Page 1


CEIP. TRULLÀS FALLES 2001

PROGRAMACIÓ FALLERA Des de la comissió de festes ens fan arribar el programa d’actes del dia 16 de març amb motiu de les festes falleres al Ceip. Trullàs. 8 – 10,30 h PLANTÀ DE LA FALLA. 11,10 – 12 h PROCLAMACIÓ DE FALLERES I FALLERS DE L’ALUMNAT DE SISÉ. VISITA A LA FALLA DE L’ALUMNAT D’EDUCACIÓ INFANTIL. 12 – 13 h VISITA A LA FALLA PELS FAMILIARS DELS ALUMNES. 15,30 – 16 h VISITA A LA FALLA DE L’ALUMNAT DE PRIMÀRIA. 17 – 17h GLOBOTÀ (Patrocina AMPA TRULLÀS) XOCOLATÀ (Patrocinada per COLEVISA, empresa del menjador i AMPA TRULLÀS) CREMÀ DE LA FALLA

A partir de les 16 hores s’obriran les portes del centre per als familiars que vulguen assistir als actes de la vesprada.


LA REALITAT SUPERA LA FICCIÓ

La falla 2011 és vistosa i acolorida, gira al voltant del món de la FANTASIA i com podreu moltes voltes comprovar la fantasia és superada per la realitat.

DORA L’EXPLORADORA és el tema d’Infantil, i és molt adequat pel que està ocorrent. Darrere el pavelló, una selva trobareu i per a explorar-la bona faena tindreu. És un espai que es podria aprofitar, però sembla una jungla i ens fa por entrar.

Eixos ninots tan rars i vistosos el primer cicle els ha elaborat. Alguns fan por i altres són bonics i que són els GORMITS ens hem enterat. Són xiquetes i xiquets que es transformen i es dediquen a la Natura cuidar. Cuiden AIRE, TERRA i MAR igual que fan els alumnes del Trullàs reciclant i nostre pati cuidant.


Al segon cicle podru veure que EL BOB ESPONJA hem treballat. A la realitat una esponja voldríem tenir per a totes les malifetes poder absorbir. Com les davallades de pagues i sou… La baixada de la velocitat… els tardons, més tard arribaran i la benzina cap a dalt.

Els PICAPEDRA el tercer cicle ha retratat. A la seua època tot era més fàcil, i a l’escola no portaven ni llapis ni ordinador. Wilma i Betty a casa es quedaven i dels xiquets s’encarregaven mentre Pedro i Pablo, seràn masclistes, a treballar se n’anaven. I el TRONCOMÒBIL al damunt està, doncs si la crisi continua i el combustible no baixa acabarem utilitzant aquest comvertible.


Llibret Falla Trullàs 2011  
Llibret Falla Trullàs 2011  

Llibret de la Falla del Col.legi Trullàs de l'any 2011 i explicació del seu significat.

Advertisement