Page 1

TRIOPS TRIOPSCRANCRIFORMIS CRANCRIFORMIS És l'animal prehistòric més antic que existeix. És un fòssil, i la seva aparició aquí a la Terra fa 200 milions d'anys. El descobriment d' aquesta espècie va ser una casualitat mentre uns investigadors de la Universitat de Glasgow recollien fang per a uns altres experiments. Aquests animals crustacis.                                

són

una

espècie

de


HURDIA HURDIA VICTORIA VICTORIA És un animal molt estrany.                              

És un calamar però amb dents, més gran i valent. Aquest animal s'anomena Hurdia Victoria. El Hurdia Victoria va ser un gran depredador en el seu temps, va matar animals per menjar-se'ls. Aquest animal prehistòric és el pare dels insectes. Podria mesurar uns 50cm. El seu cap tenia 2 potes punxegudes, i amb aquestes dos potes podia transportar els aliments amb la boca.


KAPROSUCHUS KAPROSUCHUS SAHARICUS SAHARICUS

El Kaprosuchus Saharicus va ser un gran cocodril que vivia a Àfrica. Aquest dinosaure no és extremadament gran com poguessin ser altres cocodrils prehistòrics. Només mesurava 6 metres però el que més crida l’atenció és la seva cara. Tenia una cara de terrible depredador, les seves grans dents sortien per damunt i per baix de la mandíbula. Aquest animal prehistòric era terrestre però també anava per l'aigua. Atrapava amb velocitat els animals que li servien de menjar.


TAURÓ TAURÓ PREHISTÒRIC PREHISTÒRIC Al Japó, han vist que s´ha considerat com un fòssil vivent per la seva escassa evolució des de la prehistòria L'animal,de poc mes de metre i mig,va morir després de ser capturat. Es molt estrany que es deixi veure perquè habita entre els 600 i 1.000 metres de profunditat. El van descriure com una cria d'aspecte primitiu i en forma d' anguila amb un enorme dentadura.

ANIMALS PREHISTÒRICS  
ANIMALS PREHISTÒRICS  

Aquí tenim quatre dels animals prehistòrics més estranys.

Advertisement