RAD_web_247

Page 8

actualitat

núm.

0247

8

esports

actualitat

ENTREVISTA A RAÚL JODRA, ENTRENADOR DEL PRIMER EQUIP DEL CB RIPOLLET

«El CB Ripollet jugarà bé i tractarà, sigui com sigui, de fer que la gent se senti identificada» El primer equip del CB Ripollet començarà la competició de Copa Catalunya el 17 de gener, rebent al Pavelló Francesc Barneda al CB Castellbisbal.

i tot, sempre estem a la recerca de jugadors interiors, segurament la posició on anem més justos, com sempre. Els jugadors que avui dia integren l’equip són Alejandro Sánchez, Carlos Ruiz (fitxatge), Pol Brualla (promocionat del sènior B), Gerard Martínez (fitxatge), Albert Ortega, Lluís Santana, Omar Bajjà i Antonio Quirós. I tenim a Guillem Solà, Roger Serra i Marc Chafer del sènior B en dinàmica amb nosaltres.

Jugadors veterans i joves, tots residents al poble, configuren una plantilla que vol estar al capdamunt de la classificació sense oblidar la construcció d’un bloc de futur. Per això treballen de valent per tornar al parquet amb garanties i recursos en una temporada atípica, marcada per la COVID 19.

Quins objectius et marques per aquesta primera fase de la competició? Tinc clar d’on venim i que després de dues temporades on l’equip ha assolit unes fases d’ascens a EBA i un ascens a EBA, no puc posar un objectiu que no sigui voler estar a les posicions capdavanteres del grup, però també tenir clar que hi ha moltes cares noves, amb jugadors joves que hem de veure com s’adapten a la categoria i a partir d’aquí voler créixer com a equip i consolidar un bloc de futur. Però, d’entrada, volem ser ambiciosos. L’objectiu principal com a grup és generar bons hàbits i fer que aquest equip entreni bé. A partir d’aquí, tot és més fàcil.

l Com està l’equip per tornar a la competició? L’equip està força bé, anímicament. Amb moltes ganes de competir, ja que són molts mesos entrenant sense una data d’inici o canviant-la cada 3 setmanes. Des del primer moment, vam parlar amb els jugadors per ferlos entendre que era un any diferent i que ens havíem de preparar per jugar quan toqués. I, en aquest sentit, la resposta de l’equip ha estat excepcional. La qualitat dels entrenaments donades les circumstàncies està essent molt alta.

Raúl Jodra, entrenador del primer equip del CB Ripollet

S’ha remodelat la Copa Catalunya i jugareu una primera fase en un grup més reduït, de 6 equips inclòs el CB Ripollet. Després arribarà una de segona, en funció de les classificacions per optar a l’ascens. Què et sembla, aquesta nova ordenació de la competició? Més enllà que és una situació excepcional, em sembla un format encertat, no només per la reducció del nombre d’equips sinó per com es jugarà, amb un partit a casa i un fora contra el mateix rival i, després, una setmana d’aturada abans de jugar contra el següent rival. Encertada doncs, per al moment que estem vivint. Darrerament hi ha jugadors que han penjat la samarreta. Ja heu completat l’equip per la temporada? Hi ha alguns jugadors que van decidir no continuar amb nosaltres per desplaçaments o per feina. Els jugadors incorporats són joves, alguns provinents d’altres equips i uns altres promocionats des del sènior B. En qualsevol cas, continuem respectant el projecte del club tractant que hi hagi un nombre majoritari de jugadors de Ripollet. Actualment, el 100% de la plantilla són residents a Ripollet. Així

Què li diries a la gent de Ripollet perquè sigui el sisè jugador quan jugueu a casa? Que facin el que han estat fent fins ara. Els he patit com a rival quan he vingut a jugar amb altres equips i ara tinc la sort que animaran a l’equip que entreno, així que m’encantarà veure un Barneda ple animant. Però tornant a la situació actual, tampoc sabrem quan podrà haver-hi públic als partits de nou, per tant, ja que el club segur que farà els partits en streaming, que ens continuïn seguint i ens facin arribar el seu escalf a les xarxes o pel carrer als jugadors, que són tots de Ripollet. Aquest equip jugarà bé i tractarà, sigui com sigui, de fer que la gent se senti identificada. —Jordi Jorba


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.