Fotofesta'14

Page 1

Col·laboren:

Gestió:

fotofesta.golferichs.org #fotofesta14

Av

.P

ar

al·

lel

C.Urgell

C. Comte Borrell

C. Viladomat

C. Rocafort

C. d’Entença

C. Calàbria

Urgell 9-50-H12 9-50-H12

Centre Cívic Golferichs

41

C. Sepúlveda

Golferichs Centre Cívic Gran Via, 491 - 08015 Barcelona F. Català-Roca, espai de fotografia C/ Llançà, 21 Tel. 93 323 77 90 catalaroca@golferichs.org facebook.com/catalaroca twitter.com/catalaroca Metro Urgell, Rocafort i Pl. Espanya - L1 Bus 9, 41, 50, H12 Bicing Equipament parcialment accessible

Li recordem que, de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, les dades personals que ens ha facilitat queden incorporades a un fitxer titularitat de LÚDIC 3 SCCL, que és la responsable. Aquest fitxer té com a finalitat mantenir-lo informat dels serveis culturals que ofereixen els nostres centres cívics. L’informem que, si és el cas, les dades personals se cediran a l’Ajuntament de Barcelona, perquè pugui continuar la prestació d’aquest servei. En el cas que hagi facilitat dades de tercers, vostè s’obliga a informar- los de la present clàusula i a obtenir el consentiment pel tractament d’aquestes. Té dret a exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades de caràcter personal dirigint-se a LÚDIC 3 amb domicili al carrer Diputació 185, entl. 5a 08011 de Barcelona o enviant un e-mail a la direcció ludic3@ludic3.com en qualsevol moment. En el seu cas pot sol·licitar no rebre comunicacions electròniques adreçant-se al e-mail a la direcció assenyalada en qualsevol moment.

toniamengual.com

A la Fotofesta’14 s’inauguren les noves instal·lacions de l’Espai Català-Roca. Per aquest motiu, el festival tindrà dues seus, la de Golferichs (Gran Via, 491) i la de l’Espai (Llançà, 21).

Gran Via de les Corts Catalanes Rocafort

Pl. Espanya

Telèfon 010: Establiment: 0,46 €. Cost/min: 0,06 €. Tarifat per segons. IVA inclòs. Missatges de text curt per a persones amb discapacitat auditiva: 93 489 00 98

La Fotofesta és una jornada biennal de fotografia amb l’objectiu d’impulsar i contribuir a l’exhibició, difusió, divulgació i circulació de produccions culturals en l’àmbit de la creació fotogràfica. Amb un recorregut que ja compta amb vuit edicions, es consolida com a referent amb un programa que inclou conferències, exposicions, tallers, mostres de llibres i projeccions de treballs recents dels noms que més sonen en el panorama fotogràfic del país. Un punt de trobada pels professionals del sector i un mecanisme de divulgació per al públic general.

C. Diputació

41

C. Llançà

Fotofesta ’14

C. Vilamarí

C. Tarragona

C. Consell de Cent Parc de Joan Miró

Fotofesta ’14

Divendres 13 de juny de 17 a 23 h. Entrada lliure