Page 54

Concerts

Ramon Estany

MAPS són Maria Antònia Pujol: veu i tenora- Xavier Guitó: piano - Francesc Espona: violoncel - Víctor Pedrol: percussions

Preestrena de l’espectacle VIDA a l’Sputnik

La seducció del jazz i la bossa nova, a l’Sputnik

Dissabte passat, 30 de juny, a les 7 de la tarda, l’Sputnik va oferir en primícia exclusiva una proposta musical a càrrec d’un grup de professionals que organitzen escoles d’estiu d’educació musical.

Diumenge passat, 1 de juliol, la sala solsonina va acollir una interessant audició a càrrec de dos joves músics, Dani Freijo, a la guitarra i veus; i Vitalik Bagry al saxo. Ambdós van oferir un repertori basat en cançó d’autor i “bossa nova” així com un recorregut per una barreja de ritmes celtes i jazz.

El grup MAPS presentà el concert VIDA, un espectacle que haurà estat estrenat oficialment el 3 de juliol als Jardins de la casa d’Espiritualitat de Banyoles. Les cançons tradicionals i les seves músiques tenen una funcionalitat en la societat on han estat creades. Amb el temps la societat canvia i també canvia els seus costums, els seus hàbits, els seus interessos. Això fa que els contextos d’expressió en la vida quotidiana també canviïn i moltes manifestacions artístiques puguin ser vàlides en altres entorns. Això és el que és VIDA: una invitació a sentir la vida a partir d’un enfilall de cançons tradicionals catalanes, una invitació a veure i a viure el que s’esdevé en cadascú, una invitació a sentir-nos vius a partir de les nostres emocions i sensacions. VIDA és un enfilall de cançons tradicionals catalanes, que fora del seu context i lluny de la seva funcionalitat, volen il·lustrar el recorregut d’una existència humana qualsevol.

Ràdio

Solsona FM

Torna l’Entre tots a Solsona FM

Música irlandesa al Dock’s

Si t’agrada el rock clàssic, el britpop, el rock en català o el pop llatí, però, sobretot, si el que t’agrada és la música i et ve de gust passar una bona estona, ja ho saps, aquest estiu, cada dimarts, de 2/4 de 9 fins a les 10 del vespre, sintonitza amb Solsona FM perquè tornem un altre cop.

El Dock’s, va transportar-nos divendres passat, 29 de juny, a l’ambient d’un autènctic pub irlandès, amb l’actuació de la Jam Session Band, que va oferir tot un repertori de música celtica. 54

524- Divendres, 6-7-2007

Celsona 524  
Celsona 524  

Celsona 524 desde les dates: 6/7/07 al 21/6/07

Advertisement