Page 120

ADRŽAJ AM Servis – vaš obiteljski vodič kroz šumu knjigovodstvenih propisa Zašto u AM Servisu mislimo da smo dobri knjigovođe?

Dobar knjigovođa savjetuje, pomaže, razmišlja o uštedama, dobro poznaje propise i može vam pomoći da uštedite maksimalnu količinu novca i vremena.

knjigovođa preuzima inicijativu i pomaže klijentu kad god može. I na kraju, dobar knjigovođa ponudit će vam rješanja i savjete čak i kada niste znali da vam trebaju!

Dobar knjigovođa dodana je vrijednost vašem poslovanju, vaš partner i savjetnik kojemu se uvijek možete obratiti. Dobar knjigovođa reći će vam točno kada i što trebate napraviti, koje papire pribaviti, što kad učiniti da biste izbjegli plaćanje kazni. Dobar knjigovođa ima razgranatu mrežu kontakata i odličan ugled u raznim državnim tjelima. Dobar knjigovođa odličan je komunikator.

Povrh svega navedenog nedavno smo proširili svoju djelatnost s prijevodima na i sa engleskog jezika. Na taj korak smo se odlučili da bismo ostali u korak s vremenom. Naime, dolazi nam vrijeme ulaska u Europsku uniju i engleski će postati neizostavan dio komunikacije za sve tvrtke pa i male obrte koji žele poslovati na novootvorenom tržištu. Ukoliko želite konkurirati za razne poticaje i sredstva iz EU-a i treba vam pouzdan prevoditelj, možete nam se obratiti s punim povjerenjem.

Dobar knjigovođa učinkovit je i strpljiv partner. Dobar

Knjigovodstvo AM Servis Adresa: Vukovarska 2, Sunja

Marija 098/18 44 699

amservis.sunja@gmail.com

Antonija 091/56 31 428

Telefon/fax: 044/833 767

Dubravka 098/838 981

Pratite nas putem facebook-a 120

CEKER br.1  
CEKER br.1  

CEKER je interaktivan Online magazin ispunjen lijepim i inspirativnim pričama o ljudima, njihovim vizijama i uspjesima... Zavirite u CEKER,...

Advertisement