Page 1

Restoran Laguna Dvije sale kapaciteta 100 - 800 osoba. GRAND LAGUNA & PREMIUM LAGUNA!

Reci DA u 2017. u restoranu Laguna

Dugoselska 33a - S.KRALJEVEC - ZAGREB

www.elez.hr , 01 2022 711 restoran-laguna@elez.hr


Za Vaše


e vjenÄ?anje sa stilom!


Restoran Laguna raspolaže sa dvije moderne i atraktivno uređene sale, Premium Laguna i Grand Laguna, koje primaju od 100-800 osoba. Gastro ponuda se bazira na unaprijed dogovorenim menijima od nekoliko slijedova ili u obliku hladno-toplog buffeta. Profesionalno osoblje, vrhunska gastronomska ponuda, ugodna atmosfera, veliki plesni podij i topao ambijent razlog su zašto restoran Laguna održava dugogodišnju tradiciju svadbenih svečanosti na istočnom dijelu grada Zagreba. Omjer cijene i kvalitete usluge izvrstan su razlog da se odlučite da svoje sudbonosno DA proslavite upravo u našem restoranu!

“Kad pripadam tebi, tada pripadam i samome sebi!”


Grand Laguna Grand Laguna idealna je ukoliko želite veliko vjenčanje. Kamenom obloženi zidovi, veliki plesni podij, moderna rasvjeta i atraktivan ambijent oboriti će Vas s nogu već na prvu!


Premium Laguna Premium Laguna raspolaže sa 250 sjedećih mjesta i idealna je za one koji su obožavatelji manjih i intimnijih svadbenih svečanosti! Uz vjenčanja u restoranu Laguna vjenčanje će vam ostati u pamćenju!


Cijene svadbenih menija kreću se od 35 eura po osobi i baziraju se na unaprijed dogovorenim slijedovima i skloni su izmjenama i dopunama!


SavrĹĄena sala


a za VaĹĄ bajkoviti poÄ?etak!


Catering Restoran Laguna Vam nudi vrhunske usluge cateringa i priprema za Vas vrhunske gastronomske delicije i čini Vašu proslavu svečanom u bilo kojem prostoru. Nudimo Vam veliki izbor menija za catering po cijeni već od

90 kn po osobi.

Restoran za Vas priprema jela nacionalne i internacionalne kuhinje! Bilo da je riječ o svadbama, poslovnim domjencima, obiteljskim svečanostima ili cateringu na otvorenome Vašu ćemo proslavu učiniti posebnom!

“Za dobru proslavu bitno je dobro društvo i još bolja hrana! “


Restoran organizira:

Svadbe Pričesti i krizme Krstitke Rođendane Domjenke Seminare Godišnjice Maturalne večeri Ručkove i večere

NAGRADA ZA KVALITETU I CIJENU!


KLIKNI VIDEO!


Od svih istina naj


jdublje su i najtrajnije istine srca!


Restoran Laguna ( CENTAR ELEZ) Dugoselska 33a - Sesvetski Kraljevec -Zagreb www.elez.hr

Profile for Centar Elez

Restoran Laguna vjenčanja i proslave  

Rezervirajte svoje savršeno vjenčanje u restoranu Laguna i ostvarite posebne popuste i pogodnosti u 2017. Uz vjenčanja organiziramo razne pr...

Restoran Laguna vjenčanja i proslave  

Rezervirajte svoje savršeno vjenčanje u restoranu Laguna i ostvarite posebne popuste i pogodnosti u 2017. Uz vjenčanja organiziramo razne pr...

Advertisement