Page 26

Cartellera TAULA RODONA Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava del Solsonès Assemblea General Ordinària L’A.C.P. del Solsonès convoca a tots els seus socis a l’Assemblea General Ordinària, que es farà a la sala núm. 13 del Casal de Cultura, situada al Passeig Pare Claret núm. 1 de Solsona, el proper divendres dia 26 de febrer de 2010, a les 9 de la nit.

BALLS Jordi Casellas amenitza el ball per a la gent gran Dia 28 de febrer, 19 h Club Caixa Catalunya.

Exposició (prorrogada): "Els miracles del Miracle"

ASSAIGS

1a caminada popular de l’Institut

Comencem aquest dissabte dia 27 de febrer. Els assajos seran cada dissabte de 16:00 a 17:00 a l'Esplai Riallera (Casal de Cultura, Baixos) i les caramelles es cantaran, com cada any, el diumenge i el dilluns de Pasqua.

Diumenge, 28 de febrer, a les 9h a la plaça del Camp. Recorregut: 13 km. Lloc: voltants de Solsona. Des de l’Institut Francesc Ribalta us informem que els alumnes de 4t organitzem una caminada popular. És una activitat més per al viatge final d’etapa, però amb l’afegit de treballar els valors de salut, natura i preservació de l’entorn des de la perspectiva d’Escola Verda que som. Inscripcions: anticipades a consergeria de l’ Institut o el mateix dia al punt de sortida. Per a més informació: www.iesfrancescribalta.net. US HI ESPEREM!

Amades, la memòria del poble

PRESENTACIONS Gala 'Efecte mirall Solsona-Olius' Dia 26 de febrer, a les 20.30 h al Teatre Comarcal. Amenitzaran l'acte l’Escola Municipal de Música i l’Àtic Taller Musical.

CAMINADES

Assaig de Caramelles. Esplai Riallera

Museu Diocesà i Comarcal. Fins a l'abril de 2010, de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 18 h; diumenges i festius, de 10 a 14 h.

De l'1 al 12 de març. A la sala Francesca de Llobera. A més a més, aquest divendres 26 de febrer a les 8 del vespre a la sala Gòtica del Consell Comarcal del Solsonès tindrà lloc la xerrada a càrrec d’Amadeu Carbó que realitzarà una explicació de la vida i obra de Joan Amades. Horaris exposició: De l’1 al 12 de març. De dilluns a divendres de 10 a 13h. Dissabtes i diumenges de 10 a 13h i de 18 a 20h.

càrrec de Núria Buenaventura Divendres 26 de febrer a 2/4 de 8 del vespre a la Sala d'actes del Casal de Cultura de Solsona Organitzat pel COMÚ del Solsonès i ICV.

Dia 26 de febrer, a les 21.30 h a sala gòtica del Consell Comarcal. El SOM reprèn el seu cicle de xerrades amb l'ONG Trenkalòs.

Cicle d'espectacles infantils: 'Cuac!', de Txo Titelles

EXPOSICIÓ

"La nova Llei de Biodiversitat i les Polítiques de Medi Natural" a

'Un estiu alternatiu! Camps de treball solidari'

TEATRE

El dia 28 de febrer, a les 6 de la tarda al Teatre Comarcal. La companyia Txo Titelles representa un muntatge recomanat per al públic a partir de 2 anys.

XERRADES

Sortida nocturna amb raquetes de neu AVISOS Els Trentanyeros de Solsona ho volem celebrar!! Si has nascut l'any 1980 i vols celebrar els 30 com cal, et proposem retrobar-te amb antics companys de monges, nacio, semi, insti o FP. Envia'ns un mail a l'adreça festa30anys@gmail.com i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te el que s'està coent. Anima't!! 26

punt de trobada: la freixera del passeig del Pare Claret 27 de febrer, sortida a les 15 h El Grup de Natura i el Centre Excursionista organitzen una sortida nocturna amb raquetes de neu al Pla de Bessies oberta a tothom. El punt de trobada serà la freixera del passeig del Pare Claret a les 3 de la tarda. La tornada serà pels volts de la mitjanit. Cal dur roba d'abric, botes, raquetes, frontal i menjar. 660 - Divendres, 26-02-2010

Celsona 660  

Divendres 26 de febrer de 2010

Advertisement