Page 1

Entrevista a

Maria Teresa Díez Vargas Ha escrit un llibre i viu a Bonastre.

E

1.- De què tracta el llibre? D’un inventor que treballa per al govern i es veu distanciat de la seva dona Anna. L’amor que te per la seva esposa li porta a crear un chip capaç d’ emmagatzemar els pensaments de qui ho porta ... 2.- Com vas decidir escriure aquest llibre? Vaig treure l’idea d’escriure aquest llibre d’un somni. 3.- T’agradaria publicar mes llibres? Si, m’agradaria molt publicar més llibres. 4.- Quant vas tardar en escriure’l? Vaig tardar uns nou mesos. 5.- En què et vas inspirar?


En les coses diàries que ens passen a tots. 6.- T’ha ajudat algú a donar-te idees? No, no m’ha ajudat ningú. 7.- “El Chip” es el teu primer llibre? Has escrit mes llibres? Sí, és el meu primer llibre. Ara estic escrivint un conte per la canalla quan ho tingui acabat faré la presentació a l’escola. 8.- Creus què agradarà esta historia? Sí, perquè es romàntic, te acció i també intriga 9.- Des de quan ets escriptora? Escric des de els onze, dotze anys aproximadament. 10.- Qui va ser el primer que ho va llegir? La meva mare. 11.- Maite, abans d’ escriure el llibre havies escrit contes? Si he escrit contes però no s’han publicat. 12.- T’ha costat molt escriure el llibre? No, no me ha costat gaire, quan tu fas quelcom que t’agrada, comences i no pots parar. 13.- Serà infantil o juvenil el pròxim llibre? Estic escrivim un ara que és infantil 14.- Com vas decidir aquest títol? És fàcil, el protagonista és un inventor, que li vol implantar un chip a la seva dona per saber que pensa i així apropar-se més a ella. 15.- En quin lloc i a quina hora et poses a escriure? Per la nit quan hi ha mes silenci, a més apunto tot el que observo i que em pot ajudar per escriure més llibres. M’agrada escriure en el despatx de casa. 16.- Quan vas començar a escriure?


A l’escola com vosaltres i de petita. 17.- Com et veus en un futur? M’agradaria molt poder escriure més llibres. 18.- Tens un altre treball? No ara no tinc cap altre treball, però he treballat en una fàbrica. 19.- De petita t’agradava escriure contes? Sí, com a la majoria dels nens. 20.- Què tipus de literatura t’agrada? La literatura romàntica, d’aventura i també d’intriga. 21.- El teu llibre té les tres parts d’una història, es a dir: plantejament, nus i desenllaç? Si té un plantejament, un nus i també un desenllaç, com tots els llibres.

Moltes gràcies i fins aviat Maite, quan tornis a presentarnos el proper llibre.


Entrevista  

entrevista escriptora

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you