Page 1

Opdracht multimedia 2 CĂŠdric Van Vaerenbergh 2COMC2


Inhoudstafel: 1. Bespreking App Tomorrowland 2. Zelfgemaakte app: cvv App 3. Instagram pagina: Cedricvv_


Tommorowland applicatie


Hier ziet u de homepage van de Tomorrowland 2013 app. Je hebt meteen toegang tot informatie over de belangrijkste zaken zoals de verschillende artiesten, podia, de uurregeling en natuurlijk de kaart van het festivalterrein.


Als je bijvoorbeeld naar 'Artists' gaat vind je informatie over alle artiesten die aanwezig zullen zijn op Tomorrowland en je vindt er ook meteen de link naar hun facebook, twitter en youtube account.


De praktische informatie die verschaft wordt in deze app is zeer handig zoals ik zelf ondervonden heb op het festival. Je vindt er informatie over bijna alles, en dat is maar goed ook want mijn portefeuille was gestolen en door deze app wist ik al meteen waar ik heen moest om dat aan te geven.


EĂŠn van de (naar mijn mening weinige) nadelen aan deze app is dat hij niet volledig afgewerkt was toen hij gepubliceerd werd. Het festival is nu reeds vijf maand voorbij en toch staat er nog altijd dit als je naar 'Food Specials' gaat. Ook blokkeerde de app soms tijdens het festival zelf, maar dat probleem lijkt nu opgelost te zijn met een update. Â


De app biedt meer dan voldoende mogelijkheden om te verbinden met verschillende sociale media of zaken te delen. De share knop is overal terug te vinden en je kan je facebook account synchroniseren met de app zelf om op de hoogte te blijven van bepaalde optredens. Op de homepage is tevens ook een twitterfeed te vinden van de artiesten of de organisatie zelf. Er is natuurlijk ook informatie te vinden over de verschillende sponsors


In het algemeen vind ik dit een zeer geslaagde app van Tomorrowland. De kleine minpuntjes worden goedgemaakt door het feit dat de app zeer praktisch in elkaar zit, meer dan voldoende informatie bevat en in het algemeen zeer aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is.


Zelfgemaakte applicatie CVV App


Ik heb gekozen om de website www.appypie.com te gebruiken om mijn app te maken. Ik koos als sjabloon voor ‘Sports’ maar dat bleek weinig uit te maken nadat ik mijn achtergrond en logo gekozen had.


Hier ziet u het hoofdmenu van mijn app, genaamd CVV App. Er kan doorgeklikt worden naar About, Review App, Software en Quote. In het eerste vindt u informatie over mijzelf, in het tweede informatie over de communicatieve app die ik besproken heb, in het derde de software die ik gebruikt heb om deze app en in de laatste natuurlijk de quote die ik gekozen heb.


Mijn

Account

Cedricvv_


Einde

Opdracht multimedia 2  

Cédric Van Vaerenbergh 2COMC2

Opdracht multimedia 2  

Cédric Van Vaerenbergh 2COMC2

Advertisement