Page 14

Partits Polítics

Ramon Estany

Laura Massana (ICV) emplaça als votants a participar en les europees Dilluns passat, la diputada per ICV adscrita al Solsonès, Laura Massana, va ser a Solsona per participar en una trobada amb simpatitzants i membres del partit de la comarca, per parlar de diferents temes que afecten al Solsonès i Catalunya de cara a les properes eleccions europees. Massana va recordar que Europa ens afecta en tot, i que totes les lleis són fruit de directrius que vénen d'Europa. També va destacar l'europeisme dels catalans i va lamentar que no s'està construint l'Europa social a causa de la deriva cap a la dreta i la socialdemocràcia. Per aquest motiu, Massana considera cabdals aquestes eleccions i cal lluitar contra l'abstenció, perquè si no tenim força, difícilment es rectificaran les polítiques de dreta. La diputada per ICV abogà perquè la solució del canvi a Europa passa per una Esquerra Verda potent, que solucioni la crisi evitant de rebaixar drets socials i laborals, apel·lant a altres tipus d'economia, a la fiscalitat verda, i amb un "no" a la privatització de la protecció social.

Partits Polítics

Massana també es va mostrar contrària a l'ús dels transgènics i defensà un model d'agricultura i ramaderia que aposti pel territori i la gent que hi viu.

Partits Polítics

Júlia Clotet i Pujol

CiU inicia la campanya de les europees al Solsonès

Convergència i Unió

Carles Campuzano a Solsona Carles Campuzano, diputat al Congrés, serà el proper divendres dia 29 a Solsona per fer campanya per les eleccions europees del proper 7 de juny

El passat dijous dia 21 de maig a les 12 de la nit es va donar el tret de sortida a la campanya de les eleccions europees del proper dia 7 de juny. Els membres de CiU al Solsonès van fer la tradicional penjada de cartells, on es va poder veure el lema de CiU en aquestes eleccions “ARA Catalunya”. CiU té en aquesta campanya 4 eixos principals: l’econòmic (Catalunya, porta d’Europa), el democràtic (l’Europa dels pobles), el social ( l’Estat del Benestar) i el territorial (la sostenibilitat).

Campuzano és des de 1996 diputat a les Corts espanyoles i d’entre les seves propostes més celebrades es troba l’aprovació de la llei que va sancionar la fi del servei militar obligatori, el 10 de maig de 1999. A més de diputat al Congrés, Carles Campuzano ha estat anteriorment diputat al Parlament de Catalunya, regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, membre del Consell Comarcal del Garraf i secretari general i president de la JNC (Joventuts Nacionalistes de Catalunya). El podeu venir a veure el proper divendres dia 29 de maig al Restaurant Sant Antoni de Solsona a 2/4 de 9 del vespre, on oferirà un sopar-col·loqui.

14

622 - Divendres, 29-05-2009

Celsona 622  

Divendres 29 de maig 2009

Celsona 622  

Divendres 29 de maig 2009

Advertisement