DmasR Comunicación

10a Cursa Ciutat de Cervera

Sancho Ayala comença amb un nou podi a Cervera

Carla Calderer a punt per lluitar a Albacete

Dissabte dia 4 de setembre a ¾ de 7 de la tarda es va disputar la 10a edició de la cursa Ciutat de Cervera, amb la participació de més de 300 inscrits. Una cursa que per molts corredors és el començament de la nova temporada. La cursa combinava asfalt i terra, sobre una distància de 10 km. La primera meitat de la cursa era força ràpida, però a partir del km 6 començava a pujar per acabar en dos últims kms força durs. Sancho Ayala i Josep Alconchel van representar als Fondistes del Solsonès. Sancho Ayala va sortir fort com tots els de davant, arrossegats pel fort ritme que va imposar Omar Oughzil, que va sortir a buscar el rècord de la prova. Sancho Ayala va arribar el sisè de la general i primer de la seva categoria amb un temps de 35’16 minuts. L’Omar Oughzil es va presentar tot sol amb un temps de 30’43 minuts batent el rècord de la prova, que ell mateix tenia. Segon va ser Sergi Rodríguez amb un temps de 34’13 minuts, i tercer va entrar Sergi Casas amb un temps de 34’24 minuts. Josep Alconchel va fer un temps de 47’14 minuts i va entrar al lloc 134 de la general. En la categoria de dones es va imposar Toñi Hermoso amb un temps de 45’22 minuts. Segona va entrar Judit Batalla amb un temps de 47’27 minuts i tercera va entrar Sandra Verdes amb 48’00 minuts. L’últim atleta dels que van creuar la meta ho va fer amb un temps d’1 hora i 20 minuts.

Pròximes curses

- 11 de setembre: Cursa de Térmens, 10 km. - 18 de setembre: Cursa Esbufegada (Mollerussa) 10 km. - 19 de setembre: Caminada popular de Canalda, 17 km. - 19 de setembre: Cursa d’Albatàrrec, 10 km. Mes informació a Ribera Esports, http//www.atletisme.com i http// www.fondistesolsones.org

38

La jove pilot de la Vall afronta amb optimisme la cinquena cita del CEV Buckle en la complicada categoria de Moto2 Fa gairebé dos mesos des que es va celebrar l'última cursa CEV i en tot aquest temps la Carla ha estat treballant dur per millorar la setzena posició que va aconseguir a Alcañíz que la va deixar a rascar dels punts. A la seva segona participació dins l'escuderia Red Racing i sobre la AJR, la Carla planteja la cursa com un esglaó més per millorar la seva formació com a pilot de velocitat. A hores d'ara els objectius s'han anat acomplint i a les dues curses en les que ha pogut participar ha fet una gran tasca. Recordem que a la cursa inaugural del CEV 2010 no hi va poder participar per falta de temps a l'hora de refer la moto després de l'accident als entrenaments lliures a Montmeló i a Jerez, la Carla no va poder córrer per problemes tècnics que van finalitzar amb la sortida del seu anterior equip. La Carla arriba a Albacete en perfectes condicions físiques i plenament recuperada de la caiguda de principis d'agost degut a una taca d'oli al mig de la traçada. Aquest divendres es correran dues sessions d'entrenaments lliures mentre que el dissabte es faran els cronometrats que decidiran les posicions de sortida de la cursa oficial que es celebrarà el diumenge a tres quarts d'11 del matí. "L'objectiu principal que ens marquem per a aquest cap de setmana és aconseguir millorar els temps de quan vam córrer la última cursa. Jo penso que amb la nova moto i l'equip que està al peu del canó al màxim, podrem aconseguir aquesta fita" declara la Carla i afegeix "començarem a treballar per tornar a sentir-me bé sobre la moto i poc a poc posar-la a punt per aconseguir una bona posició de sortida. Tinc moltes ganes de fer-ho bé". Els entrenaments es podran seguir a Tele Deporte i la cursa també per La 1 de Tve. 687 - Divendres, 10-09-2010