Page 30

Associacions i Entitats

Sol del Solsonès

Primera reunió amb el nou equip de govern de l’Ajuntament de Solsona El dimarts dia 26 de juny del 2007 la comissió del Sol del Solsonès - formada per Enric Serra, el president, Àngel Pujol, Mossèn Clos, Ramona Barrera, Lluís Closa, fotògraf, i Neus Sampons, coordinadora - es varen reunir per primera vegada amb el nou equip de govern de l’Ajuntament de Solsona, amb l’alcalde, Xavier Jounou, i amb el regidor d’Acció Social i Ciutadania, Sr. David Rodríguez. La reunió va durar aproximadament una hora i es van tractar els temes i els eixos principals del nostre projecte. Els membres del nou equip de govern es mostraren cordials i varen expressar posicions molt positives per ajudar a portar a terme el projecte del Sol del Solsonès. El Sol del Solsonès agraeix la bona disposició de l’Ajuntament al Sol i a la vegada desitgem que tinguin tota classe d’èxit en aquesta nova legislatura.

Reunió amb els responsables d'Acció Social de Lleida Per altra banda, el dimarts dia 13 de Juny, el Sr. Andreu Carles Vega, Director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, acompanyat del Sr. Antoni Reinoso Gil, Cap dels Serveis de Gestió Territorial, i de l’adjunt, Sr. Joan Falcó, van visitar el Sol del Solsonès Associació de Familiars de Malalts Mentals i Drogodependents. A l’arribada varen saludar als membres de la junta, amb el seu president, Enric Serra, i usuaris del club social visitant les instal·lacions i a continuació a la sala de juntes del Sol del Solsonès varen mantenir una llarga reunió d’informació de gestió que porta a terme l’associació, la qual va ser molt ben valorada i agraïda per la delegació territorial, a la vegada que el president, en nom de la junta i dels usuaris, els va transmetre l’agraïment de la col·laboració que rebem constantment del departament d’Acció Social i Ciutadania.

El Sol del Solsonès, busca una persona per complir 6 hores a la setmana d’educadora en el club social del Sol del Solsonès. A convenir els dies, podeu adreçar el currículum vitae a la seu de l’Associació c/ Josep Maria de Sagarra 3, baixos, de dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h.

El Centre Tecnològic realitza un curs d’informàtica als membres del club Social

Assemblea general extraordinària de la FECAFAMM El dia 27 de juny es va celebrar a la seu de la FECAFAMM de Barcelona l’assemblea general extraordinària.

Els passats dies 23 i 30 maig i 6-20 i 27 juny, s’ha realitzat a les dependències del Centre Tecnològic Forestal de Solsona un curs d’iniciació d’informàtica amb alguns membres del club social del Sol del Solsonès. La participació ha estat molt bona. Ha estat un curs participatiu i didàctic, que ens ha permès introduir-nos al món de l’internet, aprenent a fer funcionar el messenger, enviar mails... . Així doncs, ha donat molt de si, ja que és una introducció que dóna molt de joc i alhora amb poc temps permet fer grans millores. De cara al setembre, es farà el segon curs d’informàtica i volem donar les gràcies per la proposta que ens van oferir des del Centre tecnològic oferint-nos la realització d’activitats fora de la infrastructura de l’associació, i també agrair la tasca del professorat que ens ha impartit les classes

Es va ratificar i aprovar la posada en marxa de la Fundació per a l’autonomia i integració social de les persones amb trastorns mentals. Després del debat corresponent, els assistents i la presidència de la taula van aprovar definitivament la posada en marxa de la fundació amb la confiança i esperança que aquesta fundació sigui un gran projecte per resoldre les necessitats i problemes que està patint el col·lectiu de famílies i malalts mentals. Per part del Sol del Solsonès va assistirhi el president Enric Serra, Àngel Pujol i Juli Pérez. 30

524- Divendres, 6-7-2007

Celsona 524  

Celsona 524 desde les dates: 6/7/07 al 21/6/07

Advertisement