Page 1

Newsletter Header

JULIOL-AGOST-SETEMBRE

Pau Mitjans, President d'El Centre

Aquest número d' desvetlla i fa oficial una de les activitats més esperades de l'any: l'espectacle de la nostra Festa Major. Dues propostes musicals emergents pujaran a l'escenari de la Plaça del Castell la nit del 10 d'agost. Com a caps de cartell, Els Amics de les Arts. El fenòmen musical català d'aquest 2010 arriba a Llorenç: guanyadors del premi Enderrock de millor disc de l'any pel seu ( (N57/Discmedi, desembre 2009), amb el seu pop fresc, irònic i desenfadat que ha captivat a crítica i audiència a parts iguals; i que -juntament

amb Manel i Mishima- els ha fet encapçalar l'avanguarda i la regeneració musical del nostre país. També la mateixa nit, el penedescenc Cesk Freixas, ens presentarà el seu tercer disc (Temps Record, 2009); sens dubte, una realitat consolidada ja dins de la cançó d'autor compromesa feta en català. Ben aviat us direm com aconseguir les vostres localitats! Estigueu alerta, l'expectació és molt gran!


Joan Inglès.- El passat setembre començava tota aquesta aventura. Vaig superar un càsting privat no televisat, una gala a Tarragona i un càsting final, en què vaig aconseguir ser un dels 18 'trincos' escollits. A partir de llavors, durant 11 programes eliminatoris em vaig jugar mantenirme dins el programa, setmana a setmana fins acabar en un molt

satisfactori 3r lloc. Van ser uns mesos frenètics: tres cops per setmana havia de pujar a Barcelona i vaig haver de deixar temporalment els meus estudis a l'Eòlia.

JI .- Els últims anys he participat en dues obres. . Des del punt de vista amateur, abans d'haver entrat a l'Escola Eòlia, només havia fet teatre al Centre. Això m'ha obert la porta del món del teatre i

l'experiència crec que pot ser decisiva per al meu futur.

JI .- Actualment, a més d'avançar amb els estudis, estic provant sort en el món musical. Ben aviat, gravarem una maqueta amb en Guillem Vinyas amb un projecte nou (T'aic nuna). Més endavant, vull provar sort en els càstings de teatre musical que apareguin i i continuar formant-me en aquest àmbit.

El Centre oferirà com és habitual cada estiu el seu particular cicle de Cinema a la Fresca. Volem reivindicar aquesta oferta d'El Centre i per això, engeguem una promoció per fer encara més agradable l'estona que duri la pel·lícula. Hem acordat amb el Joan i la Pilar, els nostres cafeters, un preu que inclogui l'entrada de cinema més el sopar. Quedaria així: entrada (5 euros) + entrepà + refresc, tot per 8 euros. A més, habilitarem taules a mitja plaça per posar-nos-hi millor. Se t'acudeix millor manera d'acabar la setmana?

El passat dissabte 8 de maig, la Sala Gran de l'entitat va acollir un Tast de Vins conduït per l'enòloga llorencenca Irene Guasch. Una trentena de persones es van acostar a l'entitat per fer una interessant aproximació al món del vi. Molt sorpresos per la quantitat de coses que vam aprendre i amb ganes de repterir l'experiència!


Article 5 Header Els Falcons de Llorenç estan vivint una primavera i un estiu realment intensos. El 23 de maig passat van apadrinar els nous falconers de Vallbona d'Anoia i el passat dissabte 26 de juny van fer una escapada a Perpinyà, on juntament amb 10 colles més, van participar a la 9a Trobada de

El Ball de Bastons actua aquest dissabte 3 de juliol a Montblanc a la 35a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya, una de les actuacions més esperades de l'any on els bastoners de Llorenç s'hi abocaran de ple amb gairebé quatre colles. Aquesta temporada bastonera però, té dues fites històriques: la primera, es descobrirà per la Festa Major.

Falcons de Catalunya. Un intercanvi d'experiències fantàstic i una jornada per reivindicar la cultura pròpia, també a la Catalunya Nord. Les properes actuacions previstes tindran lloc el proper 3 de juliol a Saifores durant la seva Festa Major i el 18 de juliol a Sant

Andreu de Llavaneres, per celebrar els 25 anys de la colla gegantera d'aquest municipi. Després de l'actuació més esperada de l'any, la nostra Festa Major, el 15 d'agost actuaran dins el marc de la Festa Major de Gràcia, a Barcelona.

Després de 10 anys sense passar pel modista, els bastoners estrenaran vestits nous. La segona fita històrica, és l'exhibició bastonera més llunyana que ha fet mai la colla. Del 17 al 21 d'agost, acturan al festival Flower Carnival de Drebecen (la segona ciutat més important d'Hongria). L'aventura serà inoblidable! Bon viatge!

En aquest moment, el Grup d'Slot d'El Centre, a part del campionat local, el club participa a quatre competicions de caràcter provincial i nacional, dues de velocitat i dues de ralli. Aquest passat 12 de juny es va organitzar una de les curses al Centre, constava de 3 circuïts en què cada pilot havia de fer tres passades. Hi van participar un total de 39 cotxes en les categories A, Super N, N i N infantil. El Centre també participa (amb un parell de pilots) al campionat de Catalunya de ralli 1/24 i la propera cursa serà el dia

24 de juliol a Súria. Ara a nivell local estem preparant la cursa de la Festa Major que segurament serà el dia 12 d’agost on farem una cursa de categoria infantil i una altra de sènior. Us convidem a participar-hi i si nó teniu material ja el posem nosaltres mateixos.


...el Centre en imatges!


FESTA MAJOR

2010 10 D'AGOST, 22h PLAÇA DEL CASTELL

CESK FREIXAS (cançó d'autor, pop, Riudebitlles)

ELS AMICS DE LES ARTS (Electro avant pop d'autor, Bcn)

El Butlletí d'El Centre - Número 4, estiu 2010  

El Butlletí d'El Centre. Resum d'activitats i programació dels propers mesos. Número 4, edició estiu 2010.

Advertisement