Page 1

Centre Cívic Sarrià

BASES CONVOCATÒRIA MÍNIM Tardor 2015

Suport a la creació

M


Centre Cívic Sarrià

MÍNIM MÍNIM vol ser un espai perquè mostreu els projectes creatius que teniu entre mans. Tant si són teatre, música, dansa o o qualsevol altre especialitat escenificable. És MÍNIM perquè cada peça mostrada tindrà un màxim de 5 minuts per presentar-se: un curt, una cançó, un conte narrat..., o quatre piruetes. Mínim vol ser un espai de mostra i també de recerca que reculli peces mínimes en creació i les posi davant d’un públic, a més de ser un suport per a la seva realització. Al final de cada Mínim es comunicarà el guanyador de la nit que tindrà 250 euros de suport per continuar desenvolupant la seva creació.

BASES DE PARTICIPACIÓ I. Participació La participació és oberta a persones o grups de persones que tinguin un projecte creatiu en curs. Edats: 18-29 anys II. Condicions • El projecte creatiu presentat ha de ser inèdit. • Cal presentar una memòria del projecte a la part final d’aquest document i presentar, en directe i de manera breu, el projecte en el proper MÍNIM. III. Guanyador, guanyadora, guanyadors, guanyadores • Cada Mínim tindrà un guanyador i es revelarà al final de la trobada. • El jurat estarà format per tots els participants d’aquella jornada. • El premi constarà de 250 euros per continuar amb el projecte. IV. Presentació Les persones interessades en participar en el projecte MÍNIM hauran d’enviar la seva sol·licitud a ccsarria@qsl.cat amb la següent informació: • Butlleta d’inscripció adjunta amb currículum resumit dels o de les participants i projecte detallat del treball creatiu que es vol desenvolupar i programa de la seva realització. • Pots descarregar la butlleta a la pàgina web del Centre Cívic Sarrià: bcn.cat/ccsarria

V. Calendari El proper Mínim tindrà lloc el divendres 6 de novembre a les 19.30 h. Aquesta convocatòria és oberta durant els mesos de setembre i octubre. Per a qualsevol dubte consultar a joves.sarria@qsl.cat VI. Selecció La comissió de selecció de participants estarà formada per Esther Gaya, directora del Centre Cívic, Albert Cazalilla i Xavier Casino, dinamitzadors del Centre Cívic Sarrià. El C.C. Sarrià comunicarà el resultat de la sel·lecció a tots els sol·licitants. VII. Acceptació de les bases i de la resolució de la comissió i del jurat La participació en aquesta comporta l’acceptació d’aquestes bases i de la resolució del jurat, així com dels canvis que, com a conseqüència de factors aliens al C.C. Sarrià es puguin ocasionar posteriorment.


Centre Cívic Sarrià

BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ Nom del projecte: Nom de contacte: Adreça de correu electrònic: Telèfon mòbil/fix: Breu currículum:

Explicació del projecte a realitzar i programa de la seva realització:

Enllaços (vídeos, fotografies relacionades amb el currículum o el projecte a realitzar)


MAPA

AL

VIV

ES

I TU

GUD ED A J. UA V.FO IX RD O CO ND E

EN

34

AVI N

RD

ENR

CA

IC G

IMÉ

NEZ

L6 REINA ELISENDA I SARRIÀ

B

HOLA!

Centre cívic sarriÀ

JARDINS DE LA VIL·LA CECICLIA

B L3 MARIA CRISTINA

B

34

34

M

SANTA A

MÈLIA

JARDINS DE LA VIL·LA AMÈLIA

ADREÇA

HORARIS

CENTRE CÍVIC SARRIÀ c/ Eduardo Conde, 22-42 08034 Barcelona 93 256 27 20 / ccsarria@qsl.cat bcn.cat/ccsarria facebook.com/ccsarria instagram.com/ccsarria twiter.com/ccivicsarria FGC: Reina Elisenda i Sarrià Metro: L3 Maria Cristina Bus: 6, 16, 33, 34, 63, 66, 70, 72, H6, 78, i 130

De dilluns a divendres de 9 a 21h

Districte de Sarrià-Sant Gervasi bcn.cat/ccsarria

Dissabtes de 10 a 21h

Bases de convocatòria MÍNIM tardor 2015  

Projecte de mostra i suport a la creació per a les arts de l’escena, la imatge i la música i més.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you