A Madenta mint munkahely

Page 1

A MADENTA MINT

MUNKAHELY


A MADENTA FOGÁSZATI KÖZPONT Rendelőnk 2000-ben nyitotta meg kapuit Budapest szívében, a Madách téren. A folyton változó körülményekhez való alkalmazkodással és a megújulás képességével mára az egyik leginnovatívabb, legjobban felszerelt és legszebb fogászati ellátó intézmény lettünk – hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt. Célunk, hogy folyamatosan a szakma élvonalába tartozzunk, ezért a lehető legmagasabb színvonalú szakmai munkán túl egy sor egyéb, a kollégák és az ügyfelek elégedettségét, jól-létét megcélzó feltételnek is igyekszünk a tökéletességig megfelelni.

A MADENTA SZAKMAI CSAPATA A Madentában 15 tapasztalt fogorvos, 5 dentálhigiénikus, 11 asszisztens, különböző nyelvterületeken jártas pácienskoordinátorok, illetve front és back office munkatársak biztosítják a kiváló minőségű szolgáltatást. Büszkék vagyunk arra, hogy nálunk nem több orvos rendel egy helyen, hanem hatékony csapatmunka folyik.


BEMUTATJUK FŐORVOSUNKAT! „Közös célunk, hogy a Madenta a jövő fogászatának hírnöke legyen. Ez nem egy üres címke és nem is kizárólag az innovációkról szól, hanem arról az átfogó szemléletről, hogy a szakmai és technológiai felkészültségtől az ügyfélkiszolgálásig a maximumot nyújtsuk pácienseinknek.” DR. PÉTER GYÖRGY tizenöt éves szakmai tapasztalattal a háta mögött érkezett hozzánk. Ma ő a Madenta hátteréül szolgáló cégcsoport, a Centrum Dental Group szakmai vezetője és a Madenta Fogászati Központ főorvosa. A fogászati implantológia területén vezető szaktekintélynek számít. Szakterülete a fogászati implantátumok beültetése, teljes körű fogászati rehabilitációk kivitelezése, illetve az ehhez kapcsolódó sebészeti beavatkozások. Specialitásai közé tartoznak az implantátumok azonnali terhelése esztétikai zónában, illetve a kiterjedt vagy teljes fogatlansággal és akár elégtelen csontállománnyal bíró páciensek esetén is megoldást kínáló All on 4 rehabilitációk, a CAD/CAM technológiával készült implantátumos fogpótlások, a csontpótló eljárások. Meggyőződése, hogy kizárólag folyamatos fejlődéssel lehet a szakma élvonalában maradni, ezért tudását továbbképzéseken, illetve magyar és nemzetközi implantológiai és fogászati kongresszusokon mélyíti. Alaptételnek tartja az összehangolt csapatmunkát, melyben a szakorvosoktól kezdve az asszisztenseken és fogtechnikuson keresztül a front és back office munkatársakig mindenkinek megvan a maga szerepe és jelentősége – de tudja, hogy a sikerhez a páciensek pozitív hozzáállása és együttműködése is elengedhetetlen. Felelősségteljes pozíciója nem csupán az orvoscsapat szakmai irányítását takarja; a Madenta fejlődési irányainak kijelölése és megvalósítása is a feladatai közé tartozik. Célját, hogy a Madentát a szakmai innovációk és technológiai felkészültség terén a magyar fogászati piac csúcsára emelje, a vezetőség támogatását élvezve mára gyakorlatilag elérte! A csapatban ő az egyik, aki felel az újonnan érkező kollégák helyi protokollba történő bevezetéséért, a rezidens kollégák tutorálásáért. Hetente egy alkalommal a Madentában tart orvosértekezletet, ahol irányítása alatt és aktív részvételével a kollégák megvitatják az aktuálisan zajló kezeléseket, valamint felkészülnek a következő hétre ütemezett esetekre. Emellett a párhuzamos és kiegyensúlyozott szakmai haladás és fejlődés érdekében rendszeresen egyeztet a cégcsoportba tartozó egyéb fogászatok vezetőivel.


HÁTTERÜNK: A Madenta Fogászati Központ a CENTRUM DENTAL GROUP tagja. A Centrum Dental Group Budapest legmeghatározóbb, nagy múlttal rendelkező fogorvosi magánrendelőit (Madenta Fogászati Központ, Profident Fogászati Centrum, VitalCenter Margitsziget, Azurdent) egyesíti, ezen felül rendelőket üzemeltet Svájcban, Dániában és Angliában.

A CDG SZÁMOKBAN • 8 helyszín Európa-szerte (ebből négy Budapesten, 2 Angliában és 1-1 Dániában illetve Svájcban) • 40 fogászati szék • 70 fogorvos és fogszakorvos • közel 3000 külföldi és magyar páciens havonta

AMIT TŐLED VÁRUNK • • • • • •

l elkiismeretesség, odaadás, elhivatottság szakmai és emberi igényesség tanulni, fejlődni vágyás csapatmunkára való készség páciensközpontú szemlélet a miénkkel összhangba hozható szakmai és emberi gondolkodásmód

AMIT NEKED KÍNÁLUNK • • • • • • • • • • • •

szakmai presztízs fejlődési lehetőség, külső és belső továbbképzések biztosítása szakmai iránymutatás, tutorálás, mentorálás külföldi munkalehetőség stabil és versenyképes fizetés egyéni célok megvalósításában nyújtott segítség szakmai kihívások biztosítása folyamatos motiválás kiemelkedően magas szintű felszereltség összetartó és támogató csapat vonzó és exkluzív munkahelyi környezet fogászati problémád esetén önköltségi áron kínált világszínvonalú kezelések


perfectprofiles Dental Implant Centres


MIÉRT A MADENTA? Haladunk a korral! A kezelések során a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk: CB CT készülék, KAVO berendezések, Arcus Digma, endodonciai motorok és digitális mérőeszközök (Reciproc Gold és Silver, apexlocatorok), Nobel Biocare és Alpha-Bio implantátumrendszerek. A klinikán elérhető a fogszabályozásban mérföldkőnek számító Invisalign®, az esztétikai fogászatban reform SmileWarp, az implantációs eljárások egyik csúcsának számító All-on-4® technológia, valamint több intraorális szkenner, köztük a 3Shape TRIOS® csúcsmárka. Jó pap holtig tanul! Hát még egy jó fogászati szakember! Az innovatív eszközök beszerzésével párhuzamosan nagy hangsúlyt fektetnünk a kapcsolódó képzésekre, továbbképzésekre is. Fontos számunkra, hogy ne csak megvegyük a technológiát, de meg is tanítsuk orvosainkat, asszisztenseinket a használatára. Ennek érdekében a rendelőben dolgozó szakembereket folyamatos belső képzésekkel támogatjuk, mivel valljuk, hogy csak így tudunk igazán jó eredményeket produkálni. Gyors, hatékony, pontos és biztonságos ellátás! Ezt többek között a jövőt idéző technológiai felszereltségünk, jól felszerelt szájsebészeti műtönk és a hozzá kapcsolódó pihenő, a szakterületi specialistáink együttműködése, valamint a rendelőnket kiszolgáló magas színvonalú fogtechnikai laborok teszik lehetővé. Nagyszámú külföldi páciens! Az elmúlt években több mint 12 ezer külföldi páciens érkezett hozzánk a világ sok pontjáról. Fogászatunk a leghosszabb ideje külföldi-

I WANT I WANT FOR MADENTA FOR MADENTA eket is fogadó hazai fogászati magánklinikák egyike. Ráadásul egyedülállóan széles körből, a nyugat-európai normáknak megfelelő elvárásokkal érkeznek hozzánk immár évtizedek óta a páciensek: mindez óriási merítést és szakmai tapasztalatszerzést biztosít a kollégáinknak, és folyamatosan kiemelten magas színvonalú munkára ösztönöz. Exkluzív rendelői környezet! Kezelőink, szájsebészeti műtőnk professzionálisan felszereltek, pihenőszobánk kényelmes és intim, a várónk elegáns, ugyanakkor otthonos, fesztelen hangulatú, ahonnan nyugodtabb és ellazultabb páciensek érkeznek a fogorvosi székbe. Zöld fogászat! Kötődünk a természethez, tiszteljük és óvjuk. A környezettudatos gondolkodás a klinika falai között is jelen van: törekszünk a környezetbarát anyagfelhasználásra, szelek-tíven gyűjtjük a szemetet, és egyéb módon is igyekszünk minimalizálni a hulladék kibocsátást.


ÉS AMI SZÁMODRA IGAZÁN VONZÓVÁ TEHETI FOGÁSZATUNKAT: Rezidensképzésünk két évtizedes múltra tekint vissza. Ha bekerülsz csapatunkba, akkor – megfelelő szakmai felügyelet mellett – bekapcsolódsz az ellátásba, aminek keretében mind nagyobb önállóságot biztosítunk a fokozatosan összetettebbé váló feladatok ellá-tásában. Orvosminősítő rendszerünk alapján biztonságosan léphetsz egyre előrébb az alapfeladatok ellátásától a bonyolultabb implant-protetikai esetek team-munkában történő, akár külföldön megvalósuló ellátásáig. Érdeklődési irányodnak megfelelően választhatsz a fogászaton belül részterületet, és abban segítségünkkel továbbképezheted magad.

Belső továbbképzéseinken, heti rendszerességgel összehívott orvosértekezleteinken nagy tapasztalatú kollégáink segítenek a buktatók felismerésében, a kivédhető hibák elkerülésében. Kiszámítható, világos jövőképet nyújtunk! Nemcsak a rezidensi évekre kínálunk innovatív munkahelyet, hiszen minden esély megvan arra, hogy egyike légy leendő nagytudású kollégáinknak vagy éppen majdani szakmai vezetőinknek. Vagyis mi tényleg egy hosszú távú együttműködés reményében várjuk jelentkezésed!

MI TESZI A MADENTÁT KÜLÖNLEGESSÉ? GYETVAI RITA, a Madenta igazgatója: „Elsősorban az itt dolgozó emberek – jövendőbeli kollégáid! Az ő személyiségük a garancia arra, hogy a hozzánk érkezők a lehető legmagasabb színvonalú ellátást kapják, hogy exkluzív, személyre szabott bánásmódban részesülnek, és hogy a szorongás helyett az egyéni igények és a mosoly áll a fókuszban. Mivel az orvosi munka és a háttérben zajló back office tevékenység egybeforr, ezért a csapat kialakításakor, új munkatárs felvételekor fontos szempont, hogy a jelölt illeszkedjen a kollektívába, képes legyen azonosulni a Madenta által vallott értékekkel, hitelesen képviselje a Madenta-brandet. A bizalomteli légkör megteremtéséhez elengedhetetlen, hogy a klinika munkatársai egymással is lojálisak legyenek. Odafigyelünk egymásra, olyanok vagyunk, mint egy nagy család. A törődés, a szakmai és emberi tisztelet, a határozottan, de sohasem mereven képviselt különböző vélemények megvitatása, valamint a tudás(vágy) közös platformra hozza a kollégákat, akik így egy emberként, egységes állásponttal tudnak megjelenni a nyilvánosság előtt. Ez erőt és stabilitást sugároz, ami végső soron azt a célt szolgálja, hogy a pácienseink bízzanak bennünk.”


1075 Budapest, Madách Imre tér 7. (+36) 1 267 1601 (+36) 20 561 6365 info@madenta.hu www.madenta.hu

facebook-square youtube 