Page 44

Futbol

Marcel Ribera. Arxiu Fotogràfic: Marcel Ribera.

Cadets de Segona divisió del CE Oliana

Segona divisió cadets És important donar a conèixer un èxit havent assolit una fita després de molt sacrifici, disciplina i entrenaments. És un premi i un reconeixement a cadascun dels jugadors de la Segona Divisió Cadets del C.E. Oliana. No puc deixar d’esmentar els joves campions que formen part de l’equip: Jordi Piqué Cosconera, Gerard Bullich Vilana, Alexandre Gutiérrez Lostao, Joan Regada Vila, Vicenç López Viladric, Xavier Maldonado Palau, Josep Pujan- Jugadors i directius tell Mijana, Sergi Vilana Cases, Duan Badaoui Da, Aitor Carrera Rubio, Francesc Espuga Balletbò, Roger Esteve Cases, Joan Solanelles Betriu, Edwin Gutiérrez Cuartas, Rayland Silva Gomes, Pau Baró Codina, Nil Bentoldrà López i Alexis Riachi Luna. No podem deixar d’esmentar les persones que formen part del cos tècnic: el sr. Antoni Segon Canal, entrenador, i en sr. Josep Senarriaga Bullich, delegat. En aquest escrit d’homenatge als Cadets és quasi una obligació comentar unes curiositats que en aquests moments ja formen part de la història de la nostra Vila. El jove Xavier Maldonado pertany a la plantilla dels Cadets a pesar que la seva categoria és la d'infantils. Un altre fet important a tenir en compte és que, el jove Jordi Piqué ha estat el màxim golejador de l’equip, la seva feina ha estat poli-

Automobilisme

valent tant en el lloc de davanter com en el de porter. Tant si ha desenvolupat la seva tasca d’una forma com d’una altra sempre ha estat a l’alçada requerida. Abans de començar el partit es va fer un minut de silenci en honor al que va ser president del C.E. Oliana, sr. Joan Tomàs; va ser un moment emotiu on tothom dempeus va recordar la figura del finat. En sortir dels vestuaris per començar el partit, els jugadors de “Les Garrigues de les Borges” van fer un passadís per on van entrar al camp els Cadets de Segona Divisió C.E.Oliana. Moltes felicitats!!!

Trial

Ramon Estany

A Solsona, la Fórmula I es viu a la Criolla

Campionat de Catalunya de Trial Absolut Gironella

Aquest és ja el tercer any consecutiu que al restaurant La Criolla de Solsona segueixen amb passió el Campionat de Fórmula I. Una vintena d'aficionats a les curses d'automobilisme fan cada setmana el seu pronòstic, i juguen, amb emoció i esportivitat, una particular travessa que té per premi el pot acumulat al final de la temporada. Amb tot, l'excusa, segons el Marc Torra, de la Criolla, és trobar-se una colla cada diumenge, siguin pocs o molts, per dinar plegats al mateix restaurant, mentre segueixen la cursa, especialment la sortida. Es pot dir que és una bona combinació de gastronomia, amistat i motor.

La pilot de trial CARLA CALDERER de l'equipo PAX Racing Team va participar amb èxit al trial de GIRONELLA en la categoria de TR2 Absolut. Va assolir una meritòria 8a posició i així prossegueix la seva preparació per a la Primera prova del CAMPIONAT DEL MÓN DE FÈMINES que se celebrarà a ANDORRA a final de JUNY.

44

622 - Divendres, 29-05-2009

Celsona 622  

Divendres 29 de maig 2009

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you