Page 19

Educació

Escola Arrels Primària

La biblioteca i el programa d´anglès “Comenius” Des de la biblioteca de l´escola Arrels Primària s´ha dut a terme un concurs (adreçat als alumnes de Cicle Mitjà i de Cicle Superior) que ha consistit en fer una maqueta d´algun monument històric, important, rellevant... que es troba en qualsevol dels sis països que formen part del programa Comenius, (Catalunya, Alemanya, Finlàndia, Itàlia, Anglaterra i Irlanda del Nord ) iniciat recentment a l´escola. L´alumne ha hagut de seguir una sèrie de bases ja establertes i presentar-lo a la biblioteca de l´escola. D´aquesta manera, exposades a la biblioteca, hi podíem trobar una magnífica torre Eiffel feta amb escuradents, al costat del “Big Ben” de Londres elaborat amb fang

L´Anna, la Laura i el Joan, de tercer curs

Educació

Els guanyadors de quart

Els més grans de l´escola

o fins i tot la torre de Pisa feta amb rotlles de paper de cuina i pintat i decorat com es mereix. Ha estat un concurs voluntari, però tot i així hem de dir que ha tingut molt bona acceptació entre els alumnes. És una de les moltes activitats de dinamització que fem cada any. Als guanyadors se´ls ha obsequiat amb un bon llibre de lectura i amb material escolar. Aquestes activitats de dinamització són molt importants per l´alumne, perquè fomenten la recerca d´informació, els motiven a consultar diverses fonts i a utilitzar les noves tecnologies. D´aquesta manera es crea un interès, una emoció i unes ganes enormes d´entrar en contacte amb el món dels llibres, la lectura, la biblioteca i tot el que l´envolta.

Unes nenes de cinquè contentes de rebre el premi

Escola Arrels

L’Escola Arrels treballa l’esport adaptat a la residència d'avis de Solsona Els alumnes de batxillerat utilitzen les cadires de rodes per analitzar, dins l’àrea d’educació física, les dificultats de moviment dels discapacitats Els estudiants de batxillerat de l'escola Arrels Secundària han volgut copsar de primera mà les dificultats que representa la realització de l’esport adaptat, duent a terme una sessió de treball esportiu a la residència d’avis de Solsona, durant aquest curs. Els 18 alumnes que configuren el crèdit d’educació física de batxillerat han realitzat diverses pràctiques esportives amb pilotes i altres sense, per tal de conèixer les dificultats que suposa fer exercici en aquestes condicions, així com l’esforç en el domini de les cadires de rodes. El motiu de la jornada va ser fer una aproximació a l'adaptació de l'esport, i més en concret a la cadira de rodes, ja que des de batxillerat s'està treballant dins l'àrea d'educació física l'esport adaptat i per tant el fet de poder disposar d'un espai i de nou cadires, més el suport de dos fisioterapeutes va propiciar el coneixement i el domini de la cadira, a través de diferents jocs i curses, tant en solitari com assistits.

622 - Divendres, 29-05-2009

L’Escola considera que compartir aquesta experiència amb la gent gran ha estat molt enriquidor per tots plegats, i ha volgut agrair el suport i col·laboració de la directora del centre, Rosa Anguera, i del seu equip de treball.

19

Celsona 622  

Divendres 29 de maig 2009

Celsona 622  

Divendres 29 de maig 2009

Advertisement