Page 18

l’agenda

núm.

1698

18

l’agenda

l’agenda

alista en l’àmbit del consum, també inforDIMECRES 26 marà detalladament sobre el procediment LITERATURA a seguir per a reclamar la devolució dels Tertúlia literària ‘Cafè amb lletres’. Club diners pagats en el cas de l’existència de de lectura obert que comenta el llibre que clàusules terra abusives a la hipoteca. A es va presentar al Cafè amb Lletres del les 18h al Museu d’Art de Cerdanyola. mes d’abril, ‘El meu pare és una pissarra’, d’en Jaume Cela. Coordinadora: Alícia Gili. DIVENDRES 28 No cal inscripció prèvia. Aforament limitat. TEATRE A les 18.30h a la Biblioteca Central. Lehman Trilogy. Tres generacions de la Companyia Lehman Trilogy Brothers (el banc que va provocar la darrera crisi econòmica global de 2008), recorrent la història del capitalisme modern. L’espectacle fa èmfasi en la deshumanització constant que afecta el món econòmic i polític en nom de l’augment del benefici. Direcció: Roberto Romei Intèrprets: Rubén d’Eguia, Óscar Muñoz, Santi Ricart, Jordi Rico, David Vert. Preu: taquilla 18 €; anticipat 15 €; reduït (estudiants, jubilats i menors acompanyats) 12 €. A les 21h al teatre de l’Ateneu. MÚSICA Concert de Los Chavis. Preu: 10 anticipada i 12 a taquilla. A les 23h a la sala ACME.

DIJOUS 27

DISSABTE 29

HABITATGE Xerrada sobre les clàusules terra. L’Ajuntament de Cerdanyola conjuntament amb la Diputació de Barcelona organitzen una xerrada per a informar i resoldre dubtes sobre les clàusules terra de les hipoteques. Durant la xerrada, el tècnic, especi-

MÚSICA Concert de Los Garrapateros. Tribut Delinqüentes. A les 23h a la sala ACME.

la proposta

Taller per a emprenedors que vulguin crear una cooperativa El taller ‘Vols crear una cooperativa? L’organització i funcionament d’una empresa democràtica i participativa’ tindrà lloc el 28 d’abril, (de 9.30 a 13.30h) a la sala Clara Campoamor del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica (Masia Can Serraperera). Es tracta d’una activitat emmarcada en el conveni de col·laboració de l’economia social i solidària subscrit pels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac i Ripollet.

DIMARTS 2 CINEMA V Mostra de curtmetratges: La vida és curta. L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través dels serveis de Cultura i Joventut, fa una crida dirigida a tothom que vulgui presentar material audiovisual inèdit de producció pròpia en qualsevol dels seus vessants: documental, ficció, clips musicals, animació, per participar a la V Mostra de Curtmetratges de la ciutat. La inscripció és gratuïta El límit de lliurament del material és el dimarts 2 de maig al Museu d’Art de Cerdanyola (carrer de sant Martí, 88) en format DVD. ART Cicle de conferències: Un viatge per la història de l’art. ‘De l’Impressionisme a les avantguardes’. Activitat oberta a tot el públic i autofinançada pels assistents (Taquilla inversa). Conferències a càrrec de Quim Módenes, professor d’Història de l’Art i col·laborador habitual del Museu d’Art de Cerdanyola. A les 19.30h al MAC.

la proposta

Mostra de Curtmetratges [C] Screen al MAC

Cerdanyola Screen és un festival de curtmetratges no competitiu que té com a objectiu principal mostrar les últimes tendències cinematogràfiques europees, tant d’alt com baix pressupost, però d’alta qualitat. 28 d’abril 17.30 h - Xerrada amb berenar sobre els inicis del cinema de dansa. Posteriorment, projecció dels millors seleccionats 2016: Hers, de Rafah M. Nakib (Líban) 8 min, Move Away - The last breath of love, de Ch. Martínez (ES) 5 min, Here, Now and Then, d’ Anji Crain (USA) 9 min, Honeymoon, de Marta Renzi (USA) 6 min 19.00 h - Sessió especial amb la projecció del curt: The Cuckoo’s cry (Inbal Oshman & Yannets Levi) Israel/Japó. Durada: 33 min 29 d’abril. Passis de curts a les 17.30 i a les 18.30h. 30 d’abril 12h - Petit taller amb pràctica de com gravar el moviment, com una coreografia. Solament necessites portar la teva càmara, dóna igual el model o categoria (inclús un mòbil) i vine a gravar! Inscripcions a platartistic@gmail.com.

1698 web  

revista informació local cerdanyola publicitat

1698 web  

revista informació local cerdanyola publicitat

Advertisement