Page 50

Música

Miquel Manzano

L'escola Municipal de Música clou la 4a Setmana Cultural amb un bon concert Van actuar l'Orquestra de Corda, la Banda Jove i Banda Les formacions de l'escola Municipal de Música van oferir un molt bon concert divendres dia 30 de març al teatre Comarcal de Solsona. Van intervenir l'Orquestra de Corda, la Banda Jove i Banda en una audició que va durar una hora i que va satisfer al públic que va omplir el teatre. Abans de començar l'acte, Montserrat Riu de l'escola de música va fer una petita presentació on va destacar que durant la 4a Setmana Cultural "s'han assolit els objectius que l'escola s'havia marcat". També va convidar tothom a la xerrada que organitza l'AMPA amb el compositor Joan Vives a la sala dels

Sants Màrtirs del Palau Episcopal el divendres 13 a 2/4 de 9. La xerrada porta el títol El poder de la música. Tot seguit es va iniciar l'acte musical. Els primers de sortir a l'escenari van ser els components de l'Orquestra de Corda que van interpretar Cançó francesa, Dansa dels titelles i Pirates del Carib dirigits per Mamen Barreña. A continuació va ser el torn de la Banda Jove, que van tocar una Serenata per a vents dirigits per Òscar Barqué. Finalment va tancar la Banda, dirigits per José Jaime Rivera amb Love Story, Circle of life, Copacabana i Dances with wolves.

Orquestra de Corda

Banda Jove

Banda

PROGRAMACIÓ SOLSONA FM L’Informatiu: divendres a 2/4 de 2 del migdia i a les 8 del vespre (repeticions dissabte i diumenge a les 4 de la tarda) Salut amb Creu Roja: de dilluns a divendres a la 1 del migdia Engresca’t a parlar bé el català (Xarxa COM Ràdio): de dilluns a divendres a les 10 del matí Camins: dissabtes a les 12 del migdia (repetició dijous a les 11 del matí) Electrozona: dimecres a 2/4 de 10 del vespre (repetició dissabtes a 2/4 d’11 de la nit)

Entre Tots: dissabtes a les 10 del matí (repetició dijous a les 5 de la tarda) Nova Orleans-Solsona, en una estona: divendres i diumenges a 2/4 d’11 de la nit El Rebost dels Contes: de dilluns a divendres a 2/4 de 9 del vespre (repetició diumenges a les 10 del matí) Parlem de Pilotes: divendres a les 6 de la tarda (repetició dilluns a les 11 del matí).

El Vespre: divendres a 2/4 de 9 del vespre (després d'El Rebost dels Contes) (repetició dilluns a les 5 de la tarda) En Femení: dimecres a les 11 del matí (repetició diumenge a les 5 de la tarda) Retransmissió dels plens municipals: quan s’escaigui En Guàrdia (Catalunya Ràdio): dimecres a les 5 de la tarda (repetició divendres a 2/4 de 12 del migdia)

Més informació a: www.solsonafm.cat, http://solsonafm.blogspot.com Facebook Twitter - 973 48 42 25 - info@solsonafm.cat 50

Celsona 768 - Dijous, 5-4-2012

Profile for Josep Maria Borés

Celsona 768  

Divendres 5 abril 2012

Celsona 768  

Divendres 5 abril 2012

Profile for celsona
Advertisement