Page 38

Educació

Escola Arrels

Premis Enric Farreny El passat dimarts 26 de juny a l’Auditori Municipal de Lleida va tenir lloc l’acte de proclamació i lliurament dels premis corresponents a la XXIXena convocatòria del certamen de literatura jove Enric Farreny. Dotze alumnes de l’escola Arrels foren premiats pels seus treballs i acompanyats pels seus familiars i professors assistiren a l’acte de lliurament dels premis.

Els guardonats foren: PRIMÀRIA

PROSA: Sheila Lara, Maria Freixes POESIA: Maria Moreno, Marc García, Alba Casaldàliga

SECUNDÀRIA

POESIA: David Planes, Kaouthar Challali, Adrià León, Ariadna Serra, Marta Codina, Anna Estany

Educació

L'equip d'educadores - Llar d'Infants Arrels

Fi de curs emotiu A la Llar d’Infants Arrels vam despedir el curs 2006-07 el dia 20 de juny amb una festa prou dolça i animada. Al matí vam esmorzar coca i xocolata desfeta que ens van preparar les cuineres de l’escola amb molta il.lusió i a la tarda vam convidar els pares i mares, avis i àvies, tiets i tietes de l’escola a gaudir d’un espectacle de ball, música i cançons al pati de l’escola amb l’animador infantil: LLUÍS ATXER. Va ser una cloenda molt alegre que ens va ajudar a despedir un curs prou emotiu que va deixar entreveure alguna llàgrima d’emoció…. Bon estiu a tots/es i fins a la tornada !!!!!

Envieu-nos els vostres articles, opinions, cròniques... abans de DIMECRES al migdia a la nostra bústia de correu electrònic o porteu-los a la nostra oficina. info@elsolsones.net Ctra. de Torà, 25 - SOLSONA 38

524- Divendres, 6-7-2007

Celsona 524  

Celsona 524 desde les dates: 6/7/07 al 21/6/07

Celsona 524  

Celsona 524 desde les dates: 6/7/07 al 21/6/07

Advertisement