Page 1

ypeface

TRAVELAGENTS

Ontdek niet alleen de wereld, maar ook jezelf.

Folder Typeface.indd 1

1

16-01-14 18:43


Spread 1 Griekenland

Ierland

Noorwegen Rusland 2

Folder Typeface.indd 2

16-01-14 18:43


Spread 1

China

India

Thailand

Japan 3

Folder Typeface.indd 3

16-01-14 18:43


Verenigde Staten Ontdek de USA! Verken de prairies, zie de Pacific Ocean en verbaas je over de Grand Canyon, waag een gokje in Las Vegas! Dit is een veertien daagse vliegreis, inc. huurauto en hotels.

€ 580,- p.p.

Australie De outback zoals die bedoelt is. Een 10 daagse jeepreis door de binnenlanden van Australie. Maak hiketochten door de bush, ontdek verlaten zilvermijnen en bezoek Aboriginal eigendommen. € 660,- p.p.

Engeland Wandelvakantie (3 dagen) in glooiend Engeland. Je verblijft in Bed & Breakfast. Al wandelend langs de universiteitsteden Oxford en Cambridge ontdek je de groene en heuvelachtige Engelse ‘countryside’. Leg je wandelschoenen bij de openhaard en geniet van een High Tea! 4

Folder Typeface.indd 4

€ 210,- p.p.

16-01-14 18:43


Italie Op de scooter reis je in vier dagen van Venetie naar Florence. Je ziet Italie op de meest romantische manier. Vezoek oude Romeinse villa’s, geniet van het prachtige weer, koffie, pizza en pasta!

€ 300,- p.p.

Duitsland In het Schwarzwald, het diepe zuiden van Duitsland wandelen we vijf dagen door bossen en door bergen. We zien mooie “Fachwerk” huizen en drinken “Weizenbier”, eten ‘Bratwurst’ in een ‘Biergarten’.

€ 258,- p.p.

Frankrijk In een originele ‘Eend’ reist u acht dagen door hartje Frankrijk. U slaapt in chateaus en dineert in de gezelligste restaurants van Frankrijk. Vergeet niet de heelijke wijnen te proeven onderweg!

€ 310,- p.p.

Folder Typeface.indd 5

5

16-01-14 18:43


€ 99,- p.p.

weekend, terugkeer op zondagmiddag

Brussel

Spread 3 Spre

De plaats waar het stripverhaal groot is geworden. De vestigingsplaats van grote uitgeverijen en striptekenaars die met pen en inkt hun verhalen tekenden. Waar vroeger een stripboek vooral voor de kleintjes was, is het een serieus literair genre geworden, waar u in Brussel in de kleine boekhandeltjes van alles over kunt ontdekken.

Den Haag Ontdek Holland's glorie in Den Haag. De stijl, een stijl die eenvoudig was, ritmisch en geometrisch. In het Haags Gemeentenmuseum kunt u de permanente tentoostelling bekijken met werk van onder andere Mondriaan, Van Doesburg en Rietveld.

€ 69,- p.p.

overnachten vrijdag op zaterdag, reis op eigen gelegenheid

Oslo

€ 199,- p.p.

4 dagen, vertrek op maandag terugkeer op donderdag

De stad waar de expressionisten hun experimenten met kleur en gevoel begonnen. In de winter natuurlijk een donkere deprimerende stad, genoeg stof voor kunstenaars zoals Munch, Chagall, Klee en Kandinsky om daar fascinerende, enge en melancholische kunstwerken te maken.

6

Folder Typeface.indd 6

16-01-14 18:43


3 Spread 3

New York De rauwheid van New york zie je op straat. Kunstenaars maken kunst in de vorm van graffiti. Metro's,garagedeuren, elektriciteishuisjes allemaal plekken waar kunstenaars als Keith Haring, Basquiat en Banksy hun kunsten laten zien met spuitbussen, stencils en latex. Tegenwoordigniet alleen meer op straat ook in galeries en musea.

â‚Ź 239,- p.p.

4 dagen, vertrek van april tot oktober

â‚Ź 679,- p.p.

7 dagen, vertrek van november tot februari

Wenen

Van oorsprong de hoofdstad van de Art-Nouveau en Jugendstill, waar kunstenaars als Gustav Klimmt en Egon Schielie tussen allerlei industrieel ontwerpers werkten. Vele sierlijke, Florale ArtNouveau objecten zijn te bezichtigen in de musea, maar ook gewoon bij de antiekhandelaren.

7

Folder Typeface.indd 7

16-01-14 18:43


vanaf € 225,- p.p.

BURNINGMAN

Burningman focust zich niet op een bepaald onderwerp of gebeurtenis zoals bijvoorbeeld muziek of kunst. De acherliggende gedachte is dat men gedurende Burningman tijdelijk een gemeenschap opbouwt waar iedereen die zich de toegangsprijs kan veroorloven welkom is, ongeacht ras of afkomst, en waar iedereen zichzelf kan uiten in waar hij of zij het beste is is.

UND FESTI M VAL IA L

vanaf € 35,- p.p.

Festival Mundial is een muziekfestival dat in Tilburg wordt gehouden, met een focus op wereldmuziek en muziek uit ontwikkelingslanden.

vanaf € 35,- p.p.

Festival Oude Muziek Utrecht Het Festival Oude Muziek Utrecht is een tiendaags muziekfestival te Utrecht, jaarlijks georganiseerd vanaf eind augustus tot begin september. Het eerste festival werd in 1982 georganiseerd. De concerten vinden plaats op tal van historische locaties in de Utrechtse binnenstad, met name de middeleeuwse kerken.

8

Folder Typeface.indd 8

16-01-14 18:43


NORTH SEA JAZZ

vanaf € 99,- p.p.

Het North Sea Jazz Festival is een jaarlijks jazzfestival dat in het tweede weekend van juli wordt georganiseerd.

vanaf € 25,- p.p.

Oerol Oerol is een jaarlijks terugkerend cultureel festival, dat wordt gehouden op het eiland Terschelling. Inmiddels is Oerol uitgegroeid tot een van de grootste locatietheaterfestivals in Europa.

TOMORROWLAND Te midden van een sprookjesachtige decoratei komt een veelheid aan gernes binnen de elektronische muziek aan bod. De bezoeker gaat in de Versuz-tent naar groove- en clubmuziek luisteren, terwijl er enkele meters verderop aan het Q-dance-podium jump en hardstyle gedraaid wordt.

vanaf € 105,- p.p.

9

Folder Typeface.indd 9

16-01-14 18:43


ypeface

TRAVELAGENTS

10

Folder Typeface.indd 10

16-01-14 18:43

Folder typeface celine van son mv1a  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you