Page 1


BENVINGUDA DE LA PRESIDENTA, QUI SOM El CONSELL EMPRESARIAL D’OSONA és la patronal oficialment reconeguda de lacomarca d’Osona. Així doncs, com a entitat empresarial que som, algunes de les nostres tasques són: representar a les empreses associades davant de les administracions, ajudar a desenvolupar el teixit productiu de la comarca, estimular la formació de les persones, traslladar informació d’interès als associats, crear debats sobre tendències empresarials, ajudar a la millora de les empreses a través de la innovació. Per fer totes aquetes accions, el CONSELL EMPRESARIAL D’OSONA ha desenvolupat un model propi basat, per una banda, en oferir jornades de gran qualitat en les que parlem de temes d’actualitat empresarial i, per l’altra, participar en diferent entitats de la comarca en benefici de les empreses i de l’economia de la comarca. Aquestes accions les fem sempre amb un treball eficient, rigorós i discret. Pel què fa a les jornades, ens organitzem en Clubs que serveixen per presentar i debatre temes d’actualitat per temàtica tractada. Aquesta manera de treballar, ens facilita fidelitzar un grup d’assistents i ens ajuda a que s’estableixi networking entre les empreses.

En relació a les diferents entitats públiques o privades en les que participem, som el referent empresarial i liderem aquells projectes que tinguin una incidència especial a les empreses. Per més informació sobre qui som: www.cedosona.org


MISSIÓ, VISIÓ, VALORS


EL CONSELL EMPRESARIAL: UN MODEL PROPI

Un model que es basa en: Oferir jornades de gran qualitat on es parli de temes d’actualitat. i de l’economia de la comarca en general.


SOM REFERENT ABSOLUT


AVANTATGES DEL SOCI


ELS CLUBS DEL CONSELL


ON PARTICIPA EL CONSELL?


LA NEWSLETTER DEL CEDO


QUOTES ANUALS 2016

DADES CONTACTE CONSELL

Consell Empresarial d’Osona C/Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, nº 5 1ª planta 08500 Vic Telèfon: 92 516 48 08 cedosona@cedosona.org www.cedosona.org

* Les empreses amb requisits específics els hi realitzarem una proposta de quota anual aprovada pel Comitè Executiu.


Dossier corporatiu consell empresarial d'osona  
Dossier corporatiu consell empresarial d'osona  

Vols saber més del Consell Empresarial d'Osona? Coneix els nostres clubs, les jornades que organitzem. Dóna't d'alta com a soci.

Advertisement