Page 1

Iniciem

El passat 14 de setembre va començar un nou curs escolar per als alumnes, mestres i famílies del CEIP Carles III, una escola molt gran amb 685 alumnes, 51 mestres i amb un cens de 1068 pares, mares o tutors legals. Al tractar-se d’una escola tan gran, és molt important que tota aquesta gent estiga coordinada per tal que tot funcione bé o, almenys, el millor possible. Per este motiu, des d’este racó ens agradaria donar les gràcies a tota la gent que participa en els cicles, equips de projecte i àrea, consell escolar, claustre i tots els que participen en les reunions de mestres, amb les famílies, amb l’ajuntament o amb el Departament d’Educació. Com després de cada estiu, tothom ha vingut amb ganes de treballar i de participar de forma activa en la vida de l’escola i del poble en general. Entre d’altres projectes engegats des de l’escola (biblioteca, ciències en anglès, festes tradicionals i populars, convivència...) est any unes persones s’encarregaran de ser l’amplificador de tot allò que es fa o passa a l’escola; en este cas, mitjançant aquesta col·laboració amb la Revista Ràpita. Ens ha semblat força interessant formar part d’aquesta publicació perquè any rere any al col·legi es porten a terme un conjunt d’actuacions més enllà del que és pròpiament acadèmic i volem que tothom ho conega. Totes aquestes activitats fan que l’escola siga més que un lloc per aprendre matemàtiques i llengua; es tracta d’un lloc on viure i conviure i us ho anirem mostrant al llarg del curs. Finalment, aprofitem l’ocasió per demanar col·laboració a tothom per tal de documentar la història de la nostra escola i poder aprendre’n una mica més del lloc on passem tant de temps. Seria interessant que la gent que té documents, fotos o informació rellevant sobre l’escola la faça arribar mitjançant correu electrònic (e3002892@xtec.cat) o la secretaria del centre. CEIP Carles III


QUÈ VAS PENSAR EL PRIMER DIA DE CLASSE? Amb un cassette dels antics a la mà, uns alumnes agosarats preguntaven a qui trobaven: Què vas pensar el primer dia de classe? Algunes respostes del professorat van ser: Ai mare meua! No sé què farem amb aquesta classe! Els adreçarem o no? Però estava contenta. Tenia moltes ganes de tornar i estar amb els xiquets i xiquetes a veure com anava. Què bonic tornar a trobar-me amb els xiquets i xiquetes! Que encara quedaven un munt de dies per endavant. Que començava un curs nou. Que vindrien un munt de xiquets i xiquets nous. I que tant de bo els més menuts no ploressen. Estic contenta perquè tot ha anat molt bé. Que tenia els mateixos xiquets i xiquetes que l’any passat, així, est any seria més tranquil, més agradable perquè ja els coneixia i ja tenia ganes de començar. A veure quins alumnes tindria a la tutoria, i em va fer molta il·lusió quan els vaig veure. Molt contenta perquè era una nova etapa i tenia molta il·lusió. Que est any ens enfrontàvem a molts canvis, es presentava un curs amb molta faena; però amb molta il·lusió. Ui ui uiiii, ja tornem a ser-hi. He de fer el meu treball i amb moltes ganes perquè és la clau de l’èxit.


D’altres membres de l’escola Fer la faena. Vindre a l’escola i comprovar si tot estava correcte per començar a treballar. No podia pensar, tothom em consultava coses.

De l’alumnat Estava content, tenia ganes de vindre. Estava molt content per vindre a classe a estudiar. Hem vaig posar content de veure la mestra que tindria. I de tornar a veure els amics. Que la classe era molt xula. La mestra m’agrada. I tinc molts amics a classe. Que coneixia els xiquets de fa molts anys i encara m’ho passaria millor que l’any passat. Tenia ganes de veure els meus amics i m’alegraria molt. Si la nova mestra seria bona i em ficaria molts deures o no A veure com serien els llibres.


Que seria un any molt divertit i que seria l’últim any. Si em tocaria una mestra bona i he tingut sort. A quin grup em tocaria. Tenia il·lusió per començar perquè m’avorria a l’estiu. Amb quines amigues em tocaria i m’ha tocat amb una amiga. Estava molt nerviosa. I like school! Que seria molt difícil i és com l’any passat. Ja no estic nerviós. Trista que s’acabaven les vacances i aixecar-se tard, però també il·lusionada per que era l’últim any al Carles III. Que quan s’acabaria el col·le. Que no tenia ganes de començar No volia fer classe, però volia veure els amics.

"rapita" oct09  
"rapita" oct09  

inici curs

Advertisement