Page 6

Solsona

Ramon Estany

La 3a edició del Ral·li dels Museus passà pel Solsonès El Gran Ral·li dels Museus recupera cotxes i motos del passat Organitzat pel Museu de la Moto de Bassella, aquest any hi havia novetats pel que fa al recorregut, ja que es limità a les comarques de l’Alt Urgell i el Solsonès amb l’objectiu de donar a conèixer alguns dels paisatges més singulars i els indrets més recòndits del pre-pirineu lleidatà. El diumenge, 24 de maig de 2009, 45 cotxes, 20 motos i més de 120 persones s’han concentrat a Bassella per iniciar la jornada: 110 km per carreteres secundàries de les comarques de l’Alt Urgell i Solsonès, on han pogut gaudir d’alguns dels paisatges més espectaculars del pre pirineu català. Després d’un recorregut pel casc antic de Solsona, han visitat el Salí d’Odèn, la vila de Cambrils i la de Peramola, on ha finalitzat la trobada amb un dinar a l'Hotel Can Boix.

Una seixantena de vehicles s’han concentrat al Museu de la Moto de Bassella per participar en aquesta tercera edició Vehicles molt populars com el Seat 600, 850 o 124, algun Mini, Simca o Renault R8 han estat els més habituals, tot i que n’han destacat alguns de força interessants com un Jaguar E de l’any 1969 que s’ha emportat el premi al cotxe més singular o els dos cotxes més antics de la trobada, un Austin Healey i un Austin MG Morris de l’any 1964. Pel que fa a les motocicletes, la presència ha estat menor, essent una Montesa Brio 110 de l’any 1959 la més antiga de totes les que hi ha participat.

Un any més, els cotxes i les motos clàssiques han tornat a ser protagonistes a les carreteres lleidatanes Des d’aquestes línies volem agrair la col·laboració de la Diputació de Lleida i de l’empresa Taurus per aportar obsequis a tots els assistents i l’ajut de tots els voluntaris d’organització. Donem les gràcies també a tots els participants, sense els quals aquesta trobada no hagués estat possible. Ens veiem l’any que ve en una nova edició del Gran Ral·li dels Museus!622 - Divendres, 29-05-2009

Celsona 622  

Divendres 29 de maig 2009

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you