Page 1

KONGSSENTERET G R AT I S M A G A S I N , S O M M E R E N 2 0 1 7

Kongss vingerdagen Hva som skjer og alt du trenger å vite

STORT MOTESHOW TORSDAG KL. 20.00

NATTÅPENT!

TORSDAG 22. JUNI 09 - 24

PAKK SMART!

OPPSKRIFTEN PÅ NORSK SOMMER Det lille ekstra til sesongens viktigste måltid

SLIK TENKER DU KOFFERT I SOMMER

Solbrillene

SOM PASSER DITT ANSIKT

72

SHOPPINGTIPS

GODE KJØP FOR LATE DAGER

DU. JEG. OG HVILEPULS

0 9 - 2 0 ( 0 9 - 1 8 ) / w w w. ko n g s s e n t e r e t . n o /


INNHOLD

ANNONSESIDE

BUTIKKEN BUGNER AV MERKEVARER til supre som merpriser EN MENGDE

INNHOLD:

EN MENGDE

DUFTER

DEO STICK

-30%

-30%

TIL DAME & HERRE

TIL HERRE

Deo Stick -30%

Dufter -30%

ELIZABETH ARDEN

PURENESS

Refreshing Cleansing Sheets

Ord. pris 225,-

149,-

08

99,-

ord. pris 210,-

ÉN KJOLE, TO ANLEDNINGER Slik styler du sommerkjolen

06 SOMMERENS LEKRESTE

LIPGLOSS

SOLBRILLER Finn fasongen som kler ditt ansikt!  ORVENTNINGER OG F FØLELSER Sommerprat med Kathrine Sørland

10 HVORDAN PAKKE SMART

pr. stk

14

DEO ROLL ON

Deo Pure, Eau Vitaminée, Eau D’Énergie, Eau Fraîche, Eau Pure. 75ml

I SOMMER Unngå å drasse på mer enn du må! KONGSVINGERDAGEN Program og aktiviteter

18

139,-

NATTÅPENT Timestilbud

21

pr. stk

Juvena

SKIN ENERGY Ord. pris 495,-

199,-

pr. stk

y 199-, Skin Energ

Shiseido

BIOTHERM

05

TRYGG LEK I SOLEN Solbeskyttelse for de minste

22 OPPSKRIFTEN PÅ NORSK Solpleie & self tan -30%

SOLPLEIE & SELF TAN

-30%

24

SOMMER Reker og hvitvin i perfekte omgivelser VAKRE UTEROM Det er på tide å flytte ut

Solpleie & se lf tan -30%

REDAKSJON/PRODUKSJON:

Dette er et Citycon sentermagasin, utarbeidet av Citycon Norge i samarbeid med Centerteam reklamebyrå og lokale kjøpesentre.

Kongsvinger | Tlf.: 62 81 33 44 | flp.no

ANNONSERING:

Kontakt Citycon Norge på: marked@citycon.no. Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

03 KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

170621_F&L_Kongsvinger_210x274.indd 1

15.05.2017 16.49


ANNONSESIDE

DA M E M O T E

Én kjole, to anledninger

Slik styler du sommerkjolen En vakker kjole bør være fast innslag i enhver sommergarderobe. Med en lekker sommerkjole i skapet har du en perfekt base for en rekke ulike stiler og anledninger. La deg inspirere av trendy blomsterprint og romantiske volanger, og la stylingen sette prikken over i-en til sommerens fester.

1 1

2

2

3

4

4

Hagefest

SOMMEREN ER HER Oppdag vårt nye sortiment SYNSAM KONGSVINGER BRUGATA 15 · KONGSVINGER TLF 62 81 43 54

3

4

Bryllup

5

5

6

6 01. VIC Soaked kjole 949,- 02. SYNSAM Michael Kors solbriller 2249,-

01. VIC Soaked kjole 949,- 02. VERO MODA Denimjakke 299,95

03. BJØRKLUND Øreringer 248,- 04. MATCH Marie Philippe dressjakke 999,-

03. BJØRKLUND Armbånd 298,- 04. FREDRIK & LOUISA YSL leppestift 330,-

05. LINDEX Veske 199,- 06. DNA Iconic sandaler 799,-

05. ZAVANNA Veske 199,- 06. DNA Roots sandaler 699,05

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7


SOLBRILLEGUIDE

RUND

Sommerens

LEKRESTE SOLBRILLER

SYNSAM

Tom Ford 4499,-

SYNSAM

Fellepini 749,-

FIRKANTET

til ditt ansikt

Et par stilige solbriller er et av sommerens aller viktigste tilbehør, men i en jungel av ulike modeller er det lett å gå seg vill. Slik finner du brillene som passer nettopp ditt ansikt.

Rund ansiktsform kjennetegnes av bred panne, runde kinn og rund hake. Her bør du gå for en brille som markerer kinnbena. Velg solbriller med oval form, fremfor helt runde. Har du rundt ansikt, er de klassiske Ray Ban-brillene perfekte for deg.

SYNSAM

Ray Ban 1749,-

Et firkantet ansikt har gjerne en markert kjeve og noe bredere panne. Her er det fint å mykne ansiktsformen din med et par runde briller, slik som pilotbriller eller et par trillrunde hippiebriller à la John Lennon.

LINDEX

79,50

TREKANTET Tip s!

ange solbrillene er tr Usikker på om å smile med eller store? Prøv ver rsom brillene he solbrillene på, de er r, ile dine når du sm seg fra kinnene . gt an de sitter for tr det et tegn på at

BIK BOK

99,-

LINDEX

99,-

SYNSAM

Dolce&Gabbana 2849,-

REKTANGULÆR

OVAL Et ovalt ansikt har balanserte proposjoner, hvor pannen er bredere enn kjevepartiet. Har du denne ansiktsformen er du heldig. Det er nemlig en ansiktsform som passer de fleste brilletyper.

En trekantet ansiktsform har bred panne og spissere kjeveparti. Unngå veldig brede innfatninger for å skape harmoni i ansiktet, og gå heller for klassisk cat eye eller pilotbriller.

INTERSPORT

LINDEX

299,-

99,-

En rektangulær ansiktsform er lang og smal, med tydelig rette linjer og en fremtredende kjeve. Har du denne ansiktsformen bør du gå for en litt større brillemodell, gjerne med kraftig innfatning. Unngå smale briller, da det vil gi inntrykk av enda lengre ansikt.

06

07

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

SYNSAM

Stella McCartney 2499,-


S O M M E R P R AT E N

S O M M E R P R AT E N

FOTO: LINDEX

FORVENTNING OG FØLELSER

FOTO: LINDEX

Kathrine Sørland

Hun jobber på spreng hele året for å kunne ta ekstra lang sommerferie, og åpner gjerne grillsesongen iført boblejakke i mars. – Men når jeg drar på sommerferie tar jeg med alt jeg eier av sommertøy, forteller modell og programleder Kathrine Sørland. FOTO: LINDEX / PRIVAT

L

GODE BARNDOMSMINNER

Jeg vil helst gjøre minst mulig når jeg har fri. stock til hverdags. Positive forventninger og gleden av å kunne ta del i planleggingen rundt sommerferien, er gode minner hun nå viderefører til sin egen sønn. – Forutsigbarhet er fint når man har eller er barn, og da er det så hyggelig at Leon gleder seg til å reise tilbake til de samme stedene. Vi har vært i mammas hus i Spania hvert år siden han var liten, og den gleden han viser når vi snakker om hva vi skal gjøre når vi reiser tilbake gir meg så mye.

M ATG L A D FA M I L I E I sommer går turen igjen til Spania, men familien på tre skal også på bilferie til Danmark med ”verdens beste naboer”. At naboskapet er godt, er det ingen tvil om. Mens familien er bortreist, tar lokale gutter og jenter seg av familiens to katter for å tjene en slant. Kathrine selv hadde sommerjobb med å plukke jordbær hjemme i

Stavanger da hun var yngre. – Og jeg jobbet på Ikea – i isbaren. Den softisen var «gysla god» – jeg la på meg fire kilo på tre uker! ler hun. Selv om det blir noen is i sommerferien fremdeles, er det grilling som stort sett står på menyen når den matglade familien inviterer til sommerfest. – Man skal ikke kimse av en skikkelig god nakkekotelett med en frisk salat og hjemmelaget dressing! Jeg er glad i all slags mat, men når det er veldig varmt liker jeg lette salater og friske, fruktige drinker – det trenger ikke være alkohol i dem. Kald hvitvin er godt på kveldstid. Vi forhører oss alltid med lokalbefolkningen når vi er på ferie for å finne de beste restaurantene og unngå turistfellene, forteller Kathrine. Men selv om hun gjerne deler mat- og reisetips med andre, er det verre med pakketips. – Jeg er verdens dårligste til å pakke! Så mitt beste råd er å pakke mindre enn det jeg gjør. Alle ler av meg. Men til alle andre – less is more, og tenk gjenbruk når du er på reise! Du trenger ikke 14 truser for tre dager, forteller den motebevisste 37-åringen. 09 KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

FOTO: PRIVAT

Kathrine har også gode minner fra sin barndoms somre. – Jeg var så heldig å ha foreldre som likte å reise til Syden. Vi reiste til Mallorca og alltid en uke før skoleslutt, så jeg fikk med melding til læreren om at jeg måtte ha fri. Jeg husker vi kjøpte reiseklær, som jeg ikke fikk bruke før vi dro, og sånn turist-pengepose til å ha rundt halsen, magebelte og t-skjorter med frynser og sånne perler nederst. Det var jo så fint – det var rene julaften! minnes skjønnheten. I år er det litt andre ting som står på sommerens ønskeliste. – I år ønsker jeg meg en ”off the shoulder”-kjole – gjerne med volanger og litt bohemsk. Denimshorts ønsker jeg meg hver sommer, og gjerne et par hvite sneakers, lekre sandaler eller noen gode Birken-

FOTO: PRIVAT

FOTO: PRIVAT

ukten av nyslått gress og våt asfalt, samt lyden av fuglekvitter klokken fem om morgenen er det som gir meg sommerfølelse. Selv om jeg har lyst til å drepe disse fuglene, er det veldig koselig! ler Kathrine Sørland hjertelig. Den blide 37-åringen fra Stavanger har en travel hverdag som ettertraktet modell, konferansier, ambassadør for Lindex og programleder. Men om sommeren setter hun av tid til å ta livet med ro. – Jeg har rolige tider hele juni, juli og august, så jeg jobber på spreng hele året for å kunne ta fri da, forteller Kathrine. For å få mest mulig ut av sommeren, pleier Kathrine, ektemannen Andreas og sønnen Leon (8) å reise en liten tur utenlands tidlig på sommeren og ha hele juli hjemme. – Da er gjerne været på sitt beste. Vi tar alltid en tur hjem til Stavanger. Gladmatfestivalen er et must. Men en skikkelig fin Oslo-sommer er også nydelig, og jeg bor jo på Nesøya hvor vi har veldig mange fine steder i nærområdet. Jeg vil helst gjøre minst mulig når jeg har fri!


FA M I L I E M OT E

FA M I L I E M OT E

I SOMMER Ferien er booket og reisefeberen har meldt seg. Det eneste som gjenstår er bagasjen. Slik pakker du den perfekte feriekofferten.

02

FOTO: MATCH

FOTO: MATCH

Hvordan pakke smart

01

Tip s!

vendelige Pakk gjerne an uke til flere plagg du kan br sommerkjole anledninger. En sightseeing på funker både til m til middag dagen, så vel so på kvelden.

03

01 02

05

04 03

04

06 07

05

Tip s!

te og Sko er klumpe ye plass harde, og tar m nk smart i kofferten. Te m både og pakk sko so ige og er lekre, allsid komfortable.

09

08

06

01. VIC Tommy Hilfiger pique-skjorte 1100,- 02. JACK & JONES Caps 199,95 03. VIC Tommy Hilfiger shorts 800,- 04. JACK & JONES Indigoknit jeans 999,95

01. MATCH Solhatt 299,- 02. BIK BOK Cardigan 199,- 03. CARLINGS Kjole 199,- 04. BIK BOK Bikini overdel 129,- / underdel 99,- 05. VERO MODA Veske 399,95

05. DRESSMANN Badeshorts 199,- 06. EUROSKO Tommy Hilfiger sko 799,-

06. CUBUS Kjole 399,- 07. POWER JVC headset 399,- 08. EUROSKO Privé sandaler 799,- 09. VIC Gant skjørt 1000,-

10

11

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7


ACTIVE CITY BRAKE / MIRROR SCREEN / ÅRETS MOTOR Peugeot 2008

ANNONSESIDE

ANNONSESIDE

VIL DU VITE MER, SPØR OSS OM RÅD!

DET BESTE FOR MOR & BARN

NYE

PEUGEOT

KOMFORT MØTER TEKNOLOGI

KAMPANJEPERIODE 19. JUNI - 1. JULI

Nattåpent!

3008SUV

ØKOLOGISK BABYMAT – EN GOD START PÅ LIVET

-20%

Alle varer

-25-50% i rabatt

Tilbudet gjelder torsdag 22.juni.

Tilbudet gjelder utvalgte produkter. Vareutvalget kan variere fra butikk til butikk.

Suksessen fortsetter!

En høyteknologisk bil hvor kompromissløs design og kvalitet er kombinert for å gi deg en helt unik kjøreopplevelse.

FÅ OVERSKUDD Kongsvinger | Tlf. 62 79 01 44

-20%

GOD MAGEFØLELSE

NYE PEUGEOT 2008 SUV BEHERSKER ALLE FORHOLD

NÅ 188,Lifter 6-28 meter Gravemaskiner Hjullastere Teleskoptruck Betongutstyr Haki Stillas Aluminium Haki Stillas Stål Lett Stillas, Fasade Stubbefreser Flisekutter Teletiner Gulvslipere Aggregater Tømrerutstyr Hvilebrakker Og mye mer!

FØR 235,-

-15% NÅ 348,- NÅ 268,FØR 409,- FØR 315,-

ØKOLOGISK OMEGA-3 FOR HELE FAMILIEN - PERFEKT Å HA I GRØTEN!

-15% NÅ 254,FØR 299,-

NÅ 169,FØR 199,-

SUNKOST KONGSVINGER Telefon 62 82 39 90

NÅ 254,-

Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

• • • • • • • • • • • • • • • •

ACTIVE CITY BRAKE / MIRROR SCREEN / ÅRETS MOTOR

Se bilene på Kongssenteret uke 25

Peugeot 2008

FØR 299,-

Kongsvinger Bilsenter AS, Lerkevegen 53, 2209 Kongsvinger, Tlf. 62 82 32 00, www.kongsvingerbs.no


K O N G S V I N G E R DA G E N

K O N G S V I N G E R DA G E N

AKTIV ITE TE R

MØT KONGSSENTERETS NYE MASKOT OG VENN Treff vår nye maskot på selveste Kongsvinger­ dagen. Hver gang det skjer noe morsomt her har han lyst til å være med. Han ønsker å bli kjent med alle medlemmene av byen vår, fra liten til stor. Men han er litt sjenert siden han ikke kjenner noen enda… Kommer du for å ønske han velkommen til oss? Vi presenterer vår nye venn med stolthet og glede. Han vil være med oss hele kvelden og gleder seg veldig til å ta bilder med alle sine nye venner. Kan du gjette hva Maskoten heter?

KONGSVINGERDAGEN

22. JUNI

D ET T E S KJ E R PÅ KONGSV IN GE R DAGE N 22. J UNI

KL 12 Allsang ved Elveamfiet (værforbehold, ved dårlig vær trekker vi inn i Glassgata)

ALLSANG MED ANDREAS AMB Den musikalske humoristen Andreas Amb er stadig utemed nye sprell, både som seg selv og som sitt alter-ego Kent Ronny Asfaltskaugen. Han har hatt stor suksess med sitt Sommer­ show flere år på rad. Det blir garantert topp stemning og allsang når han kommer til oss!

LYS T PÅ N OE G ODT ?

NYGRILLEDE HAMBURGERE Meny fyrer opp grillen og finner frem de beste råvarene. Det blir salg av hamburgere med tilbehør og gratis smaksprøver, fra kl. 14 på plassen utenfor Meny. AMERICAN BARBEQUE PARTY Jafs og Jernia slår seg sammen for en amerikansk aften på Kongssenteret Vest. Jafs griller amerikanske favoritter på Charbroil grill fra Jernia.

KL 18 Bind din egen blomsterkrans med Mester Grønn KL 19.30 Hundeoppvisning

KL 12-24 Aktivitetstelt utenfor Intersport KL 14 Grilling utenfor Meny KL 17-20 «American BBQ» på Kongssenteret Vest Grilling, amerikanske biler, stand med Kongsvinger Fortress (amerikansk fotball) og cheerleading (oppvisning og stand) KL 17-19 Ansiktsmaling i Glassgata KL 18 Presentasjon av senterets egen maskot KL 18.15 Meet & Greet, ta bilde sammen med Kongssenterets nye maskot

KL 20-23.30 Konkurranse: Knekk koden på safen! Vinneren stikker av med en flatskjerm TV fra Power. (Kongssenteret Vest) KL 20 Moteshow i Glassgata KL 20. 30 Hundeoppvisning KL 21 Meet & Greet, ta bilde sammen med Kongssenterets nye maskot! KL 21 Meny serverer rømmegrøt og spekemat KL 20-24 TIMESTILBUD!

ANSIKTSMALING Gratis ansiktsmaling for barna. Om du er heldig kan du bli malt som vår nye maskot.

GIVE AWAY! Jernia deler ut give aways til handlende kunder under vår American barbeque aften (så langt beholdningen rekker).

BLA OM FOR MER PROGRAM OG TILBUD KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N # 1 / 2 01 7

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N # 1 / 2 01 7


K O N G S V I N G E R DA G E N

K O N G S V I N G E R DA G E N

AKTIV ITE TE R

CHEERLEADING-SHOW Crystals Cheerteam er et nytt cheerleadinglag for gutter og jenter 7-15 år. Vi består av ca. 40 utøvere, og har plass til flere! Cheerleading krever koordinasjon, styrke, fleksibilitet og masse lag­ arbeid. Idretten passer alle, og man trenger ingen forkunnskaper. Se vårt show og møt oss på stand.

MØT KONGSVINGER FORTRESS-SPILLERNE Vårt lag i amerikansk fotball har stand i senteret. Her kan du møte spillerne, plukke opp et par råtips og knipse bilder sammen med dine favoritter.

MOTESHOW MED JUMP KL. 20 Våre flotte modeller sammen med danserne fra Jump dansestudio skaper et forrykende show. Møt opp og få med deg årets sommermote fra Kongssenterets butikker. Det blir en fantastisk miks av dans, sang og ikke minst; dansende modeller!

MENYS SPEKEFEST KL. 21 Utover kvelden kan man risikere å bi sulten, og derfor har Meny bestemt seg for å dele ut både spekemat og rømmegrøt til de fremmøtte. Serveringen starter kl. 21 utenfor butikklokalet og vil fortsette utover kvelden.

DANSENDE HUNDER Ikke gå glipp av Jessica Karlgren og hennes Norwegian Dancing Dogs! Jessica deltok i Norske Talenter med Cavalieren Sussi i 2012, kom på 13. plass i Open European Championship 2013 og vant sølv i VM og nordisk 2014 med sin Border Collie Izi. I tillegg ble de norsk mester i Heelwork to Music 2014. Jessica viser frem Heelwork to Music og Freestyle med sine to unge håpefulle.

K LA RE R DU Å K N E K K E KO D E N ?

B IND DI N EGEN B LOM ST ERK RA N S

Besøk Mester Grønn sin egen stand i glassgata. De 20 første som møter opp får utfolde sin kreativitet og binde blomsterkrans. Velkommen innom!

Safen har en firesifret kode som beskytter en fantastisk premie fra Kongssenteret. Hvem greier å knekke koden? Er du under 18 år må du ha med en voksen. Hovedpremie: LG 55” 4k tv. Verdi 14.999,Premien er levert av Power.

BLA OM FOR Å SE TILBUDENE KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N # 1 / 2 01 7

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N # 1 / 2 01 7


N AT TÅ P E N T

N AT TÅ P E N T

TIMESTILBUD 20-21

Alle designersolbriller til voksne

JERNIA

Alle Scala malepensler

FEEL

NATTÅPENT

Alle varer

-500,- -50% -30% JACK & JONES Skinnjakke

TELENORBUTIKKEN Huawei MediaPad T1 10

Grillkull sekkesalg 6 poser á 2,5 kg

799,

1999,- 100,-

CARLINGS

VIC

Før 2399,95

95

Hele butikken

Før 3099,-

Alle kjoler Alle Blazere Herre

22. JUNI TIL KL. 24

MENY

TIMESTILBUD 22-23

VERO MODA

FJØSET GAVE & INTERIØR Stor lyslykt med skrift og hamphåndtak.

Alle varer

-30% -50% 3for2

Før 129,Begrenset

SYNSAM

Alle designersolbriller til voksne

LINDEX Alle BH

999,-

Før 2399,-

FEEL

Alle varer

-500,- -25% -30% Bosch Art 23LI 14,4V gresstrimmer Før 1099,-

699,-

FREDRIK & LOUISA Alt fra Juvena

-25%

MESTER GRØNN Hortensia

80,-

Før 180,-

KONGSSENTERET ZOO

-30% kun kr 9,-30%

Hestegodis Boxkatt Kattedo

INTERSPORT

JAFS

Nike 3-pk sokker Før 129,-

100g burger (Ta med)

35,-

SUNKOST

Dr. Organic hudpleie

3for2

Alle sandaler

JACK & JONES

Før 2499,-

(Gjelder ikke Birkenstock og Ecco)

Alle jeans

NORLI

VITA

Backgammon, Sjakk, Mastermind, Spill­ magasin m.m. Før 499,/749,

Duft gavesett

TILBORDS

Kähler Omaggio sølvfat

99,- -40% 249,Så langt lageret rekker

Før 499,-

TIMESTILBUD 23-24

Med forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

JERNIA

(Gjelder ord. priser)

EUROSKO

Hoverboard 8” rød

49,- 1900,- -50% -50%

TELENORBUTIKKEN ZTE BLADE A310 mobil

TIMESTILBUD 21-22

JERNIA

49,-

TELENORBUTIKKEN ZTE BLADE A310 mobil

JERNIA

FEEL

Energy lyspærer

Alle varer

-70% -30%

MATCH

MATCH

Alle ordinære varer

En valgfri vare

JAFS

100g burger

35,-

(Ta med)

CAFE VENNER Alle kremkaker

999,- -30% -40% -50% (Gjelder ikke Jean Paul, kan ikke kombineres med andre tilbud)

Før 2399,-

18

19

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

Med forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

SYNSAM


ANNONSESIDE

BARN

ALLE SATENGSENGESETT

50

STRANDHÅNDKLÆR

FOTO: CUBUS

Sommersalg!

02 01

03

50

%

140x200 og 140x220 cm

%

Strandhåndklær til barn 40%

04

Gjelder t.o.m. 09.07

Gjelder t.o.m. 09.07

05

Sjekk prisen!

99

Priseksempel strandhåndkle Colada 80x150 cm:

199 nå 90

før

95

Sommersalg! DUNPUTER 50x70 cm

50

%

Gjelder ikke Gold t.o.m. 18. juni. Gjelder ikke Embrace f.o.m. 19. juni. Gjelder t.o.m. 09.07

For lekne barn finnes det knapt noe bedre enn timevis med lek og moro i solen. Men sensitiv og følsom barnehud er mer utsatt for farlige UV-stråler, og trenger derfor ekstra beskyttelse. Her er solfavorittene, som ikke går på bekostning av moroa.

06

HÅNDKLÆR ÅSE OG GORO

50 beige og korall

%

07

Gjelder t.o.m. 23.07

10

08

DUNPUTE LIGHT før 69900 nå 34950 Lav

Høy

DUNPUTE MEDIUM før 79900 nå 39950 Lav

Bambushåndkle Åse 30x30 cm før 25,- nå 1250 40x60 cm før 6990 nå 3495 50x90 cm før 9990 nå 4995 70x130 cm før 19990 nå 9995

Håndkle Goro (striper) 50x90 cm før 9990 nå 4995 70x130 cm før 19990 nå 9995

09

01. CLAS OHLSON Våtdrakt 249,- 02. SYNSAM Ray Ban solbriller 890,- 03. INTERSPORT Caps 199,04. LINDEX T-skjorte 79,50 05. LINDEX Badedrakt 99,- 06. CUBUS T-skjorte 79,- 07. INTERSPORT Norheim tur-shorts 399,-

Høy

Kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbudene fortsetter og gjelder så langt beholdningen rekker, innenfor tilbudsperioden.

08. CLAS OHLSON Svømmeføtter 139,- 09. APOTEK 1 Solkrem 149,90 10. INTERSPORT McKinley UV-beskyttende shorts 299,21 KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

FOTO: CUBUS

TRYGG LEK I SOLEN

Svanemerket satengsengesett Estell (mønster) 140x200 cm før 59990 nå 29995 140x220 cm før 64990 nå 32495 Bambus satengsengesett Svale lysegrå/ champagne 140x200 cm før 69990 nå 34995


I N T E R I Ø R O G M AT

I N T E R I Ø R O G M AT

FOTO: NILLE

Oppskriften på

01

NORSK SOMMER

02 03

04

05 NILLE Efferevè lemonade 750ml 69,90,- (alt på bordet fra Nille) 01. NILLE Pyntepute 139,90 02. NILLE Engangstallerken 31,90 03. JERNIA Rosendahl hvitvinsglass 2pk 199,04. JERNIA Holm salatbolle 479,05. NILLE Tøyserviett 2pk 29,90 06. TILBORDS Cathrine Holm skål 249,07. KITCH’N Guzzini vannmugge 299,-

er enkelt å Et rekemåltid ever ikke tilberede og kr n å kjøpe en så mye mer behør. Legg inn reker og til ra omtanke i derfor litt ekst ! oppdekningen

Alt på bordet fra Nille

For mange av oss blir det ikke sommer uten reker og hvitvin, og få ting smaker vel bedre på varme dager. Med et vakkert dekket bord og godt selskap, setter du standarden for et av sommerens beste måltider. FOTO: NILLE

CHILI-AIOLI Gi måltidet en ekstra piff med hjemmelaget chili-aioli. TEKST: MATPRAT.NO

DETTE TRENGER DU 2 stk eggeplommer 1 ss dijonsennep 1 fedd hvitløk 2 dl olivenolje 1 finhakket chili Noen dråper sitron Litt salt og pepper

SLIK GJØR DU

1. Pisk eggeplommer godt sammen med dijonsennep og finhakket hvitløk. Pisk kraftig mens du sper med olivenolje, til du oppnår en majoneslignende konsistens. 2. Smak til aiolien med finhakket chili, sitronsaft, salt og pepper.

07

FOTO: KAHLER/UNICP - FINNES HOS TILBORDS

Tip s!

06

MANGOSALSA Mango smaker kjempegodt til sjømat, også til reker. Imponer gjestene dine med en hjemmelaget mangosalsa. Det er friskt, godt og kjempeenkelt å lage. TEKST: MATPRAT.NO

Tip s!

kjempeMango smaker , også til godt til sjømat r gjestene reker. Impone emmelaget dine med en hj et er friskt, mangosalsa. D enkelt godt og kjempe . å lage

DETTE TRENGER DU 1 hakket mango ½ hakket rødløk 1 stk finhakket liten, rød chili 1 ss hakket koriander 1 ss hvitvinseddik 2 ss olivenolje Juice fra 1 lime Litt salt og pepper

22

23

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

SLIK GJØR DU

1. Skjær mangoen i små terninger 2. Finhakk rødløk og chili, og bland det sammen med mangoen 3. Ha i hakket koriander, hvitvinseddik, olje og limesaft. Krydre med salt og pepper etter egen smak.


INTERIØR

INTERIØR

FOTO: NILLE

FOTO: PRINCESS

01

VA K R E UTEROM

02

Livet er best ute i den varme årstiden. Enten du har hage, veranda eller balkong finnes det nå et hav av interiørprodukter, planter og tekstiler som gjør uteplassen til et naturlig og innbydende samlingspunkt denne sommeren.

03

04

06

Tip s!

ha stor Du trenger ikke ede av hage for å ha gl . Heng er st friske blom på veggen plantene opp gghengte i dekorative ve krukker!

05

09

Lena Johansen Hagemo

D

MESTER GRØNN

e vakre pastellfargene fra vårens interiørtrender blir også med inn i sommeren. Rosa og gult står fortsatt sterkt, gjerne i duse og litt falmede nyanser. – Sommerens stiligste uterom trekker med seg det beste fra årets interiørtrender. Det skal være lunt, koselig og fargerikt, forteller Lena Johansen Hagemo hos Mester Grønn. – Tenk myke tekstiler og naturlige materialer! Gulvtepper på terrassen luner godt og skaper en lekker kontrast til røffe utendørsflater. Pastellfarger er alltid lekkert, men spesielt delikat om sommeren. Bland tekstiler i ulike mønstre, og la sarte blomster og stemningsfulle lyslykter gi uterommet et ekstra innbydende preg.

07

08

G RØ N T F O RTSAT T S K J Ø N T Dersom du ikke har en flott, grønn, hage er det i år enda enklere å gjenskape følelsen av en urban oase også på mindre plasser. – Den botaniske trenden står såpass sterkt i år at det er lett å gjenskape følelsen av frodig, grønt landskap selv på de minste balkonger. Juks deg til stemningen med grønne planter eller butikkenes rike utvalg av tekstiler med botanisk print, sier Lena Johansen Hagemo.

10

05. PRINCESS Eloise strandbag 199,90 02. CLAS OHLSON Hengepotte 49,90 03. FEEL Yankee Candle duftlys 299,- 04. MESTER GRØNN Sommerfuglpynt 25,- / Sølvplante 50,- / Hvit blomst 50,- / Lilla blomst 60,- / Blomsterkrukke 350,- 05. JERNIA Vannekanne 3L 119,- 06. KONGSSENTERET ZOO Matskål for hund og katt 199,- 07. PRINCESS Eloise pute 199,90 08. KID INTERIØR Ullpledd 299,90 09. NILLE Pyntepute 129,90 10. KID INTERIØR Krakk 199,90

24

25

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7


INTERIØR

INTERIØR

Tip s!

En vase i klart

glass er like lekker til

levende lys so

m til friske blomst er.

03

04

Tip s!

05

stor plass for Du trenger ikke . ne grønnsaker å dyrke dine eg ed er en kasse m Alt du trenger t øp kj får også jord og frø. Du m planter, so ferdige tomat n t både til hage passer perfek og balkongen.

07 06

09 FOTO: PRINCESS

08

01. FJØSET GAVE OG INTERIØR Lene Bjerre Kubbelys Rustic 12,5/20cm 79,-/115 ,- 02. KID INTERIØR Gulvteppe 179,90 03. KITCH’N Magnor Rocks telyslykt

299,- 04. JERNIA Lyslykt 299,- 05. KID INTERIØR Pyntepute 99,90 06. MESTER GRØNN Potte 150,- / Sjømannstrøst grønnplante 200,07. FEEL Pyntepute 399,- 08. KID INTERIØR Vase 74,90 09. KID INTERIØR Vase 199,90 26

27

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

FOTO: KAHLER/OMAGGIO - FINNES HOS TILBORDS

FOTO: NILLE

02

01


ANNONSESIDE

ANNONSESIDE

FÅ MER UT AV SOMMEREN

MED VÅRE FASTE SOMMERPRISER

FAST SOMMERPRIS

10

00

Kremet fiskesupp 5 dl, klar på 5 minutter (99,80/l)

fiSkegrytE

10

00 pr hg

fra ferskvaredisken (100,00/kg)

SE MER PÅ MENY.NO

FISKEDISKEN

KREMET FISKE

SUPPE

AIOLI

39

NYSTEKT BAGU ETTE

90 pr stk

Fersk fiskewok til ovn, grill eller panne, fra fiskedisken (149,00/kg)

14

FAST SOMMERPRIS

14

90

90

pr hg

fra ferskvaredisken (149,00/kg)

FAST SOMMERPRIS

pr hg

FAST SOMMERPRIS

Brokkolisalat med tørrsaltet bacon

Nygrillet Buffalo wings

FISKEWOK FRA

pr beg

ca 140g, fra bakeriet (71,43/kg)

FAST SOMMERPRIS

1490

90

Nystekt baguette

RasK

Rettene består av kun 4 produkter som du enkelt setter sammen til et måltid, og det beste av alt; du finner alt samlet på ett sted, i din MENY-butikk.

49

FAST SOMMERPRIS

pr hg

Gresk salat fra ferskvaredisken (149,00/kg)

FAST SOMMERPRIS

FAST SOMMERPRIS

39

3 2 FOR

Sommeren består av mange anledninger, merkedager og late feriedager - men mest av alt består sommeren av veldig mange hverdager. Da kan det være fint med middagsinspirasjon, og gjerne til retter som ikke krever lang tid ved kjøkkenbenken. Derfor har vi satt sammen 20 oppskrifter som tar under 20 minutter å tilberede.

pr stk

FAST SOMMERPRIS

90 pr pk

Majoneser og sauser

Solkrem og aftersun

Isklar sparkling

237ml, stort utvalg, Sticky Fingers (168,35/l)

Stort utvalg Nivea og Ambre Solaire

4x0,975l, sitron/naturell (10,23/l +pant)

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og prisjusteringer. Tilbudene gjelder t.o.m. 09.08.2017.

8-21 (9-19) Tlf. 62 80 85 50

MENY Kongsvinger

MENY.no


ANNONSESIDE

ANNONSESIDE

199,-

S U M M E R

SALG SALG SALG

Ord. 399,-

2 PK STK SHORTS

T SHIRT

ORD. PRIS PR STK 399,95 Softwalk Denne populære supermodellen med strikklisse og skinn innersåle. Superlett og god på foten – blå, hvit eller beige.

400,KJØP 2 JEANS, FÅ

NATT Å P E NT Tilbudet gjelder 22. - 24. Juni

30-70%

PÅ EN MENGDE VARER

GENSER

-50% 100,PÅ DEN RIMELIGSTE!

TIMESTILBUD KL 20-21

SKINNJAKKE LAMMESKINN, FØR 2399,95

799,95 Kongssenteret 62 81 73 66

50,-

TIMESTILBUD KL 22-23

ALLE JEANS

EN MENGDE VARER

-50% -50%


ANNONSESIDE

ANNONSESIDE

NYE SPORTEN A/S TAKKER FOR AT DU HANDLER LOKALT OG ØNSKER ALLE KUNDER EN FIN KONGSVINGERDAG!

VED KJØP AV 3 ELLER FLERE PRODUKTER FÅR DU

-25% PÅ HELE KJØPET! (Gjelder ikke allerede nedsatte varer eller sykler. Gjelder kun 22/6-2017.)

FAGBUTIKK

med over 40 års erfaring! Spesialister på: SKI•SYKKEL OG SKO FØLG “NYE SPORTEN INTERSPORT” PÅ FACEBOOK

/ 62 81 59 18

/ BRUGATA 15, KONGSSENTERET 2212 KONGSVINGER


SENTERINFO

Lavendel i sinkpotte

120,-

5 998,-

Før 9 998,- Diamantring i hvitt eller gult gull 0,24ct w/p. Pris per ring. XDR12124P, XDR22124P

200,-

Med forbehold om trykkfeil, prisendringer og utsolgt vare. Leveringstid kan forekomme på enkelte produkter.

ANNONSESIDE

Gaven til den som har alt!

ALLE VARER

Med et gavekort kan mottakeren selv plukke ut akkurat det hun eller han har lyst på, fra hele kjøpesenteret!

3

Våre gavekort kan brukes i alle butikkene og spisestedene på senteret. Gavekortet benyttes på samme måte som andre elektroniske kort, innenfor det beløpet det er ladet med. Du kan sjekke saldo på gavekortet i de fleste butikkene, spør betjeningen. Kjøp gavekortet på www.kongssenteret.no eller hos Norli. Den perfekte gaven til den som har alt!

2

VI SPANDERER DEN BILLIGSTE

Med DIAMANT!

TILBUD

FOR

TILBUD

4 298,-

Før 5 298,-

Alliansering i hvitt gull med diamant tot. 0,05ct. w/si. XAR25105W

Nå 998,-

Nå 498,-

Diamantsmykke i 9 karat/ 375 hvitt gull tot. 0,05ct. w/si

Diamantsmykke i sølv.

Før 1 998,-

Før 698,KSP70993

BGP92079.01

NATTÅPENT Betulia

50,-

TILBUD 50%

avslag på alle klokker og smykker fra

62 00 12 40 94 02 98 20 40 00 59 53 62 20 61 00 51 11 17 59 93 48 2149 91 67 92 15 97 42 02 37 62 82 38 04 62 21 11 16

KLÆR, SKO OG REISEEFFEKTER Bik Bok 23 12 25 99 Carlings 23 12 26 53 Cubus 23 21 88 73 dna 62 82 83 00 Dressmann 23 21 85 16 Euro Sko 62 81 88 22 H&M 62 82 16 60 Jack & Jones 62 81 16 10 Lindex 23 65 20 85 Match 62 79 01 44 VIC 62 81 46 69 Vero Moda 62 81 51 49 Zavanna 91 91 20 80

70,-

TILBUD

Tilbudet gjelder uke 25, så langt beholdningen rekker.

HUS OG HJEM Clas Ohlson Feel Jernia Kid Kitch’n Fjøset gave & inetriør Norli Nille Princess Interiør Tilbords

Kongssenteret – Tlf. 40 43 22 97 www.bjorklund.no

ÅPNINGSTIDER 09 - 20 (09 - 18) For avvikende åpningstider, se vår hjemmeside.

MAT OG DRIKKE Meny Mix kiosk Sunkost

62 80 85 50 62 81 66 01 62 82 39 90

SERVERING Ahlen Pizza Bakeriet Chang Ching House Café Venner & Kos Jafs Snackbar’n

62 81 44 22 62 82 73 00 62 81 59 28 62 81 00 20 62 81 55 55 62 81 63 09

SPESIALBUTIKKER Synsam Telenorbutikken VITA Elektra AS Power

62 81 43 54 62 82 89 00 62 81 74 24 21 39 08 16 81 54 81 00

VI HAR

SERVICE OG TJENESTEYTENDE Espens Herrefrisør 62 81 21 55 Hairport Kongssenteret AS 62 81 40 06 SPESIALBUTIKKER Apotek 1 Bjørklund Gull og Ur Fredrik & Louisa Intersport Kongssenteret Zoo Mester Grønn Notabene

62 88 28 60 62 81 25 20 62 81 33 44 62 81 59 18 62 81 93 80 32 22 96 56 62 82 37 03

KONGSSENTERET 35

KO N G S S E N T E R E T M AG A S I N / 2 01 7

ÅPENT: 19) 8-21 (9-

FØLG OSS www.kongssenteret.no fb.no/kongssenteret


JERNIA KONGSVINGER. MAN – FRE 9 – 20. LØR 9 – 18. TLF. 40 00 59 53. DET TAS FORBEHOLD OM TRYKKFEIL OG UTSOLGTE VARER

4999,-

GASSGRILL 4 BRENNERE 4400 S

Vi feire

3999,-

GASSGRILL PROFESSIONAL SERIES 3400B

nen grill og in r e r a sv t e t li va k d e m r sommeren på Jernia

3999,OPPLADBAR ROTAK 37 LI EH

8499,-

ROBOTGRESSKLIPPER R50LI GRÅ

30 dagers fornøydgaranti

ÅPNINGSTIDER 09 -20 (09 - 18)

FØLG OSS kongssenteret.no /

gress

Kongssenteret Sommermagasin 2017  

Kongssenteret Sommermagasin 2017 Citycon

Kongssenteret Sommermagasin 2017  

Kongssenteret Sommermagasin 2017 Citycon