-D12, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

6


Question: 10 How does HP Insight Dynamics for PorLiant collect capacity planning information for ProLiant and Integrity servers running Linux? A. through agentless data collection B. through Insight and VSE Agents C. though Utilization Provider Agents D. through Management Information Bases (MIBs) installed in HP SIM

Answer: A

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-D12, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

7


Thank You For Trying Our Demo

HP APC EXAM HP0-D12 Planning and Designing HP Infrastructure Software Solutions

http://www.certificationtutorials.com/hp/HP0-D12-exam.htm

If you have any questions or difficulties regarding this product, feel free to contact Us. For interactive and self-paced preparation of exam HP0-D12, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features!

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-D12, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features

http://www.certificationtutorials.com

8


HP HP APC HP0-D12