Page 1

ACTE 3 ESCENA 1 PEP BADIA: Escolta, que què li passa a Tirant?, s’ha penjat molt no, de la Carmesina? Ja no se’n recorda ni dels amics, només pensa en ella... CRISTIAN ADELL: És normal... Qualsevol estaria penjat per ella! PEP BADIA: No sé què espera a dir-li pos! CRISTIAN ADELL: Jo tampoc. Per cert, m’han dit que després hi ha una festa a la platja: bona música i bon ambient... PEP BADIA: Pos anem, no? CRISTIAN ADELL: Sí i, a més, m’han dit que reciten molt bé, anem? PEP BADIA: Genial, anem!

ESCENA 2 MÚSICA DE TRANSICIÓ THE CORRS “ERIN SHORE” CARMESINA: Digueu-me, Tirant, qui és la noia que us ho fa passar tan malament... que, si us puc ajudar en res, ho faré de molt bona gana, que em moro per saber-ho... TIRANT (traient-se de la mànega un espillet o el mòbil): La imatge que hi veuràs pot donar-me mort o vida.

ESCENA 3 Fan rotllana els alumnes de 2n de batxillerat i Mar Mateu toca uns acords amb la guitarra i van recitant Emily Bronte, Emily Dickinson, Sylvia Plath, Rosa Leveroni, Idea Veleriño, Ida Valera, Marina Tsvietáieva i Rosa Leveroni)


Quan el temps de daurats somnis s’hagué, però, esvanit, i ni la desesperança podia tot destruir, aleshores vaig aprendre com podem amar la vida, sempre més forta, i sense l’ajut de cap esperança. (Emily Bronte)

La nau millor per a anar lluny sempre serà un bon llibre. No hi ha corser que corri més que el de la poesia. (Emily Dickinson)

...però en vint-i-cinc anys esdevindrà de plata, i en cinquanta d’or. Una nina de carn i ossos, per on la miris. sap sargir, sap cuinar, sap parlar, parlar, parlar. (Sylvia Plath) De la memòria només puja una vaga pols i un perfum ¿Pot ser és la poesia? (Ida Vitale) Escric penso llegeixo tradueixo vint pàgines escolta l’informatiu escric escric llegeixo. On estàs on estàs. (Idea Vilariño)


Els meus versos, escrits tan aviat que no sabia encara que era poeta, inquiets com gotes d’una font, com guspires d’un cometa... (Marina Tsvietáieva)

Si la tempesta no hagués estat tan forta i el port difícil, ¿podria ser tan bella la pau, la font tan clara? (Rosa Leveroni)

Acte 3 (última versió)  
Acte 3 (última versió)  
Advertisement