Page 24

COL·LABORACIONS

El ventall

Des de l’AMPA us volem donar la benvinguda al nou curs escolar 2013-2014 què, com tots sabem, ha començat amb moltes dificultats tant econòmiques com educatives. A nivell econòmic volem destacar que s’han reduït les beques (40% menys al Baix Llobregat) tant de menjador com de llibres i a nivell educatiu seguim amb el problema, entre d’altres, dels retards en les substitucions de professors.

Sant Vicenç dels Horts està patint especialment els problemes que generen l‘augment de ratis per estalviar professors i instal·lacions juntament amb la manca de població infantil. Aquest any ja hem vist com a una de les nostres escoles públiques s’han unificat les classes de P3 i P4 i pel proper curs es preveu el tancament de dues línies de P3 més. És una llàstima que totes les accions dutes a terme per informar i intentar solucionar aquesta situació no comptin amb el recolzament i l’assistència majoritària de tots els pares i mares. Si no ens mobilitzem nosaltres pel futur dels nostres fills, ningú ho farà per nosaltres.

Aquest any a l’Escola La Guàrdia els nostres nens podran gaudir de nou de la gran oportunitat de convivència comuna que ofereixen les colònies. Des de l‘AMPA estem fent moltes activitats (Berenars, Sorteigs, Loteria de Nadal,…) per què el cost d’aquest sortida es redueixi i així poder aconseguir que el màxim de nens puguin participar. Ens agradaria animar als pares no només a ajudar a preparar aquestes activitats, què també, si no a col·laborar amb elles mitjançant la compra dels berenars i dels números perquè puguem mantenir-les cada any.

Us desitgem a alumnes, pares i professors que tingueu un bon curs escolar en el que tots anem pel mateix camí i amb el mateix fi, que no és altre que l’educació dels nostres fills. Us recordem que les portes de l’AMPA estan obertes sempre per qualsevol cosa que necessiteu.

24

El Ventall núm. 64  
El Ventall núm. 64  
Advertisement