Page 1

19. - 27. oktober 2013 Litteraturfestivalen i

AKERSHUS litteraturfestivaleniakershus.blogspot.no


LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

OFFISIELL ÅPNING AV LITTERATURFESTIVALEN I AKERSHUS 2013 Alle er velkomne til opninga på Nesodden bibliotek laurdag 19. oktober kl. 12.30 Arnhild Skre vil halde opningsforedrag om røysterettsjubileet og kva litteratur og lesing betydde for den generasjonen kvinner som levde i 1913. Ho tek også opp kva biblioteka betyr som integrasjonsarena i dag. Offisiell opning ved representant frå Akershus fylkeskommune. Musikkinnslag. Enkel servering. Velkommen!


LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

Få også med deg Jon Michelet etter åpningen:

Jon Michelet kommer til til Nesodden bibliotek, lørdag 19. oktober kl. 14.00 Bli værende etter åpningen og få med deg foredraget med forfatteren Jon Michelet. Forfatteren har et langt forfatterskap bak seg, og i fjor ga han ut boken «En sjøens helt. Skogsmatrosen». Dette en gripende, dramatisk og vidtfavnende beretning om Norges krig på havet. Med kraft og autoritet, humor og varme har Jon Michelet skrevet den store norske sjøromanen. Boken fikk strålende kritikker. Bind 2, Skytteren, utkommer høsten 2013.

Last ned og les Visste du at bibliotekene i Akershus har startet med utlån av e-bøker? Boka «En sjøens helt. Skogsmatrosen» er å finne i vår digitale samling. Last ned appen «eBokBib» og få med deg de gode historiene på ditt nettbrett eller smarttelefonen. God fornøyelse!


LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

Velkommen til Litteraturfestivalen i Akershus! Det er med stor glede og entusiasme vi nok en gang ønsker velkommen til Litteraturfestivalen i Akershus! Årets festival føyer seg inn som den fjerde i rekken. Alle folkebibliotekene og to bibliotekbusser skal gjøre sitt for at du får noen flotte og opplevelsesrike dager med litterært innhold – og vi kan friste med noe for enhver smak og for alle aldersgrupper. Spør du meg, er litterære opplevelser så mye mer enn lesingen som skjer mellom to permer. Det er møtet med forfatteren, det er illustrasjonene i billedboka, det er sangeren som formidler tekster på nye måter, det er teatergruppa som får det til å krible i deg når du skjønner at Lille Blå kanskje kommer til å smake på den bløtkaka – enda han egentlig ikke har lov? Litterære opplevelser beriker og berører – de underholder og gir deg kunnskap. Det er nettopp disse opplevelsene vi ønsker å gi deg i løpet av noen hektiske dager i uke 43. Forfattere som Toril Brekke, Sigbjørn Mostue, Kjersti Annesdatter Skomsvold og Trude Teige står klar til å berike og berøre deg. Til å underholde og til å gi deg kunnskap. Lille Blå blir gjort levende for de minste, og kanskje får du vite noe mer om marka etter å ha hørt Jørn Simen Øverli synge om den naturen som omgir oss til daglig? Ta med pappa eller mamma, bestemor eller bestefar, en venn, skoleklassen, be kona med på date, kom gjerne alene! Alle er velkommen til bibliotekene i Akershus. Til Litteraturfestivalen og til nye opplevelser. Vi takker Norsk Kulturråd og Fritt Ord for økonomisk støtte til Litteraturfestivalen i Akershus. Støtten vi mottar gjør det mulig for oss å gi et enda bedre tilbud til glede for hele befolkningen i fylket.

Velkommen inn! Vennlig hilsen Heidi Hovemoen fylkesbiblioteksjef


i Akershus 2013

Årets tilbud Alle bibliotekene i Akershus har et eget program under litteraturfestivalen, men noen forfattere og forestillinger vil være på turné. Har du ikke anledning til å høre Kjersti Annesdatter Skomsvold på ditt lokale bibliotek, passer det kanskje bedre for deg å høre henne en annen dag. Finn fram til biblioteket i nabobygda og møt forfatteren.

For å vite hva som skjer på det enkelte bibliotek kan du: • Besøke biblioteket • Se på bibliotekets hjemmeside • Finne det på bloggen for litteraturfestivalen: litteraturfestivaleniakershus.blogspot.com På de neste sidene finner du en oversikt over forfattere og forestillinger som kan oppleves flere ganger under Litteraturfestivalen i Akershus. Noen av forestillingene er skoleforestillinger, men med adgang for andre også.

PRESENTASJONER

LITTERATURFESTIVALEN


PRESENTASJONER

LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

Sølvbåt og stjernevind Nye nynorske dikt frå boka “Sølvbåt og stjernevind” blir presentert av tre forfattarar. Illustrasjonane skal visast saman med dikta. Dei tre forfattarane er Terje Dragseth, Anne Karin Fonneland og Helge Rykkja. Alle tre er lyrikarar som har skreve dikt og andre tekstar lenge, men for vaksne. Dei tok utfordringa om å skrive for barn og unge og bidra til denne nye barnediktboka som kom i 2011. I forordet til boka står det mellom anna: “Her er ei bok full av nye dikt. Gode dikt ligner rom der du får være i fred og tenke, undre deg, leke, drømme, danse være alvorlig, smile og le”. Sølvbåt og stjernevind kan du få med deg på følgende bibliotek under Litteraturfestivalen i Akershus:

GJERDRUM BIBLIOTEK

ÅS BIBLIOTEK

ENEBAKK BIBLIOTEK

LØRENSKOG BIBLIOTEK. SKOLEFORESTILLING

BÆRUM BIBLIOTEK

RÆLINGEN BIBLIOTEK

Mandag 21/10, Kl. 09.00 Skoleforestilling, åpent for andre Mandag 21/10, Kl. 12.00 Skoleforestilling, åpent for andre Tirsdag 22/10, Kl.09.00 Skoleforestilling, åpent for andre

Tirsdag 22/10, Kl. 12.00 Skoleforestilling, åpent for andre Onsdag 23/10, Kl. 10.00 Skoleforestilling, åpent for andre Onsdag 23/10, Kl.13.00 Skoleforestilling, åpent for andre


PRESENTASJONER

LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

Dårekisten teater

(Dukketeater)

Kjell Matheussen fra Enebakk. Kjent fra NRK med forestillingene om Lille Blå.

Salto:

Kanskje hopper du av glede når du er skikkelig glad? Slik er det i hvert fall med bokhandler Jacobsen. Han gjør til og med Salto, enda han er en gammel mann. Derfor forestillingens navn. Dette er en morsom og uhøytidelig historie om byen der fisefine fru overrektor Strutsenbert, guttungen Pjoter, lurvebikkja Buster og bokhandler Jacobsen bor. Dagen vi kommer på besøk, er dagen da alle ting blir borte: Bokpakker, briller, lurvebikkja Buster samt alt som er av vett og forstand. Alle løper rundt seg selv mens de roper og leter.

Lille Blå og bløtkaka:

I denne forestillingen inviterer Ulrik Mus til fødselsdagsselskap. Det kribler av forventninger i Lille Blå, og mest av alt gleder han seg til å spise bløtkake med Blåbærsyltetøy. Ingen ting i verden smaker bedre, syns Lille Blå. Så hva tror du skjer når Lille Blå blir bedt om å passe på kaka? – Igjen en historie full av forviklinger og pussigheter, men først og fremst om hvor viktig det er å ha gode venner.

RÆLINGEN BIBLIOTEK Lille Blå og bløtkaka Lørdag 19/10, Kl.14.00

ENEBAKK BIBLIOTEK

Rødhette og ulven”. Familieforestilling 3-100 år Lørdag 26/10, Kl. 15.00

GJERDRUM BIBLIOTEK Saltoforestillingen Søndag 27/10, Kl.14.00


PRESENTASJONER

LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

Sigbjørn Mostue Magisk møte med Sigbjørn Mostue Sigbjørn Mostue (f. 1969) er fra Ullensaker. Mostue er cand. philol med hovedfag idéhistorie. Han var tidligere ansatt som redaktør i De norske Bokklubbene, men er nå forfatter på heltid. I 2005 debuterte han med barneboka Gravbøygen våkner. Boken er den første i en fantasy-trilogi for barn, med fellestittel Alvetegnet. I 2009 kom den fjerde boka, Mørkeboka, som også baseres på norsk folketro. I 2010 satte forfatteren i gang en ny fantasy-trilogi med boka Den siste magiker hvor handlingen foregår på barndomsstedet Kløfta.

Sigbjørn Mostue kan du oppleve på følgende bibliotek under Litteraturfestivalen i Akershus:

SKI BIBLIOTEK

Mandag 21/10, Kl. 10.00 Inviterte ungdomsskoleelever, åpent for andre

FROGN BIBLIOTEK

Onsdag 23/10, Kl. 10.00 Inviterte ungdomsskoleelever, åpent for andre

NITTEDAL BIBLIOTEK

Torsdag 24/10, Kl. 10.00 Inviterte ungdomsskoleelever, åpent for andre


i Akershus 2013

Mariangela Cacace di Fiore Annalisas dagbok

Annalisa har nettopp fylt 14 år. En dag hun er ute sammen med noen venner blir hun ved en tilfeldighet skutt og drept av mafiaen. Senere finner faren den hemmelige dagboka hennes. Der skriver Annalisa om hvordan det er å være ung i et av Italias farligste mafiastrøk. Og hun skriver om lekser og lærere, om foreldre og søsken, om venninner, om ønsker for framtiden, om å drømme seg bort - og om å være forelsket. Mariangela Cacace di Fiore (f. 1981) bor i Oslo, og har universitetsutdannelse i litteraturvitenskap og i screenwriting fra UCLA. 17 år gammel debuterte hun som forfatter i novelleantologien Pust ut, pust inn (Gyldendal, 1999), og har siden gitt ut fire ungdomsbøker, en faktabok for barn og dokumentarboken Camorraland om den napolitanske mafiaen.

Mariangela Cacace di Fiore kan du få med deg på følgende bibliotek under Litteraturfestivalen i Akershus:

ULLENSAKER BIBLIOTEK- AVDELING KLØFTA Tirsdag 22/10, Kl. 10.00 Inviterte ungdomsskoleelever, åpent for andre

ÅS BIBLIOTEK

Torsdag 24/10, Kl. 13.00 Inviterte ungdomsskoleelever, åpent for andre

SØRUM BIBLIOTEK- AVDELING FROGNER Fredag 25/10, Kl. 11.00 Inviterte ungdomsskoleelever, åpent for andre

SØRUM BIBLIOTEK- SØRUMSAND Fredag 25/10, Kl. 13.00 Inviterte ungdomsskoleelever, åpent for andre

PRESENTASJONER

LITTERATURFESTIVALEN


PRESENTASJONER

LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

Kjersti Annesdatter Skomsvold Kjersti Annesdatter Skomsvold (f. 1979) er fra Lutvann i Oslo. Hun debuterte i 2009 med romanen «Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg». Da boka utkom høsten 2009 fikk den mye oppmerksomhet og flotte kritikker; både Aftenposten, VG og Klassekampen hadde med Skomsvolds roman i sine oppsummeringer av kritikernes favorittbøker i 2009. Debutromanen ble tildelt Tarjei Vesaas Debutantpris og er solgt for oversettelse til 18 språk. Boka handler om en eldre kvinne fra Groruddalen som er fullstendig lammet av livs- og dødsangst. «Monstermenneske» er Skomsvolds andre bok. Romanen er kortlistet til P2-lytternes romanpris 2012, og ble nominert til Årets beste norske bok 2012 i Natt & Dag. Romanen handler om ME, kronisk utmattelsessyndrom, en kjempestor bok om å være skrøpelig fysisk sett, og å bli forfatter. Høsten 2013 kommer diktsamlingen «Litt trist matematikk».

Kjersti Annesdatter Skomsvold besøker følgende bibliotek under Litteraturfestivalen i Akershus:

NITTEDAL BIBLIOTEK

VESTBY BIBLIOTEK

Mandag 21/10, Kl. 11.00

Torsdag 24/10, Kl. 19.15

RÆLINGEN BIBLIOTEK

ASKER BIBLIOTEK

Mandag 21/10, Kl. 19.00

Fredag 25/10, Kl. 12.00

AURSKOG-HØLAND BIBLIOTEK

SKI BIBLIOTEK

Onsdag 23/10, Kl. 19.00

Lørdag 26/10, Kl. 14.00


PRESENTASJONER

LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

Trude Teige Trude Teige (f. 1960) er utdannet oversetter og journalist. Hun har jobbet som politisk reporter, nyhetsanker og programleder i TV2 siden starten i 1992. I 2002 debuterte hun med den historiske romanen “Havet syng”, oppfølgeren “Lene seg mot vinden” kom to år senere. De to første krimromanene om TV-journalisten Kajsa Coren - “Noen vet” (2009) og “En hjelpende hånd” (2010) - fikk en flott mottakelse og vant mange lesere. “Svik” (2012) er den tredje boken om Kajsa Coren. Boken var nominert til Bokhandlerprisen 2012. Du kan høre Trude Teige fortelle om forfatterskapet sitt under litteraturfestivalen. Ønsker du å vite mer om bakgrunnen for de temaer hun har tatt opp i sine bøker anbefaler vi at du får med deg hennes kåseri “Verdier som ikke kan måles – en reise i liv og forfatterskap” . Dette holdes på enkelte bibliotek, og er markert i oversikten. Trude Teige vil i sitt kåseri ta oss med tilbake til 1800-tallet og historien om sin tippoldemor, inn i temaer som kvinnenes betydning i mannsdominerte miljø og til krimbøker med barnehjemsskandalen, eldreomsorg og krigen som bakteppe. Hun forteller nært og personlig om hvordan hennes egne erfaringer og familiehistorie har preget hennes forfatterskap.

Trude Teige besøker følgende bibliotek under Litteraturfestivalen i Akershus:

NANNESTAD BIBLIOTEK

ENEBAKK BIBLIOTEK

ÅS BIBLIOTEK

ULLENSAKER BIBLIOTEK- AVDELING KLØFTA

Forteller om eget forfatterskap Mandag 21/10, Kl. 12.00 Kåseriet «Verdier kan ikke måles» Mandag 21/10, Kl. 18.00

SØRUM BIBLIOTEK

Forteller om eget forfatterskap Tirsdag 22/10, Kl. 18.00

Forteller om eget forfatterskap Onsdag 23/10, Kl. 12.00 Boktakkefest. Forteller om eget forfatterskap

FET BIBLIOTEK

Kåseriet «Verdier kan ikke måles» Torsdag 24/10, Kl. 19.00


PRESENTASJONER

LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

Toril Brekke Toril Brekke (f. 1949) debuterte som forfatter i 1976, og har siden skrevet en rekke romaner, ungdomsbøker og noveller. Med romanen “Granitt” (1994) vant hun et stort publikum både i Norge og i utlandet. I 2001 befestet hun sin posisjon som historisk romanforfatter med “Sara”. Med “Brostein” (2003) og “Bergskatt” (2004) videreførte hun sitt historiske romanforfatterskap, og med “Drømmen om Amerika” (2006), “Gullrush” (2008) og “Det lovede landet” (2010) har hun skrevet den nye, store utvandrerberetningen. Hennes foreløpig siste roman er : «En blå kjole fra herr Hitler». Den er et slags kammerspill mellom to kvinner, den ene nærmere 90 år, den andre er 18. Den gamle er tysk og har et landsted ved Iddefjorden - der hun treffer ungjenta, som er incestoffer. Den tyske har arbeidet for Gestapo under krigen - også på Victoria Terrasse. Den unge er suicidal, hun tier mens den andre forteller, og det er første gang den gamle forteller. Langsomt kommer begge historiene.

Torill Brekke besøker følgende bibliotek under Litteraturfestivalen i Akershus:

NES BIBLIOTEK

«Drømmen om Amerika». Torsdag 24/10, Kl. 11.00 Nes sykehjem. Åpent arrangement. 13.00 Kulturkafeen, Nes kulturhus

RÆLINGEN BIBLIOTEK Hele forfatterskapet Fredag 25/10, Kl. 13.00

BÆRUM BIBLIOTEK

«Drømmen om Amerika» Lørdag 26/10, Kl. 12.00


i Akershus 2013

Jørn Simen Øverli Markaviser- mest fra Nordmarka og Krokskogen. «Markene i Oslo og Akershus har rommet tømmerhoggere og godseiere, krypskyttere og skiløpere, budeier, damvoktere, huldre, jegere, vandrere, spellemenn, rallare og Milorg-menn. Og alle finnes det en vise om!» Jørn Simen Øverli (f. 1950) spiller gitar og synger, og forteller artige, informative og dramatiske historier tilknyttet sangene. Øverli har brukt mange år på å samle flere hundre sanger, og 70 av dem er tatt med i boka «Markaviser», og 22 spilt inn på CD’en «Markaviser».

Jørn Simen Øverli besøker følgende bibliotek under Litteraturfestivalen i Akershus:

FET BIBLIOTEK

Onsdag 23/10, Kl. 11.00

PRESENTASJONER

LITTERATURFESTIVALEN


PRESENTASJONER

LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

Kulturkurven er et tilbud til bedrifter om å abonnere på mediepakker fra sitt lokale bibliotek, og de får bøker, cd’er og dvd’er brakt på døren etter idé fra fruktkurven. Kulturkurven er et samarbeidsprosjekt mellom Fylkesbiblioteket i Akershus, Lørenskog bibliotek, Frogn bibliotek, Asker bibliotek, Ski bibliotek, Bærum bibliotek og Oppegård bibliotek, støttet av Nasjonalbiblioteket. Bedriftene blir spesielt invitert til disse arrangementene i Litteraturfestivalen.

Thomas Enger Thomas Enger (f. 1973) kommer fra Ullensaker. Han er kjent for krimbøkene om journalisten Henning Juul. «Skinndød» i 2010, «Fantomsmerte» i 2011 og «Blodtåke» i 2013. Serien er solgt til 17 land.

Tilbud i Kulturkurven-bibliotek

OPPEGÅRD BIBLIOTEK

Mandag 21/10, Kl. 18.00

SKI BIBLIOTEK

Tirsdag 22/10, Kl. 19.00

NEDRE ROMERIKE BRANNSTASJON (Lørenskog bibliotek er arrangør) Onsdag 23/10, Kl. 11.30

FROGN BIBLIOTEK

Onsdag 23/10, Kl. 19.15


i Akershus 2013

Torkil Damhaug Torkil Damhaug (f. 1958) er fra Lørenskog. Han debuterte med Flykt, måne i 1996. Damhaug er utdannet lege. I 2009 kom «Døden ved vann», en kriminalroman som fikk fantastisk mottagelse i pressen. I 2011 fikk Damhaug Rivertonprisen for sin roman «Ildmannen». «Sikre tegn på din død» utgis høsten 2013, og er også en kriminalroman.

Tilbud i Kulturkurven-bibliotek

BÆRUM BIBLIOTEK

Lørdag 19/10, Kl. 12.00

ASKER BIBLIOTEK

Lørdag 19/10, Kl. 14.00

ULLENSAKER BIBLIOTEK, JESSHEIM Mandag 21/10, Kl. 19.00

PRESENTASJONER

LITTERATURFESTIVALEN


LITTERATURFESTIVALEN

Bibliotekene i Akershus

i Akershus 2013

ASKER BIBLIOTEK

askerbibliotek.no Adr: Asker kulturhus, Strøket 15A, Asker Telefon: 66 90 96 56

AURSKOG-HØLAND BIBLIOTEK

bibliotekrom.no Adr: Bjørkelangen torg, Bjørkeveien 22, Bjørkelangen Telefon: 63 85 25 90 *BÆRUM BIBLIOTEK www.barum.folkebibl.no Adr: Gml. Ringeriksvei 44, Bekkestua, Telefon: 67 11 69 00

*Obs! Bærum bibliotek har 5 filialer,

se hjemmeside for adresse og program.


LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

www.eidsvoll.kommune.no/Virksomheter/Kultur-og-fritid/Eidsvoll-bibliotek/ Adr: R책dhusgata 7, Panorama, Eidsvoll, Telefon: 66 10 72 20

ENEBAKK BIBLIOTEK

www.enebakk.kommune.no Adr: Presteg책rdsveien 4, Enebakk Telefon: 64 99 21 90

FET FOLKEBIBLIOTEK

bibliotekrom.no Adr: Fetveien 469, Fetsund Telefon: 63 88 87 45

Bibliotekene i Akershus

EIDSVOLL BIBLIOTEK


LITTERATURFESTIVALEN

Bibliotekene i Akershus

i Akershus 2013

FROGN BIBLIOTEK

frogn.kommune.no/frognbibliotek Adr: Torget 6, Drøbak Telefon: 64 90 64 60

GJERDRUM FOLKEBIBLIOTEK

www.gjerdrum.kommune.no/Virksomheter/ Gjerdrum-bibliotek/ Adr: Ask, Gjerdrum Kulturhus, Gjerdrum Telefon: 66 10 60 02

HURDAL FOLKEBIBLIOTEK

www.hurdal.kommune.no/Hurdal-bibliotek/ Adr: Minneåsvegen 3, Hurdal, Telefon: 63 92 01 23


LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

NANNESTAD BIBLIOTEK

www.nannestad.kommune.no/Virksomheter/ Nannestad-bibliotek/ Adr: Teiealleen 9, Nannestad Telefon: 66 10 53 19

NES BIBLIOTEK

www.nes-ak.kommune.no/nesbibliotek Adr: Rådhusgata 11, 2150 Årnes Telefon: 63 91 12 70

Bibliotekene i Akershus

LØRENSKOG BIBLIOTEK

bibliotekrom.no Adr: Festplassen 1, 1473 Lørenskog Telefon: 67 93 44 00


LITTERATURFESTIVALEN

Bibliotekene i Akershus

i Akershus 2013

NESODDEN BIBLIOTEK

nesoddenbibliotek.no Adr: Kongleveien 2, Nesoddtangen Telefon: 66 96 45 90

NITTEDAL BIBLIOTEK

bibliotekrom.no Adr: Kvernstuv. 1, Nittedal Telefon: 67 07 13 24

OPPEGĂ…RD BIBLIOTEK

oppegard.folkebibl.no Adr: Strandliveien 1, Kolbotn Telefon: 66 81 50 50


LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

bibliotekrom.no Adr: Bjørnholthagan 6, Fjerdingby Telefon: 63 83 52 41

SKEDSMO BIBLIOTEK

bibliotekrom.no Adr: Støperiveien 28, Strømmen Telefon: 64 84 33 80

SKI BIBLIOTEK

ski.kommune.no/Biblioteket Adr: Åsenvegen 6, Ski, på Ski Storsenter - inngang ved kinoen Telefon: 64 91 49 10

Bibliotekene i Akershus

RÆLINGEN BIBLIOTEK


LITTERATURFESTIVALEN

Bibliotekene i Akershus

i Akershus 2013

SØRUM BIBLIOTEK

bibliotekrom.no Adr: Industrivegen 22 Verkstedgården, Sørumsand Telefon: 63 86 94 50

ULLENSAKER BIBLIOTEK

ullensaker.kommune.no/bibliotek Adr: Kulturhuset, Furusethgata 12, Jessheim Telefon: 66 10 82 04

VESTBY BIBLIOTEK

vestby.kommune.no/biblioteket Adr: Rådhusgata 14, Vestby Telefon: 64 98 00 90


LITTERATURFESTIVALEN i Akershus 2013

BIBLIOTEKBUSSEN

Fylkesbiblioteket i Akershus akershus.fylkesbibliotek.no Adr: Trondheimsveien 50 E, Kjeller Telefon: 64 84 08 50

Bibliotekene i Akershus

ÅS BIBLIOTEK

as.folkebibl.no Adr: Moerveien 1, 1430 Ås Telefon: 64 96 23 72


FYLKESBIBLIOTEKET

ASKER BIBLIOTEK AURSKOG-HØLAND BIBLIOTEK BÆRUM BIBLIOTEK EIDSVOLL BIBLIOTEK ENEBAKK BIBLIOTEK FET FOLKEBIBLIOTEK FROGN BIBLIOTEK GJERDRUM BIBLIOTEK HURDAL BIBLIOTEK LØRENSKOG BIBLIOTEK NANNESTAD BIBLIOTEK

NES BIBLIOTEK NESODDEN BIBLIOTEK NITTEDAL BIBLIOTEK OPPEGÅRD BIBLIOTEK RÆLINGEN BIBLIOTEK SKEDSMO BIBLIOTEK SKI BIBLIOTEK SØRUM BIBLIOTEK ULLENSAKER BIBLIOTEK VESTBY BIBLIOTEK ÅS BIBLIOTEK BIBLIOTEKBUSSEN

Fylkesbiblioteket i Akershus, Postboks 85, 2027 Kjeller Tlf 64 84 08 50, Fax 64 84 08 51 Hjemmeside: akershus.fylkesbibliotek.no

Litteraturfestival katalog 2013  
Litteraturfestival katalog 2013  
Advertisement