Page 1

Els meus amics son la Noemí ,la Judit ,la Jara ,la Paula ,la Yasmina ,la Paola ,la Inas i la Miriam. I de nois el Adrian ,el Cristian ,els Sergios,el Eric, ,el Mikel ,el Yeray , el Joel i el Roger i el Ivan. La Noemí : Es molt bona persona i molt llesta . La Judith : Es molt divertida i amb ella ric molt. La Jara : Es atrevida i molt simpàtica . La Paula : Es molt simpàtica i amb ella m’ho pason molt bé . La Yasmina: Es molt divertida i molt xula . La Paola : Es molt xula i atrevida . La Inás: Es molt divertida i pallasa . La Miriam: Es riallera i divertida . I son els meus amics perque sempre si em pessa alguna cosa sempre m’animen i estan per mi .


• ELS MEUS MIJORS AMICS SON EL MIKEL,ERIC,JOEL,YERAY,IVAN,ADRIAN, • ROGER ETC… i DE NOIES LA NURIA,JUDITH,MIRIAM,PAOLA,PAULA • ETC… AMB ELLS M`HO PASSO MOLT BE JUGANT A FUTBOL I HA TENNIS. • TAMBE PARLEM DELS NOSTRES SECRETS I DE LES COSES QUE ENS • AGRADEN.AVEGADES ENS ENFADEM PERO AIXO ES NORMAL PERQUE • SOM AMICS I ELS AMICS S´ENFADEN.A LES FESTES DE CUMPLEANYS • TAMBE ENS O PASSEM MOLT BE AL HAPPY PARK O HON SIGUI.


El meu millor amic es diu Yeray pero tambe tinc molts amics de la classe com per exemple : Joel, Eric, Sergio o, Christian, Sebastián, Roger etc . Amb ells em porto molt be son bons amics pero avegades ens enfadem algun dia. Jo m’enfado amb gent poques vegades , amb el meu millor amic si m’enfado als cinc minuts ja no estem enfadats amb qui m’enfado mes es el pedro perque no m’agrada el seu carácter, el que m’agrada del Joel son els seus avions perque volen fabulosament a part que es molt bon amic, el que m’agrada del Sebastián es que sempre em porta coses com xiclets pipes i es molt bon amic , el Yeray i jo ens coneixem des de p 3 i sempre ens hem portat molt be i habitualtment ve a la meva casa , el que m’agrada de l’Eric es la seva forma de ser i es molt tranquil i sempre que porta sobres de futbol em deixa obrir un , el Sergio o es molt tranquil i treu molt bones notes . Tots son els meus amicss!!!!! IVAN


Jo tinc molts amics per exemple l’Ivan, es molt bon amic però tinc altres amics com el Yeray ,l’Eric el Pedro, El Christian etc... Sempre jugo amb ells al futbol, els millors de la classe son El Ivan i el Yeray.Alguns nens no em cauen molt be,per exemple el Jagdeep que avegades m´he insulta .Jo també tinc amics de altres cursos com per exemple un amic de segon.Tambe tinc amigues de la meva classe com per exemple la Yasmina que es molt bona perquè em regala cromos i em fa polseres...ect També tinc a la Paola,es molt bonica,la Paula,la Jara.Tinc amics de sise com el Joan,i el Eneko...ect.De la meva classe em cau malament la Miriam.Les nenes de la meva classe ballen molt bé i la Paula es la que millor juga a futbol.Tambe tinc un bon amic a l’altra classe es diu Iker.De la meva classe L’alejandro explica moltes coses i fa una conversació molt llarga pero es el meu amic.Jo crec que jo soc bon amic de tots perquè s’ha de portarnos be amb tots.

JOEL


JOEL


Les meves amigues són la Paula la Nuria la Paola la Jara la Judith la Yasmina i la Miriam, després a sisé tinc altres amigues però la que mes amb parlo es amb la Roser em cau molt bé . Totes les meves amigues son molt divertides sobretot la Nuria em fa riure molt perquè es molt graciosa. Després la Paula es fa moltes bromes que no m’agraden però em cau molt bé . I després les demès em cauen molt bé. Ara descriure a uns quants amics, per exemple , la Roser té els ulls marrons , es alta , prima i molt maca . La Paola té els ulls verds i marrons es prima , te el cabell llarg i serret. La Judith té els ulls verds i marrons i m’encanten es molt molt prima i sempre porta una cueta. La Yasmina es molt simpàtica i amable com la Miriam. La Jara te Serret el cabell per l’espatlla i es alta i molt prima. També conec a una nena de sisé que es diu Sandra i es molt bona amiga.


Jo tinc molts amics a aquest col·legi i també a altres. Els meus millors amics son: l’Iván, el Joel, el Pedro i el Eric. Jugo a futbol amb ells quasi bé tots els dies però alguns dies jugo a tennis. Però també tinc mes amics que es diuen : Christian, Roger i molts mes. També tinc gent que no em cau molt bé. L’Iván es molt bon amic però a vegades em deixa tirat i se’n va amb altre gent. El Joel es molt bon amic també. El Pedro em consola quan estic trist. I l’Eric es molt bo. Tots juguen molt bé al futbol però hi ha nois que quasi mai juguen amb nosaltres . Hi tinc amics també a Franca , a manlleu i a molts pobles més .


Els meus amics i amigues són: La Paola , la Judith ,la Nuria ,la Paula , la Yasmina , la Noemí la Inas i de nens : El Adrian ,el Sergio. S, l’Eric i el Roger Son els meus amics perquè son divertits i quan m’enfado am ells sempre acabo perdonar-me als 5 minuts La Paola es mi millor amiga ens coneixem des de la guarderia els altres des de p3 sempre que et passa alguna cosa sempre estan am tu son molt bones persones . Els altres de la meva classe també son amics meus però no tant com els altres . Sempre que estàs trista et fan riure .


Les meves amigues i amics són: La Miriam,la Jara, la Núria ,la Paula ,la Paola ,la Noemí, la Yasmina, la Inàs i de nens :al Adrian i el Sergio.S, el Eric i el Roger. I mes. La meva millor amiga es la Núria que sempre et parla i et fa riure. Els hi dic que són els meus perquè quant em faig mal o em passa alguna cosa dons llavors m’ajuden. Els defectes que no m’agraden i els que m’agraden són: de la Jara dolent quan s’enfada et crida i bo es que sempre que et passa alguna cosa esta amb tu. De la Núria que es molt que es calla les coses i bo que sempre et fa riure. De la Paula que quant algun s’enfada amb un altre sempre es fica i lo bo es que sempre esta rient. De la Paola que sempre que s’enfada als 5 minuts et perdonà i lo bo que sempre te esta fent bromes. De la Noemí es que no et parla si tu no li parla i lo bo es que sempre esta fent deures o estudiant. De l’Adrian que sempre te que tenir la raó i lo bo que es llest. Del Sergio.S que sempre esta escrivint i lo bo es que et fa moltes bromes.


Jo tinc molts amics i amigues tots tenen diferents gustos, diferents caracters i diferents qualitats. El Christian es una mica tranquil però divertit ,l´Ivan es una mica trapella, laYasmina es molt amable, el Roger es molt bromista i intel·ligent com la Noemi que es molt llesta,la Judith es molt graciosa, la Nuria també es molt graciosa i havegades s´inventa jocs molt divertits, la Jara es molt divertida, i uns altres amics mes. El meu millor amic es en Sergio.S es divertit ,gracios , amable per això es el meu millor amic .Sempre juga amb mi i ens comtem moltes coses secretes i no ens amaguem cap cosa important som com ungla i carn i també m´ajuda en tot. Aquests son els meus amics.


Els meus amics son la Nuria la Judith la Noemí la Aurora la Yasmina la Paula la Miriam el Pedro la Jara el Eric la Graciela el roger el Sebastian el Cris el Sergio.S i el ivan molts mes de la meva plaça La Nuria es molt divertida. La Judith es molt llesta la Aurora Es amable pero una miqueta borda. La Noemí es molt bona persona. La Yasmina es molt coqueta paro divertida . La Paula es amable simpàtica i molt bona jugant a futbol. La Miriam es molt bona persona i simpàtica. El Ivan es molt gracios. El Pedro es divertit i graciós. La jara es molt atrevida y divertida. El Eric es súper graciós i divertit. La Graciela es molt llesta i amable. El Roger es divertit i molt llest i juga molt be jugant a futbol. El sebas es divertit. El cris es molt bo jugant a futbol. El Sergio es súper graciós i simpàtic.


Els meus amics i jo Jo tinc molts amics però la meva millor amiga es la Paula Prieto de 5ºb Es molt divertida molt simpàtica i li agrada jugar als mateixos jocs que jo , per exemple li agrada jugar a futbol com ami .També tinc moltes amigues a sisè per exemple la Sandra que sempre be a la meva casa i ens o passem molt bé . Las amigues que tinc a la classe son molt simpàtiques la Noemi la Paola la Miriam la Yasmina la Nuria la Judith i la Jara .Els amics de la classe també son molt simpàtics com per exemple el Eric el Roger el Ivan el Joel etc... Tots els amics que tinc son agradables i jugo molt amb ells però jugo mes amb el nois que amb les noies perquè m’agrada mes jugar a futbol que ballar. La Noemi es una persona molt agradable sempre treu moltes bones notes i sempre venim juntes del col·legi i la conec des de que anàvem al cole . Un amic per ami es una persona que sempre et diu la veritat i sempre esta amb tu passi lo que passi. Paula Lopez Peragon


Aquest s贸n alguns dels meus amics sempre jugo amb ells i ells sempre juguen amb mi. La nena que ha vingut mes vegades a la meva casa es la Sandra de sis猫.

Paula Lopez Peragon

Els meus amics i jo  

Treball fet a la classe de 5è A amb els alumnes. Havien de parlar dels seus amics i amigues i posar fotografies d'ells i elles.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you