Page 1

Samen sta je sterker. Dat is het idee. Uitnodiging


’Dieren kunnen ons veel leren over samenwerken. Ganzen zijn daarvan bij uitstek hét voorbeeld. Elke gans die zijn vleugels uitslaat creëert daarmee een opwaartse kracht voor de vogels die volgen. Door te vliegen in een ‘V formatie’ vliegt de groep 72% verder dan wanneer de ganzen alleen zouden vliegen. Ze steunen elkaar, moedigen elkaar aan, profiteren van elkaars harde werken en laten elkaar niet in de steek als het moeilijk wordt.’

Rabobank Inspiratiebijeenkomst

Ondernemers die een gemeenschappelijk doel nastreven en gevoel voor samenwerking hebben, bereiken sneller en makkelijker hun doel. Want, ook wij kunnen profiteren van elkaars stuwende kracht.

Wij nodigen u van harte uit voor de eerstvolgende Rabobank Inspiratiebijeenkomst. Het thema van de middag: ’Samen sta je sterker. Dat is het idee.’

Datum: Dinsdag 17 mei 2011 Locatie: Theater De Stoep Groenoordweg 1, Spijkenisse Tijd:

Inloop 16.15 uur tot 16.45 uur Start programma in zaal 17.00 uur Na afloop netwerken in de foyer vanaf 19.00 uur

Programma: Annemarie van Gaal

Zakenvrouw, uitgever & investeerder Elke tegenslag die je overwint, maakt je sterker. Knokken geeft kracht.

Welkom Tijdens deze Rabobank Inspiratiebijeenkomst heten Fabienne de Vries en Cees Vingerling u van harte welkom. Forum Start van de bijeenkomst met een inhoudelijk forum over ‘Samen sta je sterker. Dat is het idee.’ Aan het forum werken mee: Mirjam Salet, Burgemeester van de Gemeente Spijkenisse, Jo Kolf, voorzitter Kring Hollandse Eilanden en Waarden bij de Kamer van Koophandel Rotterdam, Albert Martinus, directeur Lindeloof, voorzitter TOP Voorne en bestuurslid bij MKB Infra, Marnix Trouwborst, voorzitter PRO Voorne-Putten, Wim de Zeeuw, directeur De Zeeuw Makelaardij en voorzitter van de Vereniging Hellevoetse Ondernemers en Nico Zevenbergen, directievoorzitter van onze Rabobank. Lancering PRO Voorne-Putten Tijdens deze bijeenkomst bent u getuige van de lancering van PRO Voorne-Putten. De burgemeesters van Voorne-Putten ondersteunen dit initiatief van harte en verzorgen gezamenlijk de kick off.

René C.W. Boender

Brain agent & auteur Great to Cool Ondernemen is een keer meer opstaan, dan op je gezicht gaan.

‘Meer Succes’ door Annemarie van Gaal en René Boender Fabienne de Vries en Cees Vingerling gaan met René Boender en Annemarie van Gaal in gesprek over het krijgen van meer succes, meer business happiness, strijdverhalen en kansen in het ondernemerschap!


Aanmelden: Vanaf nu kunt u zich snel en gemakkelijk aanmelden via de banner op onze lokale website www.rabobank.nl/vpr Onder uw adresgegevens staat uw unieke code vermeld. Met deze code krijgt u toegang tot uw gegevens en kunt u zich aanmelden voor onze bijeenkomst. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Als relatie van onze bank organiseren wij speciaal voor u de Rabobank Inspiratiebijeenkomsten. Natuurlijk zijn ook ondernemers uit de regio Voorne-Putten, die nog niet bij onze bank bankieren, van harte welkom. Neem gerust een introducĂŠ mee!

Uw unieke code: Deze uitnodiging is een coproductie met InterLynx | bureau voor marketing, communicatie & creatie Einsteinweg 11a, Hellevoetsluis

Heeft u vragen over de Inspiratiebijeenkomst? Dan kunt u bellen met Mary van Langevelde, telefoonnummer (0181) 33 32 52.

Rabobank Inspiratiebijeenkomst 17 mei 2011  
Rabobank Inspiratiebijeenkomst 17 mei 2011  

Uitnodiging Rabobank Inspiratiebijeenkomst 17 mei 2011