Page 39

Cartellera Recorregut històric i arquitectònic pel nucli antic de Solsona

Ja heu reservat els dies 13, 14 i 15 de juliol? Per cert, traieu la pols de la bata de carnaval

El Casal Popular la Fura organitza un recorregut pels principals carrers i racons desconeguts pel nucli antic. L’Anna Mujal ens guiarà i ens mostrarà fotografies dels interiors dels principals edificis. Dia: Dissabte 7 de juliol - Hora: 19.00 Sortida: Plaça Sant Pere - Casal Popular la Fura.

CONCERT: Orquestra Simfònica de la Universitat de Cambridge

Teatre Comarcal - 7 de juliol, 20 h Els joves músics de l’Orquestra Simfònica de la Universitat de Cambridge fan parada a Solsona per oferir un concert amb obres de P. Txaikovski, A. Arutiunian i C. Frank. Dirigiran el grup Carlos del Cueto i James Sherlock. Actuarà com a solista Ethan Eade. Aquest concert, organitzat conjuntament per l’orquestra anglesa i el consistori solsoní, és d’entrada lliure.

Nota: El Casal restarà obert a tots els socis i simpatitzants els vespres d’estiu de 8 a 10 h. del vespre.

EXPOSICIÓ: ‘Guerra Civil a Catalunya’ pati gòtic del Consell Comarcal del 16 de juny al 22 de juliol, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h

XERRADA: ‘Diversitat de paisatges a Xile’

Teatre Comarcal - 6 de juliol, 21.30 h Guèisers, glaciars, llacs, rius i salts d’aigua, la immensa serralada dels Andes, el desert i la rica flora i fauna del país són alguns dels aspectes que el Grup de Natura del Solsonès mostrarà en la xerrada que duu per títol “Diversitat de paisatges a Xile”. Anirà a càrrec de M. Àngels i Carme Àngel, en el marc del cicle de xerrades de viatges. Per a més informació de les activitats del Grup de Natura del Solsonès, podeu consultar el web de l’entitat (www.lacetans. org/gns) o enviar un correu electrònic a gns@ lacetans.org.

Agenda de la Vall Dissabte, 7 de juliol

Primera festa d’estiu Bar el Jardí A partir de les 12 de la nit amb l’actuació del duet acústic “Vermú”

524 - Divendres, 6-7-2007

39

Celsona 524  

Celsona 524 desde les dates: 6/7/07 al 21/6/07

Advertisement