Issuu on Google+

SectionA: 60 Questions SectionB: 60 Questions

SectionA 1. Which two items are examples of IBM Connections applications? (Choose two.) A. Files B. Wikis C. IBM Lotus iNotes D. Instant Messaging E. IBM WebSphere Portal Answer: A,B

2. Santina is experiencing out-of-memory errors due to long response times while running administrative tasks on the Search application that is installed on a different server from the IBM Connections applications. What can she do to correct these errors? A. Increase the requestTimeout by modifying the soap.client.props file. B. Use the IBM WebSphere Integrated Solutions Console to increase the session timeout for the Deployment Manager. C. Update the Transaction_Max and Queue_Max value in the LotusConnections-config.xml file and restart all the Connections applications. D. Increase the JVM Heap Size for the Search application using the WebSphere Integrated Solutions Console and restart the Search application. Answer: C

3. Wangzhong defined several custom extensions for properties to customize the Profiles application. How can he populate the Profiles values from the organization LDAP repository using the sync_all_dns.[sh/bat] script? A. edit the tdi-profiles-config.xml file to include the extension attribute mappings defined in the Leading the way in IT testing and certification tools, www.examkiller.com


profiles-config.xml file B. modify the profiles-config.xml file and include a new <simpleAttribute> element for each of the extension attributes C. update the LotusConnections-config.xml to include the extension attributes and restart all the IBM Connections applications D. modify the profiles-config.xml file and include a new <profileExtensionAttributes> element for each of the extension attributes Answer: A

4. Which application in IBM Connections 4.0 has the ability to upload files? A. Blogs B. Bookmarks C. My Network D. Persistent Chat Answer: A

5. A customer wants to use the Search API with basic authentication. Which context path supports that function? A. /search/atom/search B. /search/atom/mysearch C. /search/atomfba/mysearch D. /search/oauth/atom/mysearch Answer: B

6. Which statement is true about supported mail servers in IBM Connections Mail? A. Single sign-on is supported through SPNEGO. Leading the way in IT testing and certification tools, www.examkiller.com


B. All IBM Lotus Domino versions can be integrated. C. Any Microsoft Exchange version can be integrated. D. User records must have valid Internet e-mail addresses. Answer: D

7. What is the purpose of configuring the AJAX proxy? A. It allows access to sites that ignore appropriate security controls. B. It is an optional step that allows users access to trusted third-party websites. C. It is a mandatory step that enables users access to trusted third-party websites. D. It prevents the display of information from an external service within IBM Connections. Answer: B

8. Which IBM Connections application allows a user to plan and track work items and documents related to a project or task? A. Forums B. Activities C. Bookmarks D. Communities Answer: B

9. Maurice has discovered that the IBM Connections server has stopped responding. He has verified that he is using the correct Web address but discovered that the database team updated several passwords the night before. How can he correct these issues? A. Run the ApplicationName.updatePassword()command for each of the Connections applications. B. Update the application administration passwords in the LotusConnections-config.xml file and restart Leading the way in IT testing and certification tools, www.examkiller.com


the Connections applications. C. Update the J2C authenticate data entries with the new passwords and test the connections using the IBM WebSphere Integrated Solutions Console. D. Set the Resources > JDBC > Data Sources > Custom Properties > refreshPasswords property to true using the WebSphere Integrated Solutions Console and restart the Connections applications. Answer: C

10. What are two valid tags for configuring IBM Connections Mail with IBM Lotus Domino mail? (Choose two.) A. <ConfigType>DOMINO</ConfigType> B. <ConfigType>REDIRECT</ConfigType> C. <ConfigType>LS_DOMINO</ConfigType> D. <ConfigType>IBMDOMINO</ConfigType> E. <ConfigType>LOTUSDOMINO</ConfigType> Answer: A,B

11. Which step is necessary when choosing a large deployment for installing IBM Connections 4.0? A. have databases on multiple instances B. accept the predefined node for each cluster C. if the administrator enters a custom server member name, the name must be unique across all nodes in the deployment D. if the administrator enters a custom server member name, the name must not be unique across all nodes in the deployment Answer: C

12. Which two IBM Connections applications can use IBM Lotus Quickr places to publish documents and store and manage files? (Choose two.) Leading the way in IT testing and certification tools, www.examkiller.com


A. Files B. Blogs C. Profiles D. Activities E. Communities Answer: D,E

13. Which option is, by default, set too small for IBM Connections to work and should be the first item to adjust after installation? A. Cache Size B. JVM Heap Size C. Java Thread Pools D. Database Connections Pool Answer: D

14. What are two strategies when upgrading to IBM Connections 4.0? (Choose two.) A. Internal B. Archival C. In-place D. Mirroring E. Side-by-Side Answer: C,E

15. What must be set up when installing IBM Cognos Business Intelligence? Leading the way in IT testing and certification tools, www.examkiller.com


certclick ibm lot-441 exam