Page 1

Revista Escolar Ceip Angel Esteban Número 0-22 de desembre de 2010

E D I T O R I AL

Com tots i totes sabeu encetem enguany dos nous projectes al centre. La Revista i la Ràdio del Ceip Ángel Esteban. En quant a la revista només vos podem dir que este és el seu primer número, que naix amb molta il.lusió i que esperem que siga el lloc on puguem contar totes les coses que fem a l'escola i a on els almnes tinguen l'opció de publicar tot alló que vullguen contar.. Respecte a l'altre projecte, Ràdio Ceip Ángel Esteban ha naixcut com un projecte d'aula inclós en el Programa d'innovació educativa per a la detecció de bones pràctiques educatives. En estos moments és una realitat que ens està servint per a aprendre moltes coses i que durant el curs s'extendrà a la resta d'alumnat, tant d'infantil com de primaria passant a ser un projecte de centre amb el que puguem aprendre i divertir-nos.


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban

L AS T I C E N E L CE I P ÀN G E L E S T E B AN El CEIP Àngel Esteban aposta per les noves tecnologies a les aules d’Educació Infantil, utilitzant-les com a recurs per al proces d’ensenyança-aprenentatge. Així comparteixen les seues experiències amb la Comunitat Educativa i promouen l’aprenentatge col·laboratiu i l’alfabetització digital. L’ús de l’ordinador i la pissarra digital com a eina d’investigació, manipulació i expressió, té una qualitat molt motivadora i atractiva per a l’alumnat dels diferents nivells educatius.

E l s a l u m n e s d e Cl a u d i a e s t u d i e n e l f o n s m a r í

LA CL AS S E D E LS CAV AL L E T S DE MAR I NV E S T I G U E N E L S AN I MAL S DEL F O NS MAR Í .

1


Revista Escolar Ceip テ]gel Esteban E l s al u m n e s d e l a c l as s e d e Mar i n a t am b テゥ e s t u d i e n e l f o n s m ar テュ

2


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban

Els alumnes de 4 Infantil de L ’ AN G E L E S T E B AN han realitzat un projecte sobre el seu poble, ells i elles han segut protagonistes del seu propi aprenentatge aportant informació, com per exemple: mapes, fotos, llibres de festes ( falles, Sant Antoni, cuina...), lloes, dites... També van fer una eixida al MUCBE, per conéixer un poc millor la història dels seus avantpassats, com es vivia, quins eren els productes que es recollien I per cloncloure el projecte, van realitzar un taller de cuina, on per un moment els alumnes es convertiren en cuiners, ¡hum, quines coquetes de sant antoni més bones!. Així d’aquesta manera dolça acabarem el projecte “EL NOSTRE POBLE”.

Alumnes de 4 anys del Ceip Ángel Esteban

Lloa de Sant Antoni, Daniel Foix

3


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban

Ma r e m e u a ¡ Co m x a l e m e n e s t a e s c o l a ! Els alumnes de 5 anys hem estat molt enfeinats aquest trimestre i no hem parat de rebre visites i de disfrutar, encara que, de cada activitat sempre aprenem moltísim. Açi tenim algunes mostres del que hem fet:

Al mes de novembre, tot el cicle d´educació infantil, vam participar en un programa de Cura del Medi Ambient i nosaltres ens vam reuinir per plantar conjuntament les nostres carrasques. Ara, sols ens queda esperar pacientment a que creixquen!

Procés de plantació d'una carrasca

També vam celebrar al cole la festa de la castanyada. Ens vam vestir amb el trage típic, vam menjar aquest fruit de tardor torrat i vam sortir al pati per ballar i disfrutar amb la resta de l´escola.

Esperant les castanyes

Ballant amb la castanyera

4


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban

I com no, una visita inesperada...sabeu qui va vindre al cole? Un extraterrestre !! Sí, es deia Mec Mec i venia d´un planeta molt llunya anomenat Ñam. Amb ell vam apendre que teniem que tenir cura de la nostra Terra que cada volta està més i més maleta perque els homes no la cuiden bé. Així que ara les “personetes baixetes” tenim un nou repte: Respectar i tenir cura del Medi en el que vivim. Segur que ho podrem fer molt bé !

Molt atents davant de MEC MEC

Uf, i que divertit va ser anar al Mucbe! Vam disfrutar com autèntics pirates. Ara ningú ens podrà dir que no sabem com era la seua bandera, com era el seu vaixell, on buscaven els tresors i, on els enterraven... (Encara que aixó, no us ho anem a contar, jejeje.)

Com autèntics pirates

5


Revista Escolar Ceip テ]gel Esteban Co m e s v a f e r e l b e t l e m d e l c o l e ?

6


Revista Escolar Ceip テ]gel Esteban

7


Revista Escolar Ceip テ]gel Esteban E l s al u m n e s d e 2 n s ' h an f e t p o e t e s

8


Revista Escolar Ceip テ]gel Esteban

9


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban EL CORRELLENGUA El dia 9 d’octubre és el dia de la Comunitat Valenciana. Als col•legis aquest dia celebrem el correllengua. És el dia en que defensem el valencià, la nostra llengua . Per a celebrar-ho aquest any, divendres dia 8 vam anar a la Plaça Sant Bertomeu tots els xiquets de 3r i 4t dels col•legis de Benicarló.

Correllengua 2010

Allí van fer un espectacle de superherois. (que ells deien superhecos). Vam haver de ballar, cantar, fer el trenet, multiplicar, jugar amb pilotes...En resum, va ser un espectacle fantàstic i molt graciós. Esperem que tornen l’any pròxim. Anastasia, Alejandro, Basma i Kevin 3r PRIMÀRIA

LA CASTANYERA VE AL COL•LEGI El divendres passat dia 29 d'octubre va vindre la castanyera vestida de fosc . Va passar per totes les classes a saludar als xiquets i xiquetes del col•legi. Acompanyant a la castanyera anaven els xiquets i xiquetes de sisè que repartien les castanyes torradetes. Quan van acabar de repartir les castanyes les vam pelar i ens les vam menjar. Després vam sortir al pati a cridar a la castanyera i...quan va arribar vam ballar la cançó popular de “la castanyera”. Paula Vargas 4t de Primària

10


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban ENTREVISTA A LA DIRECTORA DEL CEIP ÁNGEL ESTEBÁN

11


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban ELS ALUMNES DE 5È HAN CREAT UN CÒMIC

12


Revista Escolar Ceip テ]gel Esteban

13


Revista Escolar Ceip テ]gel Esteban

14


Revista Escolar Ceip テ]gel Esteban

15


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban

E L C E IP ÁN G E L E ST E BAN V O S D E S I T JA B O N N A D A L I F E L I Ç A N Y 2 0 11

16

Revista Primer Trimestre 2010-2011  

Número 0 de la Revista Trimestral Ceip Ángel Esteban

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you