Page 27

Bisbat de Solsona

Ramon Estany

El Bisbat de Solsona celebra el XXX Aplec a Lourdes de la Nou

La Comissió del Cinquantenari fa balanç Acaba de sortir el número 8 dels Fulls del Cinquantenari, que ha estat editant la Comissió. En aquest exemplar es recorda que quan el març de l’any passat sortia el primer número, la finalitat d’aquests fulls era múltiple: informar, demanar la col.laboració en els actes, promoure la devoció a la Mare de Déu del Claustre i fer d’aquesta efemèride la festa de tothom. Un cop passats els nombrosos actes que hi ha hagut, i que han quedat gravats d’una manera especial a la memòria dels solsonins, la Comissió del Cinquantenari aprofita aquest últim full per agrair la col.laboració de tothom, des dels que feren les coses més senzilles i anònimes fins als que feren les més notables i vistoses, concloent que “Fou realment la festa de tothom”. Finalment la Comissió explica els dos objetius proposats en ocasió del Cinquantenari: fomentar la devoció a la Mare de Déu i dur a terme una obra social. En aquest cas, la comissió té entre mans dos o tres projectes per escollir, si bé se’n poden oferir d’altres. Mentre, s’estudia quin és el més viable i quines són les necessitats més urgents d’ara i les que es preveuen en el futur.

Les diòcesis de Solsona i Vic realitzaran un any més l’aplec amb malalts i pelegrins al santuari de Lourdes de la Nou, trobada que organitza l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes i que tindrà lloc el diumenge 22 de juliol. El programa d’actes consistirà en la concentració davant el Santuari a partir de les 11 del matí, amb les confessions. Tot seguit, a les 12 del migdia, hi haurà una Missa concelebrada i cantada per tots els assistents. A la tarda, a partir de 2/4 de 2 tindrà lloc el dinar de germanor. Preu: 26 euros (dinar, 17 euros i transport, 9 euros). Encàrrec de tiquets als responsables de cada poble. Inscripcions fins el 15 de juliol. Passat aquest dia no s’admetran més places. Seguidament, Xerinola de participació espontània davant el Santuari. A les 6: Rosari i benedicció amb el Santíssim. Després, comiat.

Els Sants de la Setmana Divendres, 6 Santa Maria Goretti. Sant Isaïes; sant Ròmul, bisbe. Dissabte, 7 Sant Ot o Odó. Sant Fermí; santa Edilberga; sant Marçal; beat Benet XI). Diumenge, 8 Sant Adrià III; sants Àquila i Priscil•la; sant Edgar; sant Eugeni III.

Balanç econòmic

Dilluns, 9 Mare de Déu Reina de la Pau; sant Zenó o Zenon, mr.; sant Joan de Colònia; beat Teodoric Balat, mr.; beata Joana Scopelli.

S’ha aconseguit un resultat ajustat i positiu, doncs els ingressos han estat de 75.407’77 euros, mentre que les despeses han ascendit a 75.294’30 euros

Dimarts, 10 Sant Cristòfor o Cristòfol; santa Verònica Giuliani; santa Amèlia; sant Ascani, mr.; beats Carmel Boltà, i Francesc Pinazo.

Els ingressos han provingut de donatius públics (24.589’30), de la venda de records, llibres, i entrades de teatre ( 39.453’87), de donatius numerats anònims ( 2.540’00) i de col.laboracions d’empreses i entitats financeres (5.750’00)

Dimecres, 11 Sant Benet. Sant Pius I; santa Olga, reina. Dijous, 12 Sant Joan Gualbert, abat; sant Abund; sant Ignasi Delgado; sant Josep Fernández; santa Marciana.

Pel que fa a les despeses, els actes com les conferències, exposicions, Teatre, trobada de les Claustres, Castell de focs, concerts i certamen literari han tingut un cost de 12.646’37.

Agraïment

L’edició de records i llibres (medalles i clauers, punts de llibre, samarretes, pòsters del Cinquantenari, estampes del mes de maig, Goigs, el llibre “Mareta, Marona, mare” i l’Auca) ha suposat un cost de 35.453’40.

La família d’en JORDI VILADRICH TORRES vol expressar el seu agraïment p er la companyia i el suport rebuts en els darrers mesos de la seva malaltia, i

La difusió i testimoniatge (publicitat, creació i renovació pàgina web, Fulls del Cinquantenari, correu i etiquetes i reportatges fotogràfics i audiovisuals) han costat 18.241’49

per les mostres de condol per la pèrdua del seu espòs, pare i avi, sobretot als familiars, amics, al personal de planta del CAP de Solsona, a la Residència CAL

Finalment hi ha hagut altres despeses, com la restauració de gegants i tabernacle, enramades de carrers i agraïments i obsequis, que han tingut un cost de 8.953’04

524 - Divendres, 6-7-2007

TOMEU (Cabanabona) i a la Residència LA VALL (Sant Llorenç de Morunys), sense el vostre ajut hagués estat més difícil.

27

Celsona 524  

Celsona 524 desde les dates: 6/7/07 al 21/6/07

Celsona 524  

Celsona 524 desde les dates: 6/7/07 al 21/6/07

Advertisement