Page 51

Patinatge

Club Patinatge Solsonès

Rosa Isanta aconsegueix l’argent al II Trofeu de la Sal a Cardona

Les patinadores del C, el B i les categories juvenil i sènior obtenen uns magnífics resultats a la segona edició del Trofeu de la Sal a Cardona. Durant les jornades de dissabte i diumenge, dies 23 i 24 de maig, va tenir lloc a la població veïna de Cardona, la segona edició del Trofeu de la Sal, una competició organitzada pel club de patinatge de Foment Cardoní, on s’hi aplegaren més de 200 patinadors de diferents clubs de tot Catalunya. Del C.P. Solsonès, van ser 13 les participants encarregades de defensar els seus diferents treballs. Durant la primera jornada, 23 de maig, i a primera hora del matí, es va començar amb la competició de la categoria C grans d’iniciació. Paula Vilà, Anna Vila i Cunyat, Tània Alférez i Alba Clotet, van ser les protagonistes. Van efectuar llurs coreografies amb bon estil i velocitat en el patinar. Així doncs, Alba Clotet aconseguia una merescuda 7a posició, mentre que Anna Vila i Cunyat es posicionava en 14è lloc, Tània Alférez 16è. i Paula Vilà 13è. A continuació va tocar el torn al grup de la categoria C petits. En aquest cas, van ser les benjamines del club les encarregades de defensar els seus programes. Andrea de la Osa va efectuar molt bon exercici, sense cometre cap error. No obstant, va aconseguir el de la classificació. Judit Vilà, per la seva banda, va superar un gran repte, ja que aquesta patinadora feia tan sols 15 dies que preparava el seu corresponent programa. Tanmateix va poder realitzar un gran exercici, amb molta gràcia i bon patinar, i va aconseguir, també, una molt bona posició.

Andrea de la Osa i Judit Vilà 622 - Divendres, 29-05-2009

Rosa, argent Trofeu de la Sal

Durant la tarda de dissabte, van tenir lloc les competicions referents als diversos grups integrants en la categoria B d’iniciació. En aquest cas van ser: Núria Closa, Esther Moreno, Marta Ortiz, Montse Rodríguez i Sandra Colell, les encarregades de poder lluir els seus respectius programes. Totes elles van fer uns exercicis molt rítmics, resolent dificultats de nivell i efectuant línies de passos molt boniques. D’aquesta manera, l’Esther aconseguia la 13a posició, la Núria la 17a, la Monte la 18a, la Sandra la 19a i la Marta la 20a. En la jornada de diumenge, dia 24, van tenir lloc les competicions referents a les categories. En aquest cas, Montse Isanta a juvenil i, la seva germana, Rosa Isanta a sènior, van ser les protagonis-

Paula Vilà, Anna Vila Cunyat, Tània Alférez i Alba Clotet 51

tes. La Montse va fer gala d’un molt bon programa llarg, aconseguint així el quart lloc de la classificació final i quedantse a tocar del podi. Per la seva banda, Rosa Isanta, va desenvolupar una coreografia molt acurada amb bonics passos i estils, un programa lliure que acabava d’estrenar. Va resoldre la seva dificultat i va desencadenar unes brillants piruetes. D’aquesta manera, la Rosa aconseguia l’argent i elevava el trofeu al segon lloc del podi cardoní. Agraïm, en primer lloc, a Joan Jané el seu suport i la seva col·laboració, ja que durant la jornada de diumenge, va entrenar les germanes Isanta, com ja havia fet anys enrere, mentre era l’entrenador de l’entitat solsonina de patinatge artístic; per tot plegat, moltes gràcies Joan. Cal felicitar, també, totes les patinadores per haver desenvolupat els seus programes de la millor manera possible. Cal treballar de valent per aconseguir treure les piruetes i els salts i obtenir bones posicions en les classificacions. Però el que sí que cal fer (i això ja és més difícil) és somriure sempre, encara que les coses no acabin de sortir com un voldria. Per tot plegat, moltes gràcies a totes i felicitats a la Rosa! També desitgem molta sort a la Montse Isanta, ja que aquest cap de setmana participarà, amb la selecció de Lleida, en el Campionat de Catalunya de la categoria juvenil, que tindrà lloc a la població de Celrà, província de Girona. Ànims Montse, i que et vagi molt bé!

Núria Closa, Esther Moreno, Marta Ortiz, Montse Rodríguez i Sandra Colell

Celsona 622  

Divendres 29 de maig 2009

Celsona 622  

Divendres 29 de maig 2009

Advertisement