Page 51

Concerts

Radio

Ramon Estany

Concerts solidaris per Haití a l'Sputnik

Solsona FM

Els alumnes de les aules d’acollida del Solsonès donen a conèixer les “Cuines del Món” a Solsona FM

La tragèdia del terratrèmol a Haití tindrà una resposta solidària les properes setmanes a Solsona, de la mà del pub Sputnik, que ha organitzat dos concerts solidaris, els propers diumenges 28 de febrer i 7 de març Són setze grups i artistes solsonins que tenen la particularitat d'haver actuat en algun moment o altre a l'Sputnik i que, en aquesta ocasió, ho faran totalment de franc per tal que l'import de les entrades (un donatiu mínim de 5 euros) pugui ser ingressat als comptes solidaris que s'han obert per ajudar els damnificats de la tragèdia d'Haití. Els responsables de l'Sputnik volen fer extensiu l'agraïment a tots aquells que han col.laborat a fer possible aquest esdeveniment solidari: Estudi de Gravació Racarac, L'Ivan Dach pels cd's seus que es vendran a l'Sputnik i van íntegres a Haití, el setmanari Celsona, i tots els grups participants.

La primera cita, diumenge 28 a les 7 de la tarda Aquest diumenge tindrà lloc el primer dels concerts. L'Sputnik obrirà portes a les 6 de la tarda, i a les 7 començaran les actuacions, en que cada grup interpretarà tres temes.

Durant el mes de març, la gastronomia pren protagonisme a Solsona FM Cada dia, de dilluns a divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, podreu saber com es preparen els plats més típics de països com Marroc, Paquistan, Alemanya, Romania, Ucraïna, Bulgària, Rússia, Bolívia, Argentina o Perú. A partir del proper dilluns dia 1, els alumnes de les aules d’acollida de Setelsis, Arrels II, la ZER del Solsonès, el CEIP Vall de Lord, la SES de Sant Llorenç i Arrels I ens explicaran les receptes més característiques del seu país d’origen. Així, podrem aprendre a elaborar "pastel de papas", broquetes de pollastre, "sarmale" o pastes de te.

L'ordre de participants aquest diumenge és el següent: -"Mag Pere" -"DayDream age" (Arnau Picó, Arnau Abella, Jaume Sánchez i Dani Callejas) -"Crazy Evolution" (Eladi Sánchez, Dani Guzman, Edgar Mañas i Joan Solé) -"Septimo A" (Guillem Soler, Gerard Cases, Alexander Aranda, Eva Ruiz, Marcel Riu i Valentí Farràs) -"Fan Gats" (Teresa Subirà, Valeri, Raimon Passada, Jordi Boixadera i Albert "Perico") -"Bottomless" (Xantal Cases, Ramon M. Cases, Xavi Prats, Jordi Mirapeix i Carles Casanova) -"Manolo i Alba"

Cuines del món, recordem-ho, es podrà sentir durant el mes de març de dilluns a divendres a 2/4 de 4 de la tarda.

Bottomless 660 - Divendres, 26-02-2010

51

Celsona 660  
Celsona 660  

Divendres 26 de febrer de 2010

Advertisement