Page 1

Revista Escolar Ceip テ]gel Esteban Nテコmero 2-28 de juny de 2011

E S T E CU R S J A S ' H A ACAB AT

E n s an e m d e v ac ac i o n s !


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban E L S CAS T E L L S LA CLASSE DE LES ESTRELES DE MAR I ELS CAVALLETS DE MAR ESTEM ESTUDIANT ELS CASTELLS. HEM CONEGUT COM SÓN PER DINS, QUI VIU EN ELLS, INCLÚS HEM VISITAT EL CASTELL DE PENISCOLA. QUE BÉ ENS HO HEM PASSAT!

VISITEM EL CASTELL DEL PAPA LUNA

1


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban

" E N S CO MU N I Q U E M V I AT J AN T " LA CLASSE DE 3 ANYS A i B HA FET UN PROJECTE QUE FA REFERÈNCIA A LES DIFERENTS LLENGÜES QUE TROBEM PEL MÓN QUAN VIATJEM. ELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES HAN APRÉS A DIR “HOLA” EN ÀRAB, EN XINÈS, EN PORTUGUÉS I EN ROMANÉS. TAMBÉ HAN APRÉS LES SEUES INICIALS AMB LLENGUATGE DE SIGNES, AIXÍ COM EL SIGNIFICAT DEL BRAILLE QUE UTILITZEN LES PERSONES CEGUES.

APRENEM EL LLENGUATGE DELS SORDS

1 2


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban

L' U NI V E R S LES ABELLETES I ELS CARAGOLS ESTEM GAUDIN D’AQUEST ÚLTIM PROJECTE DE TREBALL QUE HEM ANOMENAT “L’UNIVERS”. EN ELL HEM DESCOBERT QUE HI HA HUIT PLANETES, ELS HEM ESTUDIAT, PINTAT I PENJAT DEL SOSTRE DE LA CLASSE, QUE DIVERTIT!!! CADASCÚ ÉS D’UN COLOR I TAMANY DIFERENT A MÉS ENS HA SORPRÉS LA QUANTITAT D’ESTRELES QUE HI HA EN EL CEL. TAMBÉ HEM COMPROBAT PER MIG D’EXPERIMENTS PERQUE HI HA NIT I DIA, I PERQUE HI PASSEN LES ESTACIONS DE L’ANY. QUANT HEM XALAT!!!!!, PER AMPLIAR EL PROJECTE VAM DECIDIR EN ASSAMBLEA QUE PODIEM ANAR AL PLANETARI DE CASTELLÓ A VORE L’UNIVERS DE MÉS PROP, I ARA VOS CONTEM QUE VAM FER I VORE.

L'UNIVERS A LES CLASSES DE 4 ANYS

3


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban P L AN E T AR I L’EIXIDA AL PLANETARI LA VAM PROGRAMAR LES SENYOS NATALIA I FINA PER AL DIA 1 DE JUNY, I VAM ANAR LES DUES CLASSES, AMB LA NOSTRA MOTXILLA I GORRETA PER PROTEGIR-NOS DEL SOL. A LES 9:00 H. DEL MATI EIXIREM DE BENICARLÓ AMB ELS AUTOBUSOS I A LES 10:00 H. ARRIBAREM AL PLANETARI ON VAM ESMORZAR EN L’ESPLANADA D’AQUEST. DESPRÉS ENTRÀREM I VISITÀREM LES DIFERENTS EXPOSICIONS:UNA ERASOBRE LES ILLES COLUMBRETES I L’ALTRA LA SALA DEL SO, EN AQUESTA ÚLTIMA ENS HO VAM PASSAR REQUETEBÉ, SOBRETOT PARLANT PER UN TUB QUE QUE CREUA LA SALA, (PAREIX UN TELÈFON). A LES 12:00 H. ENS VAN ENTRAR EN UNA SALA REDONA ON HAVIA UN SOSTRE QUE TENIA FORMA DE MIG BALÓ I VAM VEURE EL VIDEO DEL “SISTEMA SOLAR”, QUANTS APLAUSSOS VAM FER!!!!! PERÒ SI CONEIXIEM TOTS ELS PLANETES QUE VAN EIXIR, QUE GRANS, PAREIXIA QUE ENS ANAREN A CAURE DAMUNT, QUE POR QUE TENIEM ALGUNS, EN CANVI ALTRES VAM XALAR MOLT DE L’ESPECTACLE. I DESPRÉS EN AUTOBÚS ENS VAM ANAR AL PINAR , UN LLOC ON HI HA MOLTS PINS, TOBOGANS I CIRCUITS PER JUGAR, TAMBÉ VAM VORE ESQUIROLS, AL MENYS TRES!!!!!!

P L A N E T A R I CASTELLÓ

4


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban I E N P S I CO MO T R I CI T AT . . . DE CARA A LA FI DE CURS, LES CLASSES DE PSICOMOTRICITAT ESTEM DEDICANT-LES A L’ASSAIG DEL BALL DEL FESTIVAL DE FI DE CURS. AIXÍ HO DEMÒSTREN LES SEGÜENTS FOTOS DE LES CLASSES DE 4 ANYS, ELS CARAGOLS I LES ABELLES, QUE ESTAN GAUDINT DE LA DANÇA BALLADA.

BALLANT


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban U N A D E S P E D I D A AMB MO L T D E CO L O R Els alumnes de 5 anys, hem gaudit molt aquest curs treballant al pintor Miquel Barceló ja que per nosaltres, era l´últim any que podiem aprofitar per treballar d´aquesta manera la pintura i gaudir de l´exposició final de curs. Aquest curs si ens vam convertir en veritables artistes i escultors, fins i tot vam firmar en el llibre de les persones importants que passaven a disfrutar de les nostres obres.

Uns grans artistes!!!


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban E S T U D I E M E L NO S T R E P O B LE Aquest curs, un dels projectes que més en ha agradat, ha estat estudiar el nostre poble ja que, per apendre més, hem recorregut tot Benicarló fent moltes excursions en les que hem gaudit i disfrutat moltíssim. Les nostres Mestres, com diuen que ja sóm grans i podem caminar ràpid i molt lluny, ens han portat des dels astilleros fins a Sant Gregori i, encara que ens vam cansar un poquet, hem visitat tot alló més important, recorrent inclús amb un guía el casc antic de la ciutat i assistint a exposicions al Mucbe. Tota una grata experiencia.!!

De visita pel poble

5


Revista Escolar Ceip テ]gel Esteban

Man o l o i J o r d i e n s v i s i t e n

1 6


Revista Escolar Ceip テ]gel Esteban

Aprenem fent

7


Revista Escolar Ceip テ]gel Esteban

1 8


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban ¡UN DÍA EN PORT AVENTURA! El día 1 de junio fuimos de excursión a Port Aventura. Salimos del colegio a las 8:45 y llegamos al parque de atracciones a las 10:30. Por la mañana estuvimos en la zona de China y la Polinesia, subimos a varias atracciones como por ejemplo: a las tazas, el barco, a los globos, el parque… A la 13:30 nos fuimos todos a comer donde estaba el autobús ¡teníamos mucha hambre! Después de comer nos fuimos al Oeste donde subimos a los autos de choque, a los donuts, al tren amarillo… A continuación, en Méjico vimos un espectáculo llamado “El Templo del Fuego”, había fuego y explosiones de verdad… ¡qué miedo! Antes de salir del parque, entramos en una tienda de chuches y con el dinero que sobró, las maestras nos compraron a cada uno una piruleta, ¡qué rica estaba! ¡Qué bien nos lo pasamos, fue un día GENIAL ! 2n CICLE DE PRIMÀRIA

Nos divertimos muchísimo!

9


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban

BARRERAS ARQUITECTÓNICAS El pasado jueves día 2 de junio, los alumnos de quinto, fuimos al MUCBE a ver una exposición sobre “ barreras arquitectónicas”. Dos hombres en silla de ruedas miembros de la asociación “ COCEMFE” nos explicaron las fotos expuestas. Las fotos con punto rojo contenían barreras como por ejemplo: coches aparcados en pasos de cebra, en aparcamientos para minusválidos, papeleras, farolas o señales de tráfico que están en medio de las aceras. Las fotos con punto verde nos enseñaban como habían de ser las adaptaciones: rampas con poca pendiente y rugosas para no resbalar, aseos con dos barras para sujetarse. También nos informaron de todas las actividades que hacen; esquí adaptado, básquet, natación, boccia y charlas sobre accidentes de tráfico. Al final nos dieron unas pegatinas para apegar al cristal de los coches que impidan el paso a los minusválidos o a las personas que llevan un carrito de bebé. Els alumnes de 5t

10


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban

R E C O PI L A C I Ó D E R E F R A N Y S En Valencià: • • • • • • • • • •

Amics i aparells que no servixen, fes-te compte que no existixen. Qui te buida la caixa, la cara la porta baixa. Al mal temps, bona cara. Bones accions valen més que mil raons. Molts oficis, pocs beneficis. Tal faràs, tal trobaràs. Casa robada, casa assegurada. Donar per tal que et donen no és donar, això és demanar. Dur el rosari al coll y el Dimoni al cos. Aquell que no fa res, escodrinya allò que fan els demes

En Castellà: • • • • • • • • • •

Bromas pesadas sólo al que las da le agradan. A buen hambre no hay pan duro, ni falta salsa ninguno. Cada abeja vive en su colmena y no se mete en la ajena. No dejes para mañana lo que puedas hacer hoy. Líbrame Dios de las aguas mansas, que de las bravas me libraré yo. Cada moneda tiene dos caras. Dios los cría y ellos se juntan. Para presumir hay que sufrir. Aunque la mona se vista de seda, mona se queda. Ojo por ojo, diente por diente. Els alumnes de 6t

11


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban

“MARY POPPINS” ARRIBA AL CEIP ANGEL ESTEBAN" El proppassat dia 10 de maig, els alumnes del CEIP Angel Esteban van tindre l´ocasió d´assistir a una representació teatral en llengua anglesa amb el títol “Miss Poppins, the magic nanny”, a l´auditori de la nostra ciutat. Amb anterioritat l´alumnat ja havia realitzat diverses activitats de preparació lingüística i familiarització amb l´argument de l´obra, per tal que l´experiència teatral fos realment profitosa i lúdica. L´actuació de “La Tourné Teatro” va entusiasmar als xiquets, ja que comptava amb tots els elements necessaris per a que el púbic infantil es divertira, al mateix temps que practicava la destresa de comprensió oral en la llengua estrangera. Així que els xiquets van poder escoltar i cantar cançons , riure de situacions còmiques , contestar a les preguntes dels actors , pujar a l´escenari amb els actors i realitzar una breu interpretació. En definitiva, la màgia de Miss Poppins va sorprendre als alumnes del col•legi, i van gaudir d´una activitat que podriem qualificar de … SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIOUS !!”

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIOUS !!”

12


Revista Escolar Ceip Ángel Esteban

Recomanacions per a les vacacions -

Descansar. Jugar. Llegir. Passar temps amb la familia. ...

E s pe r e m qu e pa s s e u u n bo n e s ti u

Ja sabeu, si voleu vore fotos i estar actualitzats sobre les coses que fem al cole només heu d'entrar al nostre blog: ceipangelesteban@gmail.com

També ens trobaràs a Twitter https://twitter.com/ceipangelsteban

Revista 3r Trimestre 2010-2011  

Revista er trimestre

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you