Issuu on Google+

NÅR CECILIE ARBEJDER DENNE PDF INDEHOLDER ET UDVALG AF MINE ARBEJDSOPGAVER, SOM REPRÆSENTERER MINE FÆRDIGHEDER INDEN FOR GRAFISK DESIGN.

© CECILIE ANDREASEN 2016


Når Cecilie arbejder 1. udgave 2016 © Cecilie andreasen PDF’en er uarbejdet i Adobe InDesign CS6. Ikoner: Ikoner af Adobe InDesign, Adobe Photoshop og Adobe Illustrator på side 1, 8, 11 og 14 er designet af Linseed Studio og er downloadet fra Noun Project: www.thenounproject.com.


INDHOLD Introduktion

Introduktion

Tjekliste

1

Julebrochure

8

Appdesign

11

Webdesign

14


INTRODUKTION Jeg har valgt at tage noget af mit seneste arbejde med samt dét, jeg til dato er mest stolt af. Jeg har af kunderne fået lov til at anvende arbejdsopgaverne, som er udvalgt til denne PDF. PDF’en skal dermed give et indblik af mit arbejde som grafisk designer og vise, at jeg kan udarbejde alt fra brochurer til webdesign. Til de udvalgte arbejdsopgaver har jeg anvendt Adobe InDesign CS6, Adobe Photoshop CS6 og Adobe Illustrator CS6. Enjoy!

Cecilie Andreasen


TJEKLISTE DESIGN OG OPSÆTNING AF TJEKLISTE BOLIGSOS, WWW.BOLIGSOS.DK, AUGUST 2016

BESKRIVELSE AF OPGAVEN BoligSOS’ ”Gør-det-selv” tjekliste til boligstagnering (optimering af din salgsbolig) var førhen opsat i Excel, hvor de 20 emner var fordelt på hver sit ark. BoligSOS havde behov for en samlet tjekliste for at undgå bøvlet med udprintning fra 20 individuelle Excel-ark. Jeg har derfor designet og opsat en samlet tjekliste for BoligSOS, som I kan se et udsnit af på side 2-7.

ANVENDTE PROGRAMMER: ADOBE INDESIGN CS6

1


“Gør det selv” tjeklisten Sådan sælger du din bolig hurtig og til prisen

INTRO

2 © Gitte Rosenfeldt Jørgensen


Indholdsfortegnelse Introduktion

1

Sådan bruger du tjeklisten

2

Indgangspartiet

4

Haven

5

Entréen

6

Opholdsstuen

7

Fjernsynsstuen

8

Spisestuen

9

Køkkenet

10

Spiseafdeling i køkkenet

11

Fælles badeværelset

12

Forældre badeværelset

13

Gæstebadeværelset

14

Forældre soveværelset

15

Gæsteværelset

16

Børneværelset

17

Kontoret

18

Bryggerset

19

Bonus tips opholdsstuen

20

Bonus tips soveværelset

21

Bonus tips badeværelset

22

Åbent hus

23

3


Introduktion Optimering af din salgsbolig er en af de mest rentable investeringer du kan foretage overhovedet. Medmindre du har lyst til at gå glip af tusindvis af kroner – det er dit valg. En undersøgelse blandt 1000 mæglere viser, at sælgers investering i optimering af salgsboligen giver fra 172% til 872% igen. Du sælger ikke bare hurtigere – men også til prisen. Jeg har selv stået med en salgsbolig, der ikke tiltrak køber og gik med spekulationer, frustrationer og tænkte dagligt: ”Hvordan får jeg solgt mit hus? Hvad gør jeg forkert?” Jeg vil ønske, jeg havde haft den viden og de redskaber, jeg har i dag, så jeg vidste, hvad jeg selv konkret kunne gøre, for at få min bolig solgt. Jeg begyndte at studere emnet og endte med at uddanne mig til Bolig Stager. Siden har jeg optimeret adskillige salgsboliger og resultaterne er tydelige – det virker. I denne tjekliste har jeg samlet nogle af de vigtigste ting, du skal huske at optimere i hvert enkelt rum i din salgsbolig – haven er også med :-) Så her er de. Helt gratis til dig fra mig. Men husk: Hvis du vil se resultater, er du nødt til at handle. Det er ikke nok bare at skimme listen igennem og tænke: “Hmm – det virker nok alligevel ikke i min bolig”. Så på med arbejdshandskerne – nu skal der optimeres! Se at komme i gang, så din bolig også kan blive solgt hurtigt og til prisen. Held og lykke med dit boligsalg Kærligst

Gitte Rosenfeldt Jørgensen HSR Certificeret Bolig Stager Boligsos www.boligsos.dk

4


Sådan bruger du tjeklisten 1. Førstehåndsindtryk Hvad er det første den potentielle køber ser? – Når de stiger ud af bilen, kommer ind af hoveddøren, åbner døren til badeværelset osv. – Tag evt. billeder af indgangen til din salgsbolig, dit badeværelse, soveværelse, osv. Det kan give nogle gevaldige aha oplevelser, når man ser sin bolig gennem et kamera. – Inviter venner, naboer og familie på besøg til en ”Åbent hus dag”. Nu skal de gennemgå din bolig, som var de boligkøber. – Bed dem om deres ærlige mening – og jeg mener deres ærlige mening. Du kan kun bruge konstruktive kommentarer og meninger! – Og bliv ikke sur, fornærmet eller ked af det, når de kommer med deres mening. Du kan tjene mange penge på deres ærlighed. Forklar dem dette, inden de går i gang.

2. Flyt/Pak/Smid ud Står der for mange ting og møbler i rummet? – Hvad kan pakkes ned? – Er der noget der kan smides ud? – Skal du have noget sat til opbevaring? – En gylden regel siger, at ca. 1/3 af alle møblerne i en salgsbolig skal ud. Når du gør dette, giver det fornemmelsen af rummelighed – plads.

5


Sådan bruger du tjeklisten 3. Maling og farver Trænger træværket udvendigt til at blive malet? – Er lofter, paneler, døre og vægge rimelig nymalet, indvendigt i din salgsbolig? – Har du mange forskellige farver i din bolig? (Mal hvidt/lyst).

4. Kosmetiske ændringer Skal der peppes lidt op på farverne i boligen? – Sæt flotte puder i sofaen, læg et lækkert, blødt tæppe i samme farveskala over sofaens armlæn. – Køb levende lys der passer i dit interiørs farver. – Urtepotter og pynt i vindueskarmen der matcher. – Køb en duftende buket blomster og sæt dem i en flot vase. – Bliv inspireret på min hjemmeside: www.boligsos.dk

5. Indkøbsliste Skal der shoppes, eller har du noget i skabet, på loftet eller i kælderen? – Gemmer der sig noget, du kan bruge til at pifte stilen lidt op? – Spørg familie og venner, om de har noget i gemmerne du må få. – Gå på loppemarked, kig i DBA – bortgives osv. – Spørg om der er nogen der har maling stående, de ikke skal bruge – husk hvidt eller lyse creme farver.

6


Indgangspartiet Førstehånds- Flyt/Pak/ indtryk Smid ud

Maling og farver

Kosmetiske ændringer

Indkøbsliste

Start på fortovet: Er der ukrudt? Er hækken klippet? Er bede luget? Læg flis på bedene: Så er de altid pæne Er flisegangen ren og pæn? Evt. ny dørmåtte? Er visne blomster i krukker fjernet og er nye plantet? Ligger der legetøj eller andet og flyder? Trænger buske og træer til beskæring? Er alt træværk nymalet? Er hoveddøren en og nymalet? Virker ringeklokken?

7


JULEBROCHURE DESIGN OG OPSÆTNING AF BROCHURE CITYKIRKEN, WWW.CKIRKEN.DK, OKTOBER 2016

BESKRIVELSE AF OPGAVEN Julebrochuren er en del af det diakonale samarbejde mellem Citykirken Aarhus og Bispehaven. Brochuren omhandler julehjælp til udsatte familier i Bispehaven. Brochuren er et eksempel på det frivillige arbejde, jeg laver for Citykirken Aarhus, som grafisk designer.

ANVENDTE PROGRAMMER: ADOBE ILLUSTRATOR CS6 ADOBE INDESIGN CS6

8


ZIG-ZAG/Z-FALSET JULEBROCHURE SES HER I EN LUKKET UDGAVE

99


ZIG-ZAG/Z-FALSET JULEBROCHURE SES HER I EN Ã…BEN UDGAVE (FOR- OG BAGSIDE)

10 10


APPDESIGN APPDESIGN TIL BOOK N WASH APP’EN (MOCKUPS) BOOKRS IVS, WWW.BOOKNWASH.COM, 03/15–03/16

BESKRIVELSE AF OPGAVEN Idéen til designet af Book N Wash app’en er skabt i fællesskab i virksomheden bookrs, som jeg tidligere var stifter og medejer af. Jeg har af flere omgange opsat designet af Book N Wash ud fra skitser, da app’en er testet af brugere, som har været en del af hele processen. De forskellige stadier af Book N Wash ses på side 12-13.

ANVENDTE PROGRAMMER: ADOBE ILLUSTRATOR CS6 ADOBE PHOTOSHOP CS6

11


INDSTILLINGER

KALENDERDAG

FORSIDE/KALENDER

LOGIN

UDKAST 1

12

UDKAST 2 UDKAST 3


INDSTILLINGER

KALENDERDAG

FORSIDE/KALENDER

LOGIN

UDKAST 4 ENDELIGE UDKAST

13


WEBDESIGN WEBDESIGN TIL MINGLR (MOCKUPS) MINGLR, WWW.MINGLR.DK, 09/16–11/16

BESKRIVELSE AF OPGAVEN Minglr – events for singler – ønskede at optimere sin nuværende hjemmeside og dermed skabe større trafik. Jeg har derfor udarbejdet et mere moderne, stilrent og brugervenligt look til hjemmesiden. Minglrs tidligere hjemmeside og design kan ses på www.nytaar.com.

ANVENDTE PROGRAMMER: ADOBE PHOTOSHOP CS6

14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


TAK FOR JERES TID.

© CECILIE ANDREASEN 2016


Når Cecilie Arbejder