Page 1

ELS NOSTRES NOUS AMICS

INICI: LAURA RUIZ NUS: P­3 A CEIP SANT JORDI (Sant Vicenç dels Horts). Montserrat  Escolano

DESENLLAÇ: P3­B Escola Sant Josep (Sant Vicenç dels Horts). M. Dolores Pérez P3­A Escola Puig d’Agulles (Corbera de Llobregat). Esther Gallego CURS 2009­2010

Título: PORTADA (1 de 12)


HI HAVIA UNA VEGADA UNA FAMÍLIA DE MUSSOLS QUE VIVIEN  AL FORAT D’UN ARBRE.   EL PARE I LA MARE MUSSOL SORTIEN A TREBALLAR DE NIT I  ELS TRES FILLETS JUGAVEN A CASA, ESPERANT QUE ELS  PARES TORNESSIN AMB EL SOPAR A PUNT. ABANS DE SORTIR DE CASA, EL PARE VA DIR: ­ “MUSSOLETS, CUIDEU LA CASA, QUE NO ENTRI NINGÚ!” LA MARE VA DIR: ­“MUSSOLETS, PORTEU­VOS BÉ I NO SORTIU DEL FORAT” I ELS DOS VAN MARXAR A TREBALLAR. ELS MUSSOLETS, QUE TENIEN MOLTES GANES DE JUGAR,  VAN DECIDIR SORTIR DE CASA A FER UN VOLT PEL BOSC. ES  VAN ENDUR LA PILOTA I, SOTA LA LLUM DE LA LLUNA, VAN  JUGAR HORES I HORES FINS QUE VAN QUEDAR ESGOTATS. Título: INICI 1 (2 de 12)


EN ARRIBAR AL SEU FORAT, VAN TROBAR UNA SORPRESA:  LA FAMÍLIA DELS PICASOQUES S’HI HAVIA INSTAL∙LAT A  CASA SEVA. ­“ARA HI VIUREM NOSALTRES, NO HI HAVIA NINGÚ QUAN  HEM ARRIBAT!” ­ I VAN TANCAR LA PORTA. ELS MUSSOLETS ES VAN POSAR A PLORAR: ­“ELS PARES ENS RENYARAN! I ON VIUREM ARA?”

Título: INICI 2 (3 de 12)


AL SENTIR PLORAR ELS MUSSOLETS, LA FAMÍLIA D‛

, QUE VIVIA A L‛

DAVANT, VA SORTIR.

Título: nus (4 de 12)

DEL


ELS ESQUIROLS ELS VAN CONVIDAR A I JUNTS VAN ESPERAR QUE TORNESSIN ELS PARES DE

Título: nus (5 de 12)


QUAN ELS

VAN TORNAR I VAN SABER

EL QUE HAVIA PASSAT, VAN RENYAR ELS TRES PERQUÈ NO HAVIEN FET CAS I ELS FILLS VAN DEMANAR PERDÓ.

Título: nus (6 de 12)


DESPRÉS VAN DECIDIR ANAR TOTS PLEGATS A PARLAR AMB LA FAMÍLIA DE PER VEURE COM PODÍEN SOLUCIONAR EL PROBLEMA DE LA

Título: nus (7 de 12)

.


QUAN LA FAMÍLIA DELS VAN ARRIBAR A CASA SEVA, VAN TRUCAR A LA PORTA: "POM, POM,POM...." DE COP I VOLTA LA PORTA ES VA OBRIR ERA LA MARE

"HOLA!!! QUI SOU VOSALTRES?" BENVINGUTS A NOSTRA.

Título: desenllaç (8 de 12)


LA MARE MUSSOL VA DIR: -"HOLA, BONA NIT" -"BONA NIT!!!, VA DIR LA FAMÍLIA EM SEMBLA QUE S´EQUIVOCA DE CASA SEÑORA PICASOQUES. LA SEÑORA PICASOQUES VA DIR: "-AQUESTA ÉS CASA NOSTRA, EM SEMBLA QUE US ESTEU EQUIVOCANT MUSSOLS!!!"

BONA NIT!!! HOLA,BONA NIT!!!

Título: desenllaç (9 de 12)


AQUESTA ÉS CASA NOSTRA, -"VAN DIR LA MARE I EL PARE MUSSOL" DE COP VAN ARRIBAR ELS SEUS AMICS ELS . -QUÈ PASSA SENYOR I SENYORA MUSSOL? -"VAN DIR ELS ESQUIROLS". -QUÈ NO SABEM ON VIUREM?!!!-"VAN RESPONDRE ELS MUSSOLETS. AQUESTA ÉS CASA NOSTRA I LA FAMÍLIA S´HA INSTAL-LAT. NO SABEM ON VIUREM?!!!

-NO PATIU, ENTRE TOTS PENSAREM QUÈ FER!!! -"VA DIR L´ESQUIROL"

QUÈ PASSA SENYORA MUSSOL?

ENTRE TOTS PENSAREM QUÈ FER!!!

Título: desenllaç (10 de 12)


ÉS CASA NOSTRA HAURIEN DE MARXAR!!! -"VAN DIR LA MARE I EL PARE MUSSOL" QUAN HEM ARRIBAT NO HI HAVIA NINGÚ A -"VAN DIR LA FAMÍLIA PICASOQUES" NO ENS BARALLEM -"VAN DIR ELS MARE, PARE!!! TENIM UNA GRAN IDEA!!!! I SI.... VIVIM TOTS JUNTS A CASA NOSTRA? QUÈ US SEMBLA? -"VAN DIR ELS MUSSOLETS" ÉS MOLT BONA IDEA!!! -"VA DIR EL PARE MUSSOL" VINGA MARE, SERÀ DIVERTIT!!! -"VAN DIR ELS MUSSOLETS" D´ACORD, FILLETS VIUREM TOTS JUNTS: LA FAMÍLIA PICASOQUES I LA FAMÍLIA MUSSOLS!!!

Título: desenllaç (11 de 12)


CONTE CONTAT, CONTE ACABAT

Título: desenllaç (12 de 12)

ELS NOSTRES NOUS AMICS  
ELS NOSTRES NOUS AMICS  

Elaboració del conte compartit dels alumnes de P3 de les escoles Sant Jordi (Sant Vicenç dels Horts), Sant Josep (Sant Vicenç dels Horts) i...

Advertisement